Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6720 Dátum: 11 márc 16, 05:29:59 » |
|
Sasorit nem érted, hidan bekerülhetett vna? 1AÉ szagot érzek  Az igazi mangában hidan egy idióta, őt max kedvelni lehet, de nem sokan tartják kedencnek. Itt az a helyzet, hogy nem rangsoroltak az olvasók, hanem csak 1-et jelöltek ki kedvencként, és így jött ki vmi eredmény. És tévedsz am, nem csak 5 részben szerepelt, asszem övé volt a leghosszabb harc (~8 rész), de ha mangás vagy, és gondolom az, akkor mégtöbbet láthattad. Őt könnyebb megszeretni, mert hiába a rossz oldalon áll, végülis megérthető karakter. A lista végét leszámítva + minatot, nekem is tetszik ez a sorrend. (am minatoba vhogy nem köt bele senki, pedig neki is alig volt szereplése. Kishi most sajnálhatja, hogy így kicsinálta sasorit hamar (és ?deidarát?) Sajnálom, hogy marcsi v kabuto nem került be :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
 |
« Válasz #6721 Dátum: 11 márc 16, 19:40:41 » |
|
Minatonak megnyerő külseje van nem is beszélve a képességeiről és a faluért hozott áldozatáról. Bár nem sokat szerepelt - gyakorlatban -de, mint Naruto példaképe végig jelen volt. 1AÉ=? megöszönném,ha vki bővebben kifejtené... Valakinek nincs tippje mikor tér vissza Naruto a "ringbe" mert klassz ez a sok erős harcos meg csata meg minden,de... Azon is gondolkodom h talán már csak a fináléban látjuk egy végső Saske vs Narutoban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 19:41:54 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
 "Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6722 Dátum: 11 márc 16, 19:50:40 » |
|
Arra céloztam, hogy a mangában XY olyan amilyen, nem nagy szám, de 1AÉ miatt pl hidan és kisame népszerűsége sztem megnőtt a magyarok közt  Remélem naruto nemsokára kimegy harcolni, bár úgy lenne epic, ha tényleg megvárná sáskát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6723 Dátum: 11 márc 17, 07:24:47 » |
|
hát föleg naruto agyával aki nem gondolgodik csak bele csap a lecsoba és addig küzd mig meg nem nyeri:)amugy én azon lepödnék meg ha valaki használna 1 shiki fuujint valamelyik nagyágyun pl madarán vagy kabuchimárun,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6724 Dátum: 11 márc 17, 07:29:50 » |
|
Eszembe jutott hogy Kabuto nem hozta vissza a hang négyest a túlvilágról.... Pedig 4 jounin szintű ninjáról van szó akiket jó lett volna újra látni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6725 Dátum: 11 márc 17, 09:55:11 » |
|
Hát a hang 4-s nem sokat érne itt......Sokkal nagyobb kutyákat idézet meg és mégis azok se sokat érnek az edigiek alapján.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steelshinobi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #6726 Dátum: 11 márc 17, 14:02:55 » |
|
Jó fejezet volt, bár sajnálom, hogy a Mifune vs Hanzounak már vége is, jó lett volna, ha mutattak volna még egy pár technikát. A 10-es csapatnak eléggé rossz lehet Asuma ellen harcolni, én nem csodálkozom, hogy Chouji nem tudta megütni Asumát, sok ember nem lenne képes megütni olyan valakit, akit tisztel meg szeret. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6727 Dátum: 11 márc 17, 14:07:15 » |
|
Eléggé hamar lezárták a hanzou vs mifune harcot.. pedig a nagy hanzoutól azért szrettem volna látni többet, olyan erőt képzeltem el neki, mint pl. kakuzunak vagy erősebbet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #6728 Dátum: 11 márc 17, 14:42:55 » |
|
Hát bizony sajnálhatja, hogy megölte megint, és valóban az ő harca volt a leghosszabb, és szerethető karakter...  Nekem pl a kedvencem és sajnálom, hogy a mostani harca nem volt olyan hosszú és jó, de mindenképpen hatott az emberekre, amiket mondott. Rohadt mérges vagyok, hogy pont ő halt meg először, és még feltámadva sem tudott rendesen harcolni, mert neki nem adtak bábot, bezzeg mindenki visszakapta a kis kardocskáját, de nem ő nem kapott semmit :@ Kéne egy másik jutsu amivel azokat lehet feltámasztani, akiket az edo tenseijel már nem lehet ;D Hátha ez Kabuto másik jutsuja  Spoiler!! De most be volt rendesen ijedve, hogy Hanzou lelke majdnem megtisztult.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 14:53:57 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6729 Dátum: 11 márc 17, 15:24:30 » |
|
Ez a manga hiába szövegelős volt, tetszett. Sokat nőtt a szemeben Hanzou  Szerk.: Azért bírom, hogy Kabuto "Jókat" teremt. Sasori gonoszként halt meg (bár elvileg feladta), és most jóként fognak rá emlékezni. Hanzou szintúgy 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 15:37:40 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #6730 Dátum: 11 márc 17, 15:40:39 » |
|
Igazad lehet  Én így emlékszem rá, mondjuk már amikor először meghalt akkor is hagyta magát, mert Chiyo mondta, hogy simán kikerülhette volna a támadást, de így legalább a szülei karjaiban halhatott meg. Ezt becsülöm benne, és sajnálom hogy árva volt, csak Chiyo nagyi volt neki, akit szintén kedvelek. Viszont ha neki lesz bábja akkor botrányt csinálok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
simesz
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6731 Dátum: 11 márc 17, 19:26:21 » |
|
Azért ez a szalamadra-mérges dolog ez nagyon jó  végre 1 szereplő aki nem csak úgy születés révén kapta a sok skillt meg poert  valamint úgy látszik Kishi mostmár minden - eddig "gonosznak" hitt embert akit Edo tensieztek - mielőtt újra meghalna jó színben tünteti fel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #6732 Dátum: 11 márc 17, 20:35:45 » |
|
Hát ha úgy nézzük, nincsenek gonoszak és jók, csak eltérő nézetek, de a cél ugyan az sokszor, lásd nagato, de még danzou is arra törekedett.csak máshogy.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #6733 Dátum: 11 márc 17, 20:38:01 » |
|
Szerintem azért vannak gonoszak, vegyük pl Hidant( nem akarom a Hidan-fanokat sérteni) ő imád ölni, mert a vallása ezt tartja fontosnak, mondhatjuk hogy ez is egy nézet, hiszen az is, de ez egy gonosz nézet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
 |
« Válasz #6734 Dátum: 11 márc 17, 20:41:06 » |
|
Nincs olyan ,hogy jó és rossz ,a célok hasonlíthatnak ,de a módszerek különbözőek.Önzés ,irigység ,hataloméhség minden emberben megvan ,az ember ami eredendően bűnös és mindig lesznek olyanok akik vagy rossz módszert választanak vagy eme érzések annyira eluralkodnak rajta ,hogy a rossz utat választja és bármire képes a cél eléréshez vagy csak épp elmebeteg szegény
Ez a Hanzou vs Mifue szánalmas volt... már alig vártam hogy láthassam a nagy Hanzout harcolni ,aki megteremtette a sannint ,erre... kis kardozás semmi jutsu ,duma hegyek semmi harc és vége...már azt hittem a végén megis fog térni ,jó nincs ezzel gond csak adhatott volna legalább 1 fejeztet hogy lássunk tőle valami jutsut.
team10 vs Asuma no comment.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 20:41:39 írta titius »
|
Naplózva
|
|
|
|
|