25 júl 18, 23:21:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 447 448 [449] 450 451 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 3049533 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6720 Dátum: 11 márc 16, 05:29:59 »

Sasorit nem érted, hidan bekerülhetett vna? 1AÉ szagot érzek Nevet Az igazi mangában hidan egy idióta, őt max kedvelni lehet, de nem sokan tartják kedencnek. Itt az a helyzet, hogy nem rangsoroltak az olvasók, hanem csak 1-et jelöltek ki kedvencként, és így jött ki vmi eredmény. És tévedsz am, nem csak 5 részben szerepelt, asszem övé volt a leghosszabb harc (~8 rész), de ha mangás vagy, és gondolom az, akkor mégtöbbet láthattad. Őt könnyebb megszeretni, mert hiába a rossz oldalon áll, végülis megérthető karakter. A lista végét leszámítva + minatot, nekem is tetszik ez a sorrend. (am minatoba vhogy nem köt bele senki, pedig neki is alig volt szereplése.

Kishi most sajnálhatja, hogy így kicsinálta sasorit hamar (és ?deidarát?)

Sajnálom, hogy marcsi v kabuto nem került be :S
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6721 Dátum: 11 márc 16, 19:40:41 »

Minatonak megnyerő külseje van nem is beszélve a képességeiről és a faluért hozott áldozatáról. Bár nem sokat szerepelt - gyakorlatban -de, mint Naruto példaképe végig jelen volt. 1AÉ=? megöszönném,ha vki bővebben kifejtené...
Valakinek nincs tippje mikor tér vissza Naruto a "ringbe" mert klassz ez a sok erős harcos meg csata meg minden,de...
Azon is gondolkodom h talán már csak a fináléban látjuk egy végső Saske vs Narutoban.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 19:41:54 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Zer0
*

« Válasz #6722 Dátum: 11 márc 16, 19:50:40 »

Arra céloztam, hogy a mangában XY olyan amilyen, nem nagy szám, de 1AÉ miatt pl hidan és kisame népszerűsége sztem megnőtt a magyarok közt Mosolyog

Remélem naruto nemsokára kimegy harcolni, bár úgy lenne epic, ha tényleg megvárná sáskát
Naplózva
all_in
Chuunin
*

« Válasz #6723 Dátum: 11 márc 17, 07:24:47 »

hát föleg naruto agyával aki nem gondolgodik csak bele csap a lecsoba és addig küzd mig meg nem nyeri:)amugy én azon lepödnék meg ha valaki használna 1 shiki fuujint valamelyik nagyágyun pl madarán vagy kabuchimárun,
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6724 Dátum: 11 márc 17, 07:29:50 »

Eszembe jutott hogy Kabuto nem hozta vissza a hang négyest a túlvilágról....  Pedig 4 jounin szintű ninjáról van szó akiket jó lett volna újra látni.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6725 Dátum: 11 márc 17, 09:55:11 »

Hát a hang 4-s nem sokat érne itt......Sokkal nagyobb kutyákat idézet meg és mégis azok se sokat érnek az edigiek alapján.
Naplózva
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #6726 Dátum: 11 márc 17, 14:02:55 »

Jó fejezet volt, bár sajnálom, hogy a Mifune vs Hanzounak már vége is, jó lett volna, ha mutattak volna még egy pár technikát. A 10-es csapatnak eléggé rossz lehet Asuma ellen harcolni, én nem csodálkozom, hogy Chouji nem tudta megütni Asumát, sok ember nem lenne képes megütni olyan valakit, akit tisztel meg szeret. Szomorú
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6727 Dátum: 11 márc 17, 14:07:15 »

Eléggé hamar lezárták a hanzou vs mifune harcot.. pedig a nagy hanzoutól azért szrettem volna látni többet, olyan erőt képzeltem el neki, mint pl. kakuzunak vagy erősebbet.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6728 Dátum: 11 márc 17, 14:42:55 »

Hát bizony sajnálhatja, hogy megölte megint, és valóban az ő harca volt a leghosszabb, és szerethető karakter... Nevet Nekem pl a kedvencem és sajnálom, hogy a mostani harca nem volt olyan hosszú és jó, de mindenképpen hatott az emberekre, amiket mondott. Rohadt mérges vagyok, hogy pont ő halt meg először, és még feltámadva sem tudott rendesen harcolni, mert neki nem adtak bábot, bezzeg mindenki visszakapta a kis kardocskáját, de nem ő nem kapott semmit :@
Kéne egy másik jutsu amivel azokat lehet feltámasztani, akiket az edo tenseijel már nem lehet ;D Hátha ez Kabuto másik jutsuja Nevet
Spoiler!!
De most be volt rendesen ijedve, hogy Hanzou lelke majdnem megtisztult.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 14:53:57 írta Domynyk » Naplózva
Zer0
*

« Válasz #6729 Dátum: 11 márc 17, 15:24:30 »

Ez a manga hiába szövegelős volt, tetszett. Sokat nőtt a szemeben Hanzou Mosolyog

Szerk.: Azért bírom, hogy Kabuto "Jókat"  teremt. Sasori gonoszként halt meg (bár elvileg feladta), és most jóként fognak rá emlékezni. Hanzou szintúgy Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 15:37:40 írta Zer0 » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6730 Dátum: 11 márc 17, 15:40:39 »

Igazad lehet Mosolyog Én így emlékszem rá, mondjuk már amikor először meghalt akkor is hagyta magát, mert Chiyo mondta, hogy simán kikerülhette volna a támadást, de így legalább a szülei karjaiban halhatott meg. Ezt becsülöm benne, és sajnálom hogy árva volt, csak Chiyo nagyi volt neki, akit szintén kedvelek. Viszont ha neki lesz bábja akkor botrányt csinálok Nevet
Naplózva
simesz
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6731 Dátum: 11 márc 17, 19:26:21 »

Azért ez a szalamadra-mérges dolog ez nagyon jó Nevet végre 1 szereplő aki nem csak úgy születés révén kapta a sok skillt meg poert Nevet valamint úgy látszik Kishi mostmár minden - eddig "gonosznak" hitt embert akit Edo tensieztek - mielőtt újra meghalna jó színben tünteti fel Nyelvesít
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #6732 Dátum: 11 márc 17, 20:35:45 »

Hát ha úgy nézzük, nincsenek gonoszak és jók, csak eltérő nézetek, de a cél ugyan az sokszor, lásd nagato, de még danzou is arra törekedett.csak máshogy.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6733 Dátum: 11 márc 17, 20:38:01 »

Szerintem azért vannak gonoszak, vegyük pl Hidant( nem akarom a Hidan-fanokat sérteni) ő imád ölni, mert a vallása ezt tartja fontosnak, mondhatjuk hogy ez is egy nézet, hiszen az is, de ez egy gonosz nézet Nevet
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6734 Dátum: 11 márc 17, 20:41:06 »

Nincs olyan ,hogy jó és rossz ,a célok hasonlíthatnak ,de a módszerek különbözőek.Önzés ,irigység ,hataloméhség minden emberben megvan ,az ember ami eredendően bűnös és mindig lesznek olyanok akik vagy rossz módszert választanak vagy eme érzések annyira eluralkodnak rajta ,hogy a rossz utat választja és bármire képes a cél eléréshez vagy csak épp elmebeteg szegény

Ez a Hanzou vs Mifue szánalmas volt... már alig vártam hogy láthassam a nagy Hanzout harcolni ,aki megteremtette a sannint ,erre... kis kardozás semmi jutsu ,duma hegyek semmi harc és vége...már azt hittem a végén megis fog térni ,jó nincs ezzel gond csak adhatott volna legalább 1 fejeztet hogy lássunk tőle valami jutsut.

team10 vs Asuma no comment.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 20:41:39 írta titius » Naplózva
Oldalak: 1 ... 447 448 [449] 450 451 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins