... Az egyetlen, ami elrontotta az egészet, az Kinkaku átváltozása volt...
Könyörgöm, ki a halál kiváncsi már megint a Kyuubira?
Gyakorlatilag ugyanazt játszotta el Kishi', mint anno az animések Sorával.
Mostanában egyre több fillerre próbál hajazni a mi drága mangakánk. ...
Ez inkább az animés fillert kiagyalók hibája. Hiszen Kishimoto M. senseinek is úgy hiányzik az animés filler, mint egy púp a hátára, mivel az ő (lehetséges) ötleteit "lopkodják". És amikor ő akarná ellőni valamelyik dolgot, akkor persze, hogy megy a mutogatás szegényre. ^^"
Ezt te, mint szerző, nagyon is jól tudod, Dant-C.
Hiszen te sem szereted a túlzott találgatásokat, meg a "jó lenne, ha ez lenne a kövi részben" dolgokat.
... ui: hehe Chakra úgy látszik mégis
... olvastam a spoiler megbeszélés témában amit írtál és úgy látszik bőven sok is volt amit leírtak abban a "pár sorban"
He-he-he, csak a teljes történetrész ismeretével sokkal árnyaltabb lett és megismertük a "miérteket" is. ^^
...
Sennin Mód-> - Anno Jirayanak a fiatalkora ráment, hogy úgy-ahogy megtanulja, és még öregkorára se tudta tökéletesíteni.
- Most Naruto hipp-hopp megtanulta, ráadásul nemcsak, hogy békák nem kellenek, hanem még tökéletesen is használja.
...
Jiraiyának sem azért kellettek a varangyok, mert nélkülük nem tudta. Hanem mert így ő tudott mozogni, miközben Fukasaku és Shima gyűjtötték a természeti energiákat.
A két brekusz Naruto vállára is kellene, de a róka miatt felejtős.
Vagyis ez 1:1. Jiraiya nem tudta teljesen 100%-osan elsajátítani, de igénybe vehette a békák segítségét. Naruto 100%-osan el tudta sajátítani, de a róka miatt "ugrottak" a varangyok.
...
Rasengan-> - Anno Yondi csinálta, kakashi lemásolta, Jiraya is megtanulta... Kb ennyi. Jó, azt még elfogadtam, hogy naruto megtanulta, bár az is elég gyorsan ment, de mindegy.
- Most ez a kis semmi Konohamaru is tudja már, akitől csak ezt meg a sexy jutsut láttuk... Az hogy a nagyapja a 3. hokage nem jelent semmit, ha előtte egy kis low gyerek volt.
...
Egy 8 éves kiskölyöktől mit vártál?
Nem lehet mindenki Itachi vagy Kakashi...
... Sorolhantám még, de párakat tuti zavar majd ez a hsz, szal itt abbahagyom
...
Ha rám gondoltál, hát ki kell ábrándítsalak. ^^ Nagy részével egyetértek.
csak én hányok attól hogy mindig kötelező szerűen a jóknak kell nyerni?:S sajnálom ginkakut meg kinkakut tök erősnek tüntek de kb 2 rész és meghal mind a 2.... amúgy kakuzu hh ismerheti őket?
"Csak én hányok attól, hogy" egyesek még az előző részre sem emlékeznek? :S A jófiúk/lányok hárman voltak, ebből maradt egy. A rosszfiúk ketten voltak, ebből maradt egy. Még így is 2:1 az állás a Kin-Gin tesók javára vagyis a jó oldal áll rosszabbul. Plusz Darui szépen kinullázta a saját chakráját, míg Kinkakunak ott a róka ereje is.