24 nov 01, 01:06:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 430 431 [432] 433 434 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511446 alkalommal)
0 Felhasználó és 138 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6465 Dátum: 11 feb 18, 13:02:57 »

Ki a frász gondolta volna, hogy Darui fogja összehozni a (eddigi) legjobb bunyót a háborúban? Nevet
Lehet, hogy az iránta táplált favorizálásom miatt elfogult vagyok, de nekem eddig ez a (szó)csata jött be a legjobban.
Az egyetlen, ami elrontotta az egészet, az Kinkaku átváltozása volt...
Könyörgöm, ki a halál kiváncsi már megint a Kyuubira?
Gyakorlatilag ugyanazt játszotta el Kishi', mint anno az animések Sorával.
Mostanában egyre több fillerre próbál hajazni a mi drága mangakánk.

Plusz pont:
Véégre Kakuzuról is volt szó! ikszdé
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6466 Dátum: 11 feb 18, 13:48:23 »

Nekem meg kifejezetten nem tetszett ez a rész. Majd később talán kifejtem hosszabban.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #6467 Dátum: 11 feb 18, 13:55:55 »

Egész érdekes kis rész... mondjuk nem osztozom annyira a szójáték örömében mint Dant-C de érdekesnek találtam hogy nem ment a szájkarate Mosolyog.. ámm igen elég gyanús hogy előveszi a movie-k meg a filler részek szereplőit vagy csak arról alkot egy karaktert mint itt a kin-kin tesók és sora hasonlósága, vagy amit régen felfigyelt vki hogy a shippu movie háromban a vérvonal képességes karik itt is feltűntek. De viszont én azért nem veszem ezt fel ilyen szinten mint mondjuk sok más ember mert azért szerintem az animések vagy mozisok sem csókra puszira találják ki a történetet mint régebben is mondtam lehet vmi alapja hogy előre megbeszélik kishivel vagy vmi hogy hátha vmi érdekes dolog is kijöhet belőle.

Mondjuk vissza térve a mangához tetszett hogy nem kell feltétlen kimondani a tiltott szót elég ha olyan mondatot alkotsz amiben 1 szó vége meg eleje ugyanazt adja ki Mosolyog... meg hogy utoljára ahogy bocsánatot kért mindenkitől megváltozott a szava és nem szívta be a benihisago Mosolyog... mondjuk ami engem érdekelne hogy balról nézve a 4. farka Kinkakunak mért akkora mint egy háztömb (mondjuk lehet hogy éppen úgy nyujtotta mint naruto annó orochimaru ellen)

ui: hehe Chakra úgy látszik mégis Nevet... olvastam a spoiler megbeszélés témában amit írtál és úgy látszik bőven sok is volt amit leírtak abban a "pár sorban" Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 18, 14:04:51 írta Morause » Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6468 Dátum: 11 feb 18, 14:10:29 »

Én bírom nagyon Daruit de ezek a tesók nagyon nem eredetiek és a szócsata sem jött be, hát még a Kyuubis szál... Viszont a visszatekintések nagyon jók voltak.
Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6469 Dátum: 11 feb 18, 15:53:41 »

nekem bejött a rész, én is birom daruit, meg tetszett a raikage-darui mester-tanítvány vonal is ( jó nem igy konkrétan de hát csak a jobbkeze...)
valószínűleg irták már mert csak 1-2 oldalt olvastam vissza, de ha itt volt négy végső shinobi fegyver, akkor van rá esély h madara gitárja az ötödik nem?
ha már leirták h melyik az vagy már elhangzott a feltevés bocs...
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6470 Dátum: 11 feb 18, 16:16:15 »

Hát sok fórumózval ellentétben nekem annyira nem jött be ez rész ,kezdve azzal ,hogy pont a legvégső pillanatban megváltozik Darui "kulcsszava" így megússza a beszippantást ,a végén meg hogy képes volt Kinkaku átalakulni Kyuubi módba áhhh

Nem baj ,jövőhéten gondolom ez a harc lezárul és áttekinthetünk egy másik frontra is.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6471 Dátum: 11 feb 18, 16:29:04 »

Az embereknek a haláluk előtti pillanatban általában lepörög az egész élete. Darui ennek köszönhetően menekült meg.^^

Bár az tényleg enyhén nonszensz, hogy gyakorlatilag saját magát vágta át Darui. ikszdé
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6472 Dátum: 11 feb 18, 18:26:31 »

Amúgy Kakuzu ismerte a tesókat valamennyire személyesen is, ha így képben van a dolgokkal. Lassan összelehetne állítani mégegy Akatsukit, amiben jól mutatnának. xD
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #6473 Dátum: 11 feb 18, 19:16:47 »

Végülis Kakuzu már az első Hokage ellen is harcolt szóval biztos hallott róluk , meg biztos volt velük valami , ami remélem kiderül .
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6474 Dátum: 11 feb 18, 19:26:55 »

Szerintem jó volt ez a fejezet. Szegény Ginkaku megzívta, bár azért gondolhatta volna,hogy Kinkaku a leggyakrabban használt szava. Kinkaku átalakulása még lehet, hogy nem sül ki rosszul.Talán mutat valami új bijuu jutsut. Azért kiváncsi leszek, hogy mi lesz a harc vége.Van egy olyan érzésem, hogy Darui majd meg fog halni.
Páran mondták, hogy végre feltünt Kakuzu pár mondatra. Én is így vagyok vele, de azért majd többször szeretném még látni.Elejébe még Itachi és Nagato is Kakuzuval ment, de őket még nem láttam itt a tengerparton.Már várom azt is amikor ők harcolnak. Nevet
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6475 Dátum: 11 feb 18, 19:34:51 »

Én arra tippelek, hogy annak idején Kakuzu ölte meg Kinkakut és Ginkakut. Érvek:
Kakuzu azt mondta, hogy régen látta ilyennek (átalakultnak) Kinkakut, és ebből arra következtet, hogy valaki legyőzhette Ginkakut. Ebből az következik, hogy amikor legutóbb átalakulni látta Kinkakut, valaki akkor is legyőzte Ginkakut. Tovább megyek: Én ebből arra következtetek, hogy Kakuzu volt az, aki megölte Ginkakut, és ekkor alakulhatott át (annak idején) Ginkaku. Elvégre hogyan máshogyan láthatta volna Kakuzu Kinkaku halálát és Ginkaku átalakulását? Szerintem ezt a teóriát erősíti az is, hogy ha három ilyen erős és agresszív shinobi találkozik, akkor ott valaki előbb-utóbb rosszul jár. Ráadásul Kinkaku és Ginkaku is azt mondta, amikor 3 fejezettel ezelőtt összeakadtak Daruival, hogy egy hasonló kölyök győzte le őket. Nos, amikor Kinkaku és Ginkaku fénykorukban lehettek, akkor Kakuzu kb 30-35 éves lehetett (csak tippelek, úgyhogy lehet tévedek, mivel nem tudjuk a KinGin-ek halálának időpontját.)
Utolsó érvként említeném, hogy pikáns párosítás lenne őket azzal a személlyel egy alakulatba tenni, aki megölte őket. Márpedig ez egy manga, egyfajta irodalmi termék, ahol illik fokozni a feszültséget.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #6476 Dátum: 11 feb 18, 20:18:33 »

Not bad.

Egyáltalán nem rossz.
Nem hittem volna Samui, és Atsui után, hogy Darui alkothat valamit a két tesó ellen. Kumogakure shinobijai eddig nem okoztak akkora meglepetéseket "A"-t kivéve, aki ugye összement Sóskával.

Ám egy Kumogakure kreálta ellenséggel szemben egyáltalán nem nagy szó, hogy egy falubeli ninja az aki legyőzi.
Ők harangozták be, ők is végzik ki.

And done.

Remélem Darui csipp-csupp lerendezi az ügyet, és Titius-hoz csatlakozva remélem a helyszínváltást is.  Nevet

Ha meg lehetne választani, akkor Naruto-t, vagy Sóskát mutatnám...
Naplózva

procsek
Chuunin
*

« Válasz #6477 Dátum: 11 feb 18, 20:30:45 »

Hát nekem ezek a tesók és ez a harc nagyon nem jön be. Ez a tabu szó dolog egy az egybe el lett lopva a yu yu hakusoból, a srác akinek a tabu szavak volt a birodalma, azt meg igazán nem értem, hogyha csak elnyelte a róka akkor honnan a francból tör elő az a hat farok? nem egy hogy azt mondhassuk ennyi azért tá ragadt amíg bent volt hanem rögtön hat. Ez azért kicsit nekem erős.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #6478 Dátum: 11 feb 18, 20:45:16 »

Hát azt nem tudod bebizonyítani , hogy le lett lopva szóval mellőzd a vádaskodást.
Az meg más kérdés hogy 2 hétig ott voltak a hasában , így simán kaphattak tőle chakrát. És mikor már érezték elkezdtek gyomorrontást okozni neki amitől kiokádta őket. És a 9 farkúnak hihetetlenül sok a chakrája így nem is csoda , hogy ha van tőle chakrája képes ilyenekre , mert nyilván a kapott chakra is felosztódik benne 9 farokra de ez nem lehet kevés chakra de abból lehet tudni , hogy nem annyi , hogy neki nincsenek ott a chakra csontok mint narunál ebben az alakban. De ettől függetlenül egy ilyen erő simán betehet a Shinobiknak . Darui kezdett feljönni már egyenlített, amikor Kinkaku valami olyat dobott be ami ellen az egész osztagnak össze kell kapnia magát
Ui: Ekkor a kilncfarkú még teljes volt , nem volt elzárva a Yin chakrája szóval erősebb volt mint manapság szóval nem is csoda ha sok chakrához jutottak a tesók.
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6479 Dátum: 11 feb 18, 20:54:36 »

Nekem tetszett a rész, jó volt a harc is és ötletes is volt. Mondjuk vicces volt, hogy a másik tesót hogy szívta be a lopótök. Meg legalább megtudtuk, hogy a csajszit miért szívta be a cucc, mondjuk azért ez sejthető volt...
Amúgy fura hogy Rikodou ilyen fegyvereket készített, ha ő csinálta valóban, vajon ki vagy mi ellen csinálhatta? Csak nem a 10 farkú? Mert ha igen, Shukaku a beszélőkéjét a 10 farkútól "örökölte".. Nevet Akkor érthető is lenne ez a szócsata.

Amúgy én egyre jobban sajnálom a 9 farkút, csóró nem csoda, hogy ennyire frusztrált és depis..... Folyton megcsapolták a chakráját, csóri már csak árnyéka régi önmagának. Kicsit erőltetett már tényleg ez a sok sok róka chakra lopkodás mindenkinél, hamarosan olyan lesz mint a sharingan, minden második ember azzal jár és kel. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 430 431 [432] 433 434 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins