24 nov 27, 17:58:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 431 432 [433] 434 435 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2557581 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6480 Dátum: 11 feb 18, 20:57:57 »

Attól mert lopkodják a chakráját attól nem hinném, hogy árnyéka a régi önmagának. Hisz gondolom visszatermelődik a chakrája mint az embereknek. Ott is ha megerőlteti magát kifogy a chakrából, de egy idő után vissza termelődik.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6481 Dátum: 11 feb 18, 21:46:50 »

Darui-nak jár egy respect....bár hogy nem szívta be a lopótök, az a véletlen műve  Nevet Kövi részben rem. bemutat pár Ranton jutsut...  Megkedveltem a karakterét, szal ajánlom, h nyerjen  Nevet
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6482 Dátum: 11 feb 18, 22:50:27 »

Nem csalódtam ebben a részben sem. :) Nagyon jópofa megoldás volt, ahogy Darui megmenekült. Meg, ahogy a raikage a második jobb kezének nevezi...esküszöm teljesen szívmelengető volt. :D Még jobban megkedveltem Darui karakterét.
Az, hogy Kinkaku Kyuubi lett...nem várok tőle hosszú szereplést. Remélem nem is lesz. El sem tudom képzelni, mi újat lehet már ebből kihozni...mivel Gin' elbukott, szerintem itt az ideje, hogy nii-chan is eltűnjön. :)
Amúgy van ez e kép: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/528/18 (vagy színesben: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/528/17 ),  mikor először megláttam, a farkak fura rajzolása miatt azt hittem, hogy Kinkakunak Kyuubi formában ilyen nagy segge van. xD
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6483 Dátum: 11 feb 18, 22:57:22 »

Nekem is enyhén pávián-segg effektusom volt. Oks, akkor ezek szerint nem csak én bámultam anno órákon át az állatkerti majom kifutókat. ikszdé
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6484 Dátum: 11 feb 19, 09:31:17 »

Ezzel a fejezettel is csak az a bajom, mint a hasonló mangákban is általában folyamatosan lecsökken a dolgok értéke, csak néhány példa:
Sharingan->
  • Anno már attól befostak, hogy meglátták a 3-pöttyöst.
  • Most meg már aki teheti, egyből a mangekyo-t használja, mert már páran annyira táposak, hogy a sima nem elég. Ha nincs neki akkor kiderül, hogy tele van operálva vele a keze. Valami hasonló igaz a fa elemre, és a byakuganra is.

Sennin Mód->
  • Anno Jirayanak a fiatalkora ráment, hogy úgy-ahogy megtanulja, és még öregkorára se tudta tökéletesíteni.
  • Most Naruto hipp-hopp megtanulta, ráadásul nemcsak, hogy békák nem kellenek, hanem még tökéletesen is használja.

A Róka->
  • Anno mindenki Narutót azonosította a rókával, és még a külföldiek is tudták, hogy ő a Kyuubi kölyök. Az volt az alap, hogy a róka milyen erős bla bla bla. Aztán kiderült, hogy a sharingannal irányítható. Aztán az is, hogy a fa elem is irányítja.
  • Most kiderül, hogy sokkal régebben, 2 csávót bekapott, és ők is szintén táposak lettek tőle, ráadásul, hogy még erősebbek legyenek, még 4 klassz ninja-fegyvert is kaptak.

Bijuuk->
  • Anno Naruto-nál láthattuk, hogy nem kezes bárányok, majd Gaara-nál azt is, hogy ha kiszabadulnak tombolnak, mint az állat. Aztán jön Bee, aki vmi különleges képességgel megszelidíti az állatokat, és még a saját bijuuját is.
  • Most, ez is megtetszett naruto-nak, hát gondolta bemegy már a vízesés mögé, és leveri bee-vel a rókát, majd pár napra rá, már tudja is használni a full erejét...

Rasengan->
  • Anno Yondi csinálta, kakashi lemásolta, Jiraya is megtanulta... Kb ennyi. Jó, azt még elfogadtam, hogy naruto megtanulta, bár az is elég gyorsan ment, de mindegy.
  • Most ez a kis semmi Konohamaru is tudja már, akitől csak ezt meg a sexy jutsut láttuk... Az hogy a nagyapja a 3. hokage nem jelent semmit, ha előtte egy kis low gyerek volt.

Amaterasu->
  • Anno ha jól emlékszem Itachinak, aki legjobban használta a sharingant, eléggé nagy terhet jelentett a Tsukuyomi, és az Amaterasu használata a sima narutóban (~81. rész), pedig addigra több, mint 10 éve övé volt a technika.

• Most Sasuke is megszerezte a Mangekyot, és már nem csak hogy kevesebb, mint egy hónap alatt úgy hazsnálja a szemet, de még jobban is. Amaterasu lángjait még formálja is, és úgy tűnik, tovább bírja a bátyjánál (bár ez lehet, hogy a szem kevés használata, és ita betegsége miatt is van, de ez akkor is túlzás).

Sorolhantám még, de párakat tuti zavar majd ez a hsz, szal itt abbahagyom Nevet
Lehet jönni azzal, hogy idővel fejlődnek az emberek, meg egyik generáció túltesz a másikon, de azért elég nagy különbségek vannak, ami sztem nem tudható be ennek.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6485 Dátum: 11 feb 19, 10:52:37 »

Hát igen, így működik az evolúció.
Amúgy már én is kezdem unni, hogy ha valaki mutat valami királyat, akkor 50-100 réz múlva már harmincan képesek rá.
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #6486 Dátum: 11 feb 19, 11:17:48 »

[/list]

énmég olvastam volna tovább Mosolyog jóvolt így visszaemlékezni Nevet
    Naplózva

Amanuet
    Újonc
    *

Ábrándozó Novelista

« Válasz #6487 Dátum: 11 feb 19, 11:26:06 »

Amaterasu->
    • Anno ha jól emlékszem Itachinak, aki legjobban használta a sharingant, eléggé nagy terhet jelentett a Tsukuyomi, és az Amaterasu használata a sima narutóban (~81. rész), pedig addigra több, mint 10 éve övé volt a technika.

• Most Sasuke is megszerezte a Mangekyot, és már nem csak hogy kevesebb, mint egy hónap alatt úgy hazsnálja a szemet, de még jobban is. Amaterasu lángjait még formálja is, és úgy tűnik, tovább bírja a bátyjánál (bár ez lehet, hogy a szem kevés használata, és ita betegsége miatt is van, de ez akkor is túlzás).

Lehet jönni azzal, hogy idővel fejlődnek az emberek, meg egyik generáció túltesz a másikon, de azért elég nagy különbségek vannak, ami sztem nem tudható be ennek.

Ez pont nem így van. Itachinak már megvolt pár éve az a mangekyou, tehát biztosan sokkal többször használhatta, mielőtt megvakult volna. Hiába, Itachi sokkal, SOKKAL erősebb volt, mint Sasuke.
    Sasukénak nem tudom, mióta van mangekyouja, de sokkal rosszabbul bírja, mint a bátyja. Azon kívül tsukuyomija sincsen.
    Naplózva

Hola~!
    Soy de HÚNGRIA! *saludos*
    gman
    Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6488 Dátum: 11 feb 19, 11:33:54 »

Sasukénak van Tsukoyomija, Killer Bee és Dazou ellen is használta.
    Naplózva
    Zer0
    *

« Válasz #6489 Dátum: 11 feb 19, 15:04:05 »

Azért rendezte le könnyen szerintem, mert ők időhúzó karik. Megjelennek, harcolnak, meghalnak. Ez elvisz 2-4 mangát és máris időt nyer kishi. Am én is szeretem az ilyen visszaemlékezős részeket, úgyhogy ha kicsit többet kapnánk kakuzuból, ilyen kis flashback is több lehetne, pl mikor harcol az 1. hokagével, meg ilyenek Mosolyog
    Naplózva
    Szanisz
    Naruto-Kun Csoport
    *

Főkapitâny

« Válasz #6490 Dátum: 11 feb 19, 15:57:16 »

Ezek a ...gaku tesók tényleg időhúzó karik. viszont így, hogy a "'bijuu" tesónak 6 farka kinőtt, nehéz lesz lepecsételni.
    Ugyan mond egy mondatot, de Naruto ilyen állapotban már nem volt képes értelmesen beszélni, csak morgott.
    Naplózva

Mach5
    Jounin
    *

« Válasz #6491 Dátum: 11 feb 19, 16:05:43 »

De narutoba a kyuubi teljes ereje van benne, az egyik tesónak meg csak egy töredéke és abból is 6farok.
    Naplózva
    Zer0
    *

« Válasz #6492 Dátum: 11 feb 19, 16:13:24 »

sztem neki is 9 farka van, csak gyengébb. Nevet most 6ot engedett ki.
    Naplózva
    Mach5
    Jounin
    *

« Válasz #6493 Dátum: 11 feb 19, 16:24:29 »

Nem írtam, hogy nincs neki killenc farka. Tuti neki is killencfarka van, de sokkal gyengébb mint narutoba lévő killenc farok.
    Naplózva
    kakesz
    ANBU Osztag Vezető
    *

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6494 Dátum: 11 feb 19, 16:58:28 »

Lényegében jobb helyzetben van/vannak a tesók hisz nekik csak a róka csakra van róka nincs. Így őket nem fenyegeti az amit Naruto esetében van(arról nem is beszélve, hogy edo tenseies zombik Nevet szóval inkább voltak..)
    Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
    Oldalak: 1 ... 431 432 [433] 434 435 ... 999
      Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins