Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #5685 Dátum: 10 dec 04, 06:47:44 » |
|
Ezért szeretik sokan Narutot, birtokoljon akármilyen erőt, mindig is az a szétszórt hülye gyerek marad.
Kishi megint időhúzásra játszik, ügyes, sokaknak fel sem tűnik, nem azért de fejlődött az öreg...
Ember, ha már fikázod a mangát legalább úgy tennéd, hogy konkrét érveket hozol fel, de nem, te naponta legalább egyszer bejössz ide és leírod mennyire szar a manga és mekkora hülye gyerek a főszereplője, és? Naruto eddig is hülye volt és az is marad, de pont ettől az aki és mint minden mangában ebben is vannak időhúzós fejezetek, hogyne lennének, nem állhat mindig pörgős akciójelenetekből és nonstop darálásból. Ez a manga shounen létére kivételesen összetett és csavaros történettel rendelkezik és már több, mint 10 éve fut sikeresen, ennyi idő után már Kishimoto sensei is megengedheti magának, hogy kicsit időhúzósabb fejezeteket készítsen(megjegyzem, ha a Bleach manga minden fejezete csak ilyen lenne, akkor imába foglalnám Kubo nevét). Szóval azt tudom neked mondani, hogy ha nem tetszik csinálj jobbat és ne játszd itt a (rossz) kritikust...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 06:50:15 írta Csibe »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #5686 Dátum: 10 dec 04, 07:23:55 » |
|
Respect CSibe!! SZerintem még az idő húzós részek jók is, mivel én pl szeretem mikor mutatják hogyand edzenek, elmondják a techinikáik működését stb stb. A bleach el ellentétben (bár mostanában jó) naruto még nem okozott nekem csalódást:D:DD Másik dolog pedig .: Mangában észre vettétek hogy killer be, minato neve hallatán még kicsit reszketett is? MEnyire durva lehetett már akkor yondi ha killerbe ilyen volt ... :D AMugy valaki nem tudná héttárképnek meg csinálni a képet mikor killer bee yondira gondol? (kunai+ rasengan ) Látom a helyes irási hibákat aszem, de reggel volt majd délután javítom őket. Másik 2 dolog még .: MÉg lehetnek naruto és a kyuubi jó spanok, mert most is mondta hachibi hogy ők is átmentek ezen a chakra cserés dologon, ill. régebben mondta hogy vadabb volt mint a kyubiii. Naruto tudna használni klónokat, de akkora rókuci hamarabb ki szívná a chakráját. Mien szívás már neki ez a forma.......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 07:30:25 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5687 Dátum: 10 dec 04, 09:31:23 » |
|
érdekes volt ez a rész. (én is támogatom a kérést a yondi kunaios háttér készítésére) de én személy szerint unom a 20. féle rasengan változatot. Már azt várom mikor tanul valami újat , nem pedig a 20 rasengannak a 19. től való eltérő változatát.(remélem érthetően írtam ) Kabucsimaru egyre érdekesebb, én arra a szálra lennék kíváncsi, hogy mik a pontos tervei. remélem naruto kibékül a rókával és nekik is lesz bijuu formájuk.. jó lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 09:31:55 írta lartem »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #5688 Dátum: 10 dec 04, 09:40:09 » |
|
ezek alapján Yondaime tényleg egy zseni volt Gondolom Kushina esetében is megvolt ez a probléma hogy nemtudta használni ezt a Jutsut ezért fejlesztette ki a Rasengant hogy alap Bijuu formban is tudja használni...
a chakra cserés dologban meg mit nemlehet érteni? van Naruto meg van a Kyuubi amikor Naruto a Róka Chakráját használja a sajátja háttérbe szorul amiből a róka annyit vesz el amennyit Naruto elhasznál az övéből viszont mivel neki több van így Narutónak egy idő után kampec... (és ez ahogy levettem akkor is megtörténne ha yooban lennének csak akkor tudna neki valahogy jelezni hogy hoppácska minnyár kifogysz...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5689 Dátum: 10 dec 04, 10:06:17 » |
|
Hát, ezt is meg lehetne oldani, mikor Naruto-nak elfogyik a chakrája, akkor fogja és elvesz a Kyuubi-eból és hozzáadja a sajátjához
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
aűsádé
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5690 Dátum: 10 dec 04, 10:12:34 » |
|
Ez kicsit szemétség hogy narutonak ez a formája kockázattal jár még kage bunshint sem tud használni, persze sasuke majd biztos kockázat nélkül használhatja az erejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5691 Dátum: 10 dec 04, 10:26:04 » |
|
Milyen időhúzó fejezetek? Könyörgöm, a főszereplő egy új technikát tanul, ami talán az alapját fogja képezni a harcai nagy részének. A feltámasztott Sasori lelke megnyugodott, a háború meg folyik...kérdem én: hol itt az időhúzás? Vagy ha csak én vagyok hülye és ez tényleg időhúzás, akkor mindig így húzza az időt... Hát, ezt is meg lehetne oldani, mikor Naruto-nak elfogyik a chakrája, akkor fogja és elvesz a Kyuubi-eból és hozzáadja a sajátjához Szerintem a Kyuubi chakráját nem tudja a sajátjához adni, vagyis nem hallottunk még ilyenről. Ha meg a chakrája elfogy, akkor úgyis mindegy, mert meghal...ezért is kell vigyáznia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #5692 Dátum: 10 dec 04, 10:33:59 » |
|
Igen ez azért tényleg érdekes, hogy Naruto új erőt kap, de vannak korlátai, de Sasuke most már korlátlan erővel rendelkezik a sharingan felett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5693 Dátum: 10 dec 04, 10:48:30 » |
|
Nekem tetszett ez a rész.Én arra várok hogy naruto valami új elemi jutsut tanuljon,mert szívesen látnék tőle pl valami suiton jutsut:)És elvileg akkor szöcske is képes mindenféle jutsut lemásolni és használni mint kakashi ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5694 Dátum: 10 dec 04, 10:56:25 » |
|
Én arra várok hogy naruto valami új elemi jutsut tanuljon,mert szívesen látnék tőle pl valami suiton jutsut:)
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5695 Dátum: 10 dec 04, 11:08:52 » |
|
Az új rész szerint Méh és a Hachibi is átmentek azon amin most Naruto. Kíváncsi vagyok , hogy békültek ki vagy , hogy alakult ki az ahogy ők most vannak , mert akkor ez Narutonál is lehet majd később , vicces lenne a puszi pajtások lennének a Rókával. Amúgy Narutonak nem tudnék más elemet elképzelni, max talán a Tűz de az se nagyon . Eszembe jutott egy elmélet. Ha Naruto Bölcs Módban alakulna át akkor nem hiszem , hogy tartania kéne attól , hogy a Róka elszívja a Chakráját , mert az ne tudja irányítani a bölcs chakát nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 11:17:17 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5696 Dátum: 10 dec 04, 11:57:12 » |
|
Megkövült békává alakulna a Kyuubi a Sennin chakrától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5697 Dátum: 10 dec 04, 12:20:56 » |
|
Nekem eleve az se teljesen világos, hogy hogy tudja a róka leszívni Naruto Chakráját, amikor jobban le lett zárva, mint korábban... Tök olyan érzés, mintha ezt utólag gyorsan kitalálták volna átgondolatlanul vagy nem tudom. A másik fele, hogyha meg lenullázza Narutot és meghal, a róka is meghal vele együtt, mert a korábbi chakrájához nem fog már hozzáférni az is biztos... Szóval ezek kicsit homályosak egyelőre. Konkrétan Narutonak egy teljesen új harcmodort kell kifejlesztenie ebben az alakban és unalmas már, legalábbis nekem, hogy mindig mindennek van egy olyan hátránya, hogy belehal. Attól függetlenül jó és izgalmas rész volt nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5698 Dátum: 10 dec 04, 14:06:40 » |
|
sztem naruto csakis egyszer fogja használni a teljes formát, mégpedig sasuke ellen... a róka belátja majd h ott abbana pillanatban ez a legjobb döntés áldását adja rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5699 Dátum: 10 dec 04, 14:06:58 » |
|
Kénytelen Naruto erejét egyenlőre így korlátozni Kishimoto mert senkinek sem lenne esélye ellene ha megkapta volna a kilencfarkú teljes erejét egyből. Szerintem Saskénak és Madarának sem. Ezért egyenlőre visszafogja ilyen módon Narutot. Figyeld meg, hogy Naruto is körülbelül akkor éri el az új technikája végső szintjét amikor Sasuke is megjelenik az új erejével. Majd később kap megint egy kis power up-ot amikor úgy látszik, hogy nem lesz elég az ereje a következő feladatához. Mellesleg én azt gondolom, hogy így jóval gyengébb a róka chakrája, hogy nincs benne annak gonosz fele.Amit én nem értek az az, hogy Naruto miért nem látogatja meg a rókát és beszélget vele a gyűlöletéről, a tízfarkúról és úgy általában mindenről. Lehet, hogy jobban kiegyezne vele mint azzal, hogy kizsarolja belőle a chakráját. Egész eddig azt láttuk, hogy Naruto meglopja és ezért nem is csodálkozok azon, hogy ennyire gyűlöli Narutot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|