24 nov 01, 02:21:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 380 381 [382] 383 384 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511875 alkalommal)
0 Felhasználó és 108 vendég van a témában
hali
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5715 Dátum: 10 dec 06, 13:23:18 »

Remeteként senjutsu chakrát használ fel,így ha a róka elszívná,akkor kővé változna.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #5716 Dátum: 10 dec 06, 16:27:59 »

Azért azt kétlem hogy így simán kővé változna egy jelenleg kézelfoghatatlan Narutoban lévő elpecsételt lény.
Nem tudom mi történne vele ,de ezt nem is fogjuk meg tudni ,a végett hogy Remete módban nem szívják egymás chakráját.
Naplózva
Marc3ll
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5717 Dátum: 10 dec 06, 18:18:44 »

Kétlem hogy a kyuubi chakráját és a remete chakrát egyszerre használni tudná, úgyhogy értelmetlen amit leírtatok..

és ez csak egy tipp, de egyik haverral ezt a módot (kyuubi chakrát) elneveztük Szerzetes Módnak, ugynis ha jól megnézitek, olyan mint Rikudou-Sennin, aki egy szerzetes volt Mosolyog
Naplózva
tocika12
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5718 Dátum: 10 dec 07, 16:05:47 »

nos, idáig ott tartunk, hogy remete formát igenis tudna használni, mert idáig az volt a baj, hogy a varangypapa és a varangymama nem tudtak felülni a vállára, és "egybeolvadni vele", mert a kyuubi bezavart, és nem csak a chakrája. Most, hogy a chakrája már kint van, és a róka egy mégerősebb pecséttel van lezárva, nagy valószínűséggel (szerintem) a varangyok kapcsolódása sikeres lesz, és ha már ők mozdulatlanok, akkor megvan a természeti energia. Amúgy a róka chakrája nem semlegesíti a természeti energiát, mert amikor (nem tudok oldalszámot) Nagatohoz betoppan Naruto, a szeme félig róka és félig békaszem. Mellesleg tápolni kell még Narutot, mert az FMS-es Sasukét nem lesz olyan könnyű, mindössze (MINDÖSSZE ikszdé) a kyuubi chakrájával legyőzni.
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5719 Dátum: 10 dec 07, 18:49:05 »

Én arra vagyok nagyon kíváncsi tobi hogy akarja kihasználni kabutót,az az érzésem nem lessz egyszerű.Nagyon érdekes fejezetek fognak következni ebben biztos vagyok...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5720 Dátum: 10 dec 07, 18:57:27 »

Tocika12:

A róka elvileg ugyanazzal a pecséttel van elzárva, hiszen láttuk, amikor megkapta a totemvarangytól a tekercset. ^^ Továbbá Méh is kérdezi Narutót, hogy milyen pecsétje van és ugyanazt a "Shishou Fuuin"-t mondja, mint annak idején Ero-Sennin, amikor leszedte Narutóról Orochimaru pecsétjét. ^^

Juura:

Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy minek kell ezt újra feleslegesen megkérdezni, amikor kb. 1-2 oldallal visszább is volt szó erről és akkor sem tudtunk semmi értelmeset kitalálni. ^^

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5721 Dátum: 10 dec 07, 19:33:14 »

méh nem akkor kérdezi narutot hogy mien pecséted van mielőtt meg volt az ujrapecsételés incidens?
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5722 Dátum: 10 dec 07, 19:43:48 »

Chakra: Méh pontosan a Kyuubi kaland előtt kérdezi és válaszol rá Naruto. Aztán ő maga pecsételte le Rikodou jutsujával.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5723 Dátum: 10 dec 07, 21:19:47 »

amikor Jiraiya elkezd harcolni pein ellen akkor megemlíti hogy a 3 nagy szemtechnika közül a legerősebb. Tudunk valami többet erről a szemtechnikákról(rin'negan, sharingan és ? byakugan?)
csatlakozom a többiekhez .. Méh a kyuubi-s akció előtt kérdezte meg Narutotól hogy mien pecsétje van , meg is állapította, hogy az övéhez képest az milyen király.
Naplózva

gerimaster
Chuunin
*

« Válasz #5724 Dátum: 10 dec 08, 18:22:51 »

Azért így most belegondolva Orochimaru elég jól kitervel mindent, az ő edo tenseivel nem fordulhatott elő, hogy az idézett lelke "megtér", hiszen elnyomta a személyiségét, így eggyel kevesebb módon lehet azt csak kiiktatni.
Kabítómaru pedig már második katonáját veszti el így.
Naplózva

kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #5725 Dátum: 10 dec 08, 18:41:18 »

Ez nem feltétlen hátrány, hisz jobban tud a zombikra koncentrálni ha kevesebben vannak.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
CoLa
Gennin
*

« Válasz #5726 Dátum: 10 dec 09, 21:46:21 »

Erről a maszkos Madara képről valahogy nekem az jött le hirtelen h Madarának is van vagy 30 szeme, úgy mint Danzounak volt.
Ez most csak igy felötlött bennem. Erről mit gondoltok?
Vagy miért nem láttuk még Madara igazi arcát?
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #5727 Dátum: 10 dec 10, 03:20:43 »

Na Kabuto-t kicsit beparáztatta Tobi így elmesélt neki mindent (?) az edo tensei-ről.Viszont tényleg igaz lenne, hogy nincs semmi hátulütője ennek a jutsu-nak?Hát erre azért kíváncsi lennék.Naruto tréningje meg a szokásos menetben zajlik le, nehéz dolga van az új jutsu-val de a végére meglepődnék ha nem találna ki valamit.Egyébként szerintem nem kell ide nagyobb, erősebb bijuu-s rasengan, inkább gyakorolnia kéne az alapokat mikor a sage-kyuubi módban van.Az a sebesség felér már a raikage sebességével, szóval nem értem minek ide új rasengan.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #5728 Dátum: 10 dec 10, 07:51:37 »

Ez lenne a tömegpusztító rasengan... az eddigiek 1v1-ben működtek vagy kis csoportok ellen működhettek max.
Edo tenseinek pedig tuti van hátulütője... nehogy már bekamázuk kabuto szövegét (banyek félig kígyó az már csak jelent valamit).
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
CsTibi
Újonc
*

« Válasz #5729 Dátum: 10 dec 10, 08:08:22 »

Madarának van 30 szeme, de kétlem, hogy a testébe lenne ültetve.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 380 381 [382] 383 384 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins