Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5670 Dátum: 10 dec 03, 00:50:45 » |
|
Huhu jó volt a rész , bakker 4. hokage lekoppintotta a bijukat mekkora már ? Ha bee látta volna a FRS-t is eldobott volna pár csápot .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5671 Dátum: 10 dec 03, 01:27:45 » |
|
Iszonyat vártam már, hogy Naruto átalakuljon róka módba és el is hittem olyan jól meg volt rajzolva erre mi van ott... HA Tobi és Kabuto most nekiáll harcolni az zsír lenne.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5672 Dátum: 10 dec 03, 07:18:18 » |
|
Ez jó rész volt , akkor már 2 jutsu-nk van ami a Biju-kon alapul (ez meg a vashomok), kíváncsi leszek erre az új Rasengan-ra, mert szerintem olyan lesz hogy ugyanugy nekiront az ellenfélnek és eltalálja a Rasengan mint ahogy rendesen használják csak utána egy ilyen robbasás szabadul fel mint mikor a Biju gömbök becsapódnak, persze ez csak az ellenfélt érintené.Minato még a halála után is tud valakinek meglepetést okozni, volt egy olyan érzésem egy pillanatra , hogy Méh már harcolt vele vagy volt egy kis afférja vele , vagy ilyesmi .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 07:41:01 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5673 Dátum: 10 dec 03, 08:26:14 » |
|
Bakker, a chibi róka valami hatalmas volt . Jó fejezet volt .
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5674 Dátum: 10 dec 03, 09:16:46 » |
|
Ja ja , azon csak szakadtam , ahogy a Nyolcfarkú odahajolt , hogy megnézze most mivan , azért arra kiváncsi lettem volna , hogy valamivel erősebb - e abban a formában vagy , hogy abban mi mindenre képes , de még ebben az alakban is önmagát adta csak .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 10:33:13 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5675 Dátum: 10 dec 03, 09:52:08 » |
|
A chibi-Kyuubi Misi Mókusra emlékeztet Annak külön örültem, hogy a Nyolcfarkú beszélt Narutóhoz Meg, hogy belenyúlt a saját szájába és máris okádott xD LOL!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5676 Dátum: 10 dec 03, 10:31:19 » |
|
Jah kemény volt , de remélem nem az lesz , hogy most a háború másik rézét látjuk hanem most azt , ahogyan megtanulja a jutsut.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 10:32:41 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
aűsádé
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5677 Dátum: 10 dec 03, 10:46:42 » |
|
Szerintem az lenne a legjobb ha most narutot egy jó ideig nem mutatnák hanem a háború kerűlne fókuszba, aztán mikor nagy a baj akkor jelenne meg újúlt erővel naruto aminek menő hatása lenne, ((mint a bleachben mikor ichigo az edzés után megjelent aizen elött)) akkor aztán bemutathatja pusztitó erejét a rókaman.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 10:54:06 írta aűsádé »
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5678 Dátum: 10 dec 03, 11:21:31 » |
|
Ezért szeretik sokan Narutot, birtokoljon akármilyen erőt, mindig is az a szétszórt hülyegyerek marad.
Kishi megint időhúzásra játszik, ügyes, sokaknak fel sem tűnik, nem azért de fejlődött az öreg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5680 Dátum: 10 dec 03, 16:00:50 » |
|
Deidarra,Sasori és a hachibi kapott pár pluspontot a szememben. Sasori-igazi művész.Sosem látta az oldalakat jónak és rossznak.Neki az fájt,hogy senki se becsüli úgy a munkásságát ahogy kéne.Végül megtalálta az utódját aki tökéletesen kiismerte őt. Deidara-őt nem érdeklik a nyálas maszlagok,csak a saját művészete.Ő azt szeretné,ha a művészetét igazán elismerik,de ezt félelemmel jelzik. Hachibi-egy időben azt gyanítottam,hogy meg akar ő szökni,csak a megfelelő pillanatra vár.Meg lettem cáfolva ; > Végül örülök,hogy naruto erejének van határa.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 16:39:04 írta trees »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #5681 Dátum: 10 dec 03, 16:08:21 » |
|
Most én nem értem a dolgot. MOSt narutóban a kyuubi, nem visza lett zárva ketrecbe hogy a chakrája ki lett húzva belőle? Akkor hogy tudná visza szerezni ? nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5682 Dátum: 10 dec 03, 16:10:41 » |
|
Ezt én sem értem :\. De szerintem úgy lehet, hogy mikor átmegy Bijju módba, akkor a róka kijön (ez csak egy feltételezés) és ha Naruto nem vigyáz, kitépi a chakráját.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5683 Dátum: 10 dec 03, 16:37:21 » |
|
Talán kell neki valamennyi chakra,hogy életben tudjon maradni.Nyugalomban nincs szüksége chakrára,de amikor naruto átmegy rikodou~róka köpenyes alakba,kell neki egy alap mennyiségű chakra,ami persze naruto elzárt tőle.Míg naruto a róka chakráját hasznosítja,nem tud koncentrálni a saját chakrájára.A rókától túl messze van lezárva a saját chakrája így muszáj Narutoét használni és mivel egy 60 méter magas testet kell ellásson chakrával,még Naruto előkelően nagy mennyiségű chakrája is gyorsan ki juiceolódik.Én így képzelem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5684 Dátum: 10 dec 03, 19:30:48 » |
|
Nemtudom... ebben a részben mi volt időhúzás? Ez a rész a manga további részeinek egy fontos része "lehet" Naruto új erőre tesz szert(címszereplőről van szó szal ha mondjuk tenten kap egy új kunait 10oldalon keresztül az időhúzás.) és kiderült a hátránya is a fejlődésének ami a harcaiban kijöhet.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
|