159357
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5520 Dátum: 10 nov 14, 10:55:53 » |
|
daremo nem is hülyeség amit mondtál biztos lesz vmi kapcsolat a Kyuubi és a visszahozott shinobik között
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aűsádé
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5521 Dátum: 10 nov 14, 11:27:15 » |
|
szerintem jó kis rész volt, nekem tetszik az ötlet, hogy kishi visszahozta a "régieket" mert így a csata is drámaibb lesz, ha most az akatsuki új szereplőkkel bővűlt volna az számomra teljesen érdektelen lenne, mert ismeretlen szereplőket harcolni látni nem nagy élvezet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5522 Dátum: 10 nov 14, 17:48:21 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 14, 17:51:45 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stormcrow
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5523 Dátum: 10 nov 16, 10:57:15 » |
|
sasuke mégis hogy vélekedne a kedves bátyó felélesztéséről... azt szivesen végignézném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5524 Dátum: 10 nov 16, 15:22:41 » |
|
Egyre inkább az az érzésem, hogy Sasuke meg fogja ölni Kabutot. És nagyon remélem, hogy ez így is fog történni. Mivel sokan mondják és szerintem isel fogja árulni Kabuto Tobit és Sasukeért gondolom. Akkor viszont Sasuke ki fogja nyírni és akkor Sasuke Kabuton fogja megmutatni, hogy mit is tud az új szemeivel. Hmm, de jó is lenne már
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5525 Dátum: 10 nov 16, 17:41:34 » |
|
Igen,szerintem úgy lesz,hogy Kabuto átjut Zetsun,majd épp elkapná Sasukét,amikoris ő bemutat valamit az új szemeivel.. :x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5526 Dátum: 10 nov 16, 21:51:45 » |
|
Srácok! Eddig is voltak viták az állítólagosan fiú Hakuról, de basszus. AZ ÚJ FEJEZETBEN KI VAN RÚZSOZVA!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #5527 Dátum: 10 nov 17, 05:00:21 » |
|
Hát én mindig is nőnek gondoltam........ Bár mióta tudom hogy naruto hangja nő, azóta bármi meg történhet.....
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5528 Dátum: 10 nov 17, 08:41:53 » |
|
Haku maga mondja az erdőben, amikor beszélget Narutoval, h fiú! De lehet, h ő is hazudik...??? Kétlem! Szerintem fiú! Csak egy kicsit nőies... de vannak ilyenek!!
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5529 Dátum: 10 nov 17, 13:38:48 » |
|
transzfesztita és le van zárva. (pont)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5530 Dátum: 10 nov 17, 19:05:32 » |
|
transzfesztita és le van zárva. (pont) azt úgy kell írni, hogy transzVesztita, nem F-fel. Bocs, hogy kijavítottam a hibát, de kicsit nevetséges volt, mert ezt egy barátnőm is pont ezt írta 8-dik osztályban. traavis: én is sejtem, mert Sasuke mindenki ellen fordult! Akkora benne a hálátlanság, mintha nem is lenne szíve. Kabuto tuti, hogy suttyomban tervezget valamit Madara ellen. Már korábban is mondta Narutónak, (amikor csak az arcának a fele volt Orochimarus) hogy bosszút akar állni Sasukén, mert megölte Orochimarut. Ami Hakut illeti: nemtom, mit kell ennyire felkapni a témát, hogy ő fiú és nőies. Ez a japánoknál mindig így volt. Ők ezt természetesnek tartják. Egyszer találtam egy fotót egy japánról, akiről azt hittem, hogy fiú, elküldtem a japán barátomnak, aki azt mondta, hogy ez lány xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #5531 Dátum: 10 nov 17, 22:42:11 » |
|
Nah egy új információ az edo tenseiről, végre! Nem szabad kinyírni Kabutot, csak ha már feloldotta a technikát, hát ez így érdekes lesz. És az a csávó tényleg Sai "bátyja".
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5532 Dátum: 10 nov 17, 22:50:54 » |
|
Öcsém, miért ilyen rövidek a fejezetek?xD A manga olvasása közben szabályosan paráztam, hogy mikor érek az utolsó oldalra.xD Nekem nagyon bejött ez a fejezet. Sasori húzása nagyon brutális. Kiváncsian várom, hogy Omoi mi szépet fog mutatni. Amivel kapcsolatban viszont csalódott vagyok, az Anko. Remélem azért kapunk tőle is még valami újat. Nagyon szívesen megnézném az Átok pecsét formáját.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5533 Dátum: 10 nov 17, 23:15:20 » |
|
A manga olvasása közben szabályosan paráztam, hogy mikor érek az utolsó oldalra.xD
Ezzel én is gyakran vagyok így. :D Jó kis fejezet volt, Sasori sosem tartozott a kedvenc Akatsuki-tagjaim közé (mondhatnám, hogy ő az egyetlen akatsukis Konan mellett, akit nem kedvelek annyira), de ebben a fejezetben nagyot nőtt a szememben, nagyon bejött,amit csinált. Omoira én is kíváncsi vagyok, mert ha emlékezetem nem csal, őt még csatában nem láttuk. Szegény Ankot rendesen lerendezte Kabuto, de szerintem még nem "távozott el". Sasori meg ugye Kankuroval futott össze. Kankuro pedig ugye Sasori bábtestét használja (legalábbis valószínűleg). Erre a harcra kíváncsi lennék, bár félek, Sasori elég nagy fölényben lenne,mivel "önmagát" jól ismerte. Bár nem kizárt, hogy Kankuro kibővítette még fegyverekkel. Egyébként röhögjetek ki, de ezen a képen: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517_angol/17 Sai bátyjára először azt hittem, hogy Sakura. xD A jobb felső képen tök úgy néz ki. Csak néztem. xD Aztán elolvastam a szöveget és megvilágosodtam. :D Valamint néztem egyet, mikor megláttam Saji szemét ( http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517_angol/6).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamato0216
Újonc
Nem elérhető
Genin
|
|
« Válasz #5534 Dátum: 10 nov 17, 23:27:20 » |
|
Váá nem igaz! Jó volt ez a rész is, csak az izgalom miatt rövidnek éreztem , ez a Kishimoto bácsi nagyon érti a dolgát, tudja hogy kell elérni h egyre jobban várjuk a következő hetet . Kíváncsi vagyok Omoi-ra mit mutat, még nem igazán láttuk harcolni.. gondolom ügyes kardforgató . Arra is kíváncsi vagyok vajon hogy reagál minderre Sai, szegényem, saját "bátyja".. szemét ez a Kabuto azért.. nem? ilyen hadsereget összeállítani.. A shinobik saját családjaik barátaik ellen harcolnak... hatalmas fordulat ez kishi-től... Waiting for the next chapter...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|