Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5505 Dátum: 10 nov 13, 19:07:20 » |
|
És attól tartok,hogy a shinobi haderőnek esélye sincs a győzelemre,ott van a zetsu-sereg,a feltámasztottak,ez nagyon sok...
Kabuchimaru szándékosan hagyott nyomokat maga után.. hogy aztán az anko team oda találjon. A háború közepette kabuchimaru szépen átveri tobit, a zetsukat megöli a mérgével, és sasuket elviszi magával.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 13, 19:08:04 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5506 Dátum: 10 nov 13, 19:20:49 » |
|
Kabuchimaru szándékosan hagyott nyomokat maga után.. hogy aztán az anko team oda találjon. A háború közepette kabuchimaru szépen átveri tobit, a zetsukat megöli a mérgével, és sasuket elviszi magával. [/quote] Ez igaz,csak tobi nem az a fajta akit ilyen könnyen átlehet verni,biztos felkészült minderre,csak ugye az a bizonyos koporsó sakkban tartsa... http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/490/5
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 13, 19:36:20 írta juura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #5507 Dátum: 10 nov 13, 20:49:01 » |
|
lehet h Kabuchimaru Madaráról sok lényeges információt talált és kisajátított pár érdekes jutsut.... deh Sasukéról semmit nem tud.... nemtudja milyen képességeket tanult azóta, még a régi sharinganjat sem látta Sasuke-nek, és most h legyőzte még danzout is, és megkapta Itachi szemeit, még erősebb lett! szal nemnagyon hiszem h Sasket olyan könnyen eltudná vinni a mostani mangáról a véleményem, hát én örülök h láthattuk újra zabuzát és hakut... meg pár szereplőt még +ban.... gaara szövege nem hatott meg deh sosem szerettem a nyálas beszédeket... és örülök h nem 3 fejezeten keresztül mondta a dolgait.... feltételezem h Kakashi találkozik a harc során Zabuzával, Shikamaru meg a volt tanárával Asumával, Sai a testvérével, hát szerintem nem is lehet másképp
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5508 Dátum: 10 nov 13, 20:52:07 » |
|
lehet h Kabuchimaru Madaráról sok lényeges információt talált és kisajátított pár érdekes jutsut.... deh Sasukéról semmit nem tud.... nemtudja milyen képességeket tanult azóta, még a régi sharinganjat sem látta Sasuke-nek, és most h legyőzte még danzout is, és megkapta Itachi szemeit, még erősebb lett! szal nemnagyon hiszem h Sasket olyan könnyen eltudná vinni a mostani mangáról a véleményem, hát én örülök h láthattuk újra zabuzát és hakut... meg pár szereplőt még +ban.... gaara szövege nem hatott meg deh sosem szerettem a nyálas beszédeket... és örülök h nem 3 fejezeten keresztül mondta a dolgait.... feltételezem h Kakashi találkozik a harc során Zabuzával, Shikamaru meg a volt tanárával Asumával, Sai a testvérével, hát szerintem nem is lehet másképp Mindennel egyetértek.És én érdekesnek találom hogy minek kell zetsunak őriznie sasukét,nehogymár kabutó olyan könnyen elvigye,vagy sasuke még nem épült fel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #5509 Dátum: 10 nov 13, 21:06:33 » |
|
háát én úgy vettem le eddig ezt az egészet h: Sasuke megkapta az új szemeit, és már egy joo ideje pihen... (mint láthattuk azóta Kisame is meghalt, Naruto megtanulta használni a Kyuubit stb.) szerintem már felépült Sasuke nem hiába mondta azt Zetsunak h: Eljött már az idő?? szóval Sasuke már készen áll, csak még nemtudja irányítani a mostani képességeit gondolom (kiakarja gondolom próbálni és felkészülni)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 13, 21:07:50 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5510 Dátum: 10 nov 13, 21:17:03 » |
|
Amennyit szerepelt Sasuke,az egész arról szólt hogy még épülnie kell... De ha fel is épült volna,akkor is majdnem csak a komplett Akatsukival kéne szembenéznie... Bár így Zetsu se hiszem hogy olyan sokat számítana. Amúgy a fejezetről:Nekem tetszett Gaara beszéde,furcsa is lett volna ha az egyik nap még háborúban álló országok,másnap már simán egymás mellett harcoltak volna fenntartások nélkül. Az is tetszik hogy Naruto nekiállt edzeni,így legalább Bee megoldotta a többiek problémáját(gondolok itt arra, hogy Naruto ne mászkáljon ki.) Az első pár oldal viszont tényleg ocsmány volt,remélem nem lesz sok ilyen.... Zabuzáékra azért is lehet szükség, hogy Tobiról több infó derüljön ki.
Most hogy mondod tényleg...Kishi ennyire előtervezett?? Nem semmi...Így a manga vége fele(?) is szerepet kap az egész sorozat legeleje..Ritka az ilyen Viszont azt nem tudom eldönteni hogy ezek a régi szereplők visszahívásai ötlettelenség miatt van,vagy direkt így tervezte-e Kishimoto... Szvsz jobb lett volna ha új szereplőket hoz be,nem a régiek helyett. Az egyetlen aki tetszik az Hanzou,rá mindig kíváncsi voltam mitől olyan nagy szám...Az ilyen lélektani hadviselések nekem se jönnek be,de most már kizárt hogy a jófiúk ne a régi szeretteik ellen harcoljanak... Ami még érdekes lehet hogy Utakata-nak itt is az a buborékos izé lesz-e a technikája mint a Shippuuden fillerben. A 3ik koporsó csak az Animében volt , felejtsétek már el.
Ezt se tudtam,de végülis nem is lehetett volna a Yondi. Az ő lelkét is elvitte a Shiki Fuujin... szerintem már felépült Sasuke nem hiába mondta azt Zetsunak h: Eljött már az idő?? szóval Sasuke már készen áll, csak még nemtudja irányítani a mostani képességeit gondolom (kiakarja gondolom próbálni és felkészülni) Ott szerintem arra gondolt hogy leveheti-e a kötéseit. juura: Ha Tobi szerinted tudja hogy meg vannak mérgezve a Zetsuk,akkor minek indult volna el? Meg egyenlőre Kabuto se jár jól vele ha a Zetsuket kicsinálja...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 13, 21:18:38 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5511 Dátum: 10 nov 13, 21:23:09 » |
|
Ezt úgy értem hogy a méreg ellen esetleg tett valamit(pl.a másolat hashimarával tett olyat ami semlegesíti a mérget).Ha belegondolsz kabutó odavezette ankóékat a rejtekhelyre,vagyis nem lehetetlen hogy azt akarja hogy a shinobi haderő győzzön,ki tudja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #5512 Dátum: 10 nov 13, 22:25:18 » |
|
Végülis szerintem Kabuto sem akar mugen tsukoyomiban élni.. Biztos tervez valamit a srác és elöbb utóbb ki fog derülni, az sem lepne meg ha elkapná Ankot és átadná a Zetsuk kicsinálására kreált mérget majd elengedné..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5513 Dátum: 10 nov 13, 22:28:19 » |
|
De ha a Zetsuk ellen lenne méreg és az Edo tnsei se lenne Tobi oldalán, akkor mi maradna neki csak Sasuke?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5514 Dátum: 10 nov 13, 22:39:56 » |
|
Én remélem, hogy nem Kabuto (esetleg Orochimaru) lesz a főgonosz. Egyrészt Orochimaru "sosem győzheti le ezen szemeket", amivel Tobi bír, meg valahogy szimpatikusabb lenne, ha Tobi lenne a főgonosz. Amit még remélek az az, hogy Tobi tényleg Madara. Szerintem hülye húzás lenne, hogy végig Madaraként hirdeti magát, stb, aztán kiderül, hogy nem is ő az. Valamint én is úgy gondolom, hogy Kabuto el fogja árulni Tobit, és itt jön be, amit korábban is leírtam: abban reménykedek, hogy Tobi legyőzi őt. Vagy esetleg először Kabuto nyer, aztán x idő után kiderül, hogy Tobi él, visszatámad, stb. De felesleges ilyen "következtetéseket" levonni szerintem. Úgyis valami teljesen más lesz a vége. :D ________________________________________________________________________________________________ De ha a Zetsuk ellen lenne méreg és az Edo Tensei se lenne Tobi oldalán, akkor mi maradna neki csak Sasuke?
Végülis Sasuke sincs feltétlenül Tobi oldalán, még egyszer "kérdezte" is tőle, hogy "Ki mondta, hogy együtt dolgozunk?". Sasuke célja, hogy Konohát elpusztítsa, szerintem neki ha ez sikerül, tökmindegy lesz, hogy kinek az oldalán áll. Ha Tobi teljesen szembekerül Kabutóval, nem fogják egykönnyen legyőzni(?). Azért a sharingan-rinnegan kombó ereje lehet akár akkora is, hogy elbánjon a feltámasztottakkal. De erre még annyira sem merek jósolni, mint az előbbiekre, ráadásul megint regényt pofáztam, szinte feleslegesen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #5515 Dátum: 10 nov 13, 22:44:52 » |
|
Amúgy meg írtátok hogy Ankot mért vezették oda. Vagy tényleg valami ilyesmi, hogy Kabuto mond valamit Ankonak, vagy egyszerűen csak csapdába csalja. Majd kiderül Ahogy ismerjük Kishi-t, szerintem, legalábbis remélem lesz benne egy olyan fordulat, amin meglepődök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5516 Dátum: 10 nov 13, 22:56:55 » |
|
Én azt is el tudom képzelni, hogy azért csalt oda Anko-t, mert az edo tensei-hez szüksége van emberi áldozatra, és esetleg tenni akar valamit Tobi háta mögött. De lehet, hogy csak szimplán jól szórakozik. A másik, ennél sokkal biztosabbnak tűnő tippem, hogy Sasori találkozik Sasorival. (Vagyis az edo tensei Sasori Kankuro Sasorijával.)
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5517 Dátum: 10 nov 14, 00:33:45 » |
|
Anko is Orochimaru kísérlete lehet akar vele kezdeni valamit Kabuto. Vagy pont lényegtelen, hogy ki ő csak a Shinobi szövetség tudja meg hol az Aka rejtekhelye és mivel már tudják hol van ezért lazán kinyírható(ezért is küldték a menekülők után Deidaráékat).
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
daremo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Kagekage
|
|
« Válasz #5518 Dátum: 10 nov 14, 01:54:38 » |
|
Hmm.. érdekes volt látni, hogy a visszahozott halottak hogy vélekednek a helyzetükről. Viszont vicces lenne, ha Naruto új kyuubis chakrája adna nekik annyi életerőt, hogy jobban önállósodjanak az edo tenseitől. Nézne ám Kabuchimaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsTibi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5519 Dátum: 10 nov 14, 08:31:13 » |
|
Szerintem nem azért csalta oda Ankoékat mert testek kellenek neki, ha testekre lenne szüksége akkor nem dobálta volna szét őket, hogy oda találjanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|