24 nov 01, 06:17:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512884 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
159357
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5520 Dátum: 10 nov 14, 10:55:53 »

daremo nem is hülyeség amit mondtál  Mosolyog biztos lesz vmi kapcsolat a Kyuubi és a visszahozott shinobik között
Naplózva
aűsádé
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5521 Dátum: 10 nov 14, 11:27:15 »

szerintem jó kis rész volt, nekem tetszik az ötlet, hogy kishi visszahozta a "régieket" mert így a csata is drámaibb lesz, ha most az akatsuki új szereplőkkel bővűlt volna az számomra teljesen érdektelen lenne, mert ismeretlen szereplőket harcolni látni nem nagy élvezet
 Nevet
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5522 Dátum: 10 nov 14, 17:48:21 »

Anko is Orochimaru kísérlete lehet akar vele kezdeni valamit Kabuto.

Hát nem teljesen, mivel kísérletnek inkább yamatót mondanám de anko a tanítványa volt akinek csak adott egy átok pecsétet ozt cső!.. Viszont ez hogy most kabutónak mi a kínja tényleg rejtély Nevet. Részemről én csak várok és várok és várok.... ja igen hogy dicsérjem is a részt azt kell mondanom ezt is jól megcsinálta egy fasza csattanó rész naha a végén az össze-vissza beszélést nem értem hogy a raikage mondja: megnyerjük a háborút.. mire a tshuchi kage egy többnyire de nem túl ide illő válasszal mondja: te mondtad! de a tsunade megszólalását végképp nem vágom le: JA!!! Kiröhög
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vissza olvastam jópár hsz-et és tetszett az észre vétel a shippu movie 3-mas szereplőkről, mondjuk ami engem végképp zavar hogy kabuto mint akinek végtelen csakrája van lazán feltámaszt egy sereget és meg se izzadt, a slussz poénja hogy honnét a büdös pélóból szerzett ez előre ennyi holtestet! Mert az csak egy dolog hogy végtelen nyugalommal és izzadás csepp nélkül edo tenseijezik jobbra balra de hány szerencsétlent gyűjtött az össze :S ( amúgy múltkori hszekröl hogy vki említette hogy jiraiya a mezei shinobik ellen bőven elég lenne mivel az ereje nagy részét idézésből szerezte... nos nem akarok bonyodalmakat okozni de se tsunade se orochimaru nem azért voltak erősek mert képesek voltak egy felhő karcoló méretű állatot leidézni, ez ígyvan jiraiya-val is. Azért ne felejtsük el hogy tele van más technikákkal is. Például a tűz elemű technikái a haját is tudja harcra használni és még sok más ami hirtelen nem jut eszembe (a rasengan is persze) és még mindig ottvan a sennin mód igaz igaz hogy béka papa meg mama nélkül nehézkesebb ebbe a formába lépni de mondta is neki a papó hogy magától is tud sennin lenni szóval max annyi hogy ő is mint narutó idő korlátozva lenne de attól még abban tolja Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 14, 17:51:45 írta Morause » Naplózva
Stormcrow
Újonc
*

« Válasz #5523 Dátum: 10 nov 16, 10:57:15 »

sasuke mégis hogy vélekedne a kedves bátyó felélesztéséről... Nyelvesít azt szivesen végignézném.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5524 Dátum: 10 nov 16, 15:22:41 »

Egyre inkább az az érzésem, hogy Sasuke meg fogja ölni Kabutot. És nagyon remélem, hogy ez így is fog történni. Mivel sokan mondják és szerintem isel fogja árulni Kabuto Tobit és Sasukeért gondolom. Akkor viszont Sasuke ki fogja nyírni és akkor Sasuke Kabuton fogja megmutatni, hogy mit is tud az új szemeivel. Hmm, de jó is lenne már Nevet
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
hali
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5525 Dátum: 10 nov 16, 17:41:34 »

Igen,szerintem  úgy lesz,hogy Kabuto átjut Zetsun,majd épp elkapná Sasukét,amikoris ő bemutat valamit az új szemeivel.. :x
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #5526 Dátum: 10 nov 16, 21:51:45 »

Srácok! Eddig is voltak viták az állítólagosan fiú Hakuról, de basszus. AZ ÚJ FEJEZETBEN KI VAN RÚZSOZVA! ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #5527 Dátum: 10 nov 17, 05:00:21 »

Hát én mindig is nőnek gondoltam........
Bár mióta tudom hogy naruto hangja nő, azóta bármi meg történhet.....
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rencsacsa
Gennin
*

« Válasz #5528 Dátum: 10 nov 17, 08:41:53 »

Haku maga mondja az erdőben, amikor beszélget Narutoval, h fiú!
De lehet, h ő is hazudik...??? Kétlem! Szerintem fiú! Csak egy kicsit nőies... de vannak ilyenek!!
Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #5529 Dátum: 10 nov 17, 13:38:48 »

transzfesztita és le van zárva. (pont) smirksweat
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #5530 Dátum: 10 nov 17, 19:05:32 »

transzfesztita és le van zárva. (pont) smirksweat

azt úgy kell írni, hogy transzVesztita, nem F-fel. Bocs, hogy kijavítottam a hibát, de kicsit nevetséges volt, mert ezt egy barátnőm is pont ezt írta 8-dik osztályban.  Nevet Nevet Nevet Nevet

traavis: én is sejtem, mert Sasuke mindenki ellen fordult! Akkora benne a hálátlanság, mintha nem is lenne szíve. Kabuto tuti, hogy suttyomban tervezget valamit Madara ellen. Már korábban is mondta Narutónak, (amikor csak az arcának a fele volt Orochimarus) hogy bosszút akar állni Sasukén, mert megölte Orochimarut.

Ami Hakut illeti:
nemtom, mit kell ennyire felkapni a témát, hogy ő fiú és nőies. Ez a japánoknál mindig így volt. Ők ezt természetesnek tartják. Egyszer találtam egy fotót egy japánról, akiről azt hittem, hogy fiú, elküldtem a japán barátomnak, aki azt mondta, hogy ez lány xD
Naplózva
Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #5531 Dátum: 10 nov 17, 22:42:11 »

Nah egy új információ az edo tenseiről, végre! Nem szabad kinyírni Kabutot, csak ha már feloldotta a technikát, hát ez így érdekes lesz.
És az a csávó tényleg Sai "bátyja".
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5532 Dátum: 10 nov 17, 22:50:54 »

Öcsém, miért ilyen rövidek a fejezetek?xD
A manga olvasása közben szabályosan paráztam, hogy mikor érek az utolsó oldalra.xD
Nekem nagyon bejött ez a fejezet. Sasori húzása nagyon brutális. Kiváncsian várom, hogy Omoi mi szépet fog mutatni.

Amivel kapcsolatban viszont csalódott vagyok, az Anko. Szomorú
Remélem azért kapunk tőle is még valami újat. Nagyon szívesen megnézném az Átok pecsét formáját.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5533 Dátum: 10 nov 17, 23:15:20 »

A manga olvasása közben szabályosan paráztam, hogy mikor érek az utolsó oldalra.xD
Ezzel én is gyakran vagyok így. :D
Jó kis fejezet volt, Sasori sosem tartozott a kedvenc Akatsuki-tagjaim közé (mondhatnám, hogy ő az egyetlen akatsukis Konan mellett, akit nem kedvelek annyira), de ebben a fejezetben nagyot nőtt a szememben, nagyon bejött,amit csinált. Omoira én is kíváncsi vagyok, mert ha emlékezetem nem csal, őt még csatában nem láttuk.
Szegény Ankot rendesen lerendezte Kabuto, de szerintem még nem "távozott el".
Sasori meg ugye Kankuroval futott össze. Kankuro pedig ugye Sasori bábtestét használja (legalábbis valószínűleg). Erre a harcra kíváncsi lennék, bár félek, Sasori elég nagy fölényben lenne,mivel "önmagát" jól ismerte. Bár nem kizárt, hogy Kankuro kibővítette még fegyverekkel.
Egyébként röhögjetek ki, de ezen a képen: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517_angol/17 Sai bátyjára először azt hittem, hogy Sakura. xD A jobb felső képen tök úgy néz ki. Csak néztem. xD Aztán elolvastam a szöveget és megvilágosodtam. :D
Valamint néztem egyet, mikor megláttam Saji szemét (http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517_angol/6).
Naplózva
Yamato0216
Újonc
*

Genin

« Válasz #5534 Dátum: 10 nov 17, 23:27:20 »

Váá nem igaz! Nevet Jó volt ez a rész is, csak az izgalom miatt rövidnek éreztem  >.<#, ez a Kishimoto bácsi nagyon érti a dolgát, tudja hogy kell elérni h egyre jobban várjuk a következő hetet Nevet. Kíváncsi vagyok Omoi-ra mit mutat, még nem igazán láttuk harcolni.. gondolom ügyes kardforgató Nyelvesít. Arra is kíváncsi vagyok vajon hogy reagál minderre Sai, szegényem, saját "bátyja".. szemét ez a Kabuto azért.. nem? ilyen hadsereget összeállítani.. A shinobik saját családjaik barátaik ellen harcolnak... hatalmas fordulat ez kishi-től...
Waiting for the next chapter...   Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins