asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 10 feb 18, 19:34:51 » |
|
Karin nem hinném h. túl sok új infót tud mondani Sakurának na meg Karin nem lesz áruló ő ennél keményebb csaj...De ha esetleg mondana is vmit nem tud annyita a dolgokról mint ahogy azt Kakashi képzeli...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 18, 19:36:02 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
koli1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 10 feb 18, 19:41:13 » |
|
Kakasi meg hal és Tobinak meg lesz az uj szeme
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 10 feb 18, 19:44:23 » |
|
OFF: Renningan pajtás Mi bajod ennyire a női ninjákkal ? xD Őkis kellenek különben nem lesz kövi generáció aki leelőzi a mostanit EZ a fejezet nagyon bejövős volt, azok az elvetemült fejek , imádom Szerintem most nem lesz semmi különös mert már Sasuke a 4-5., ki számolja már.. xD csatájába kezd bele ÉS nemcsak a szemei vannak kihasználva rendesen de chakrája se lehet sok. Egy másfél fejezetig tartó csihi-puhi lesz talán aztán betoppan valaki és vége kb szerintem.Amúgy Sasunak már durván oda fog száradni a vér a szeme alá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 10 feb 18, 19:44:34 » |
|
Kakashi még biztos nem mostanában fog meghalni. -Az apja azt mondja neki a beszélgetésük során: "Még sok dolgod van.." -Kishi' szerint ez az ő éve lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ichigo-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 10 feb 18, 19:46:26 » |
|
Karin nem hinném h. túl sok új infót tud mondani Sakurának na meg Karin nem lesz áruló ő ennél keményebb csaj...De ha esetleg mondana is vmit nem tud annyita a dolgokról mint ahogy azt Kakashi képzeli...
infógyűjtés helyett, sakura és karin, majd jól kibeszélik sasukét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 10 feb 18, 19:47:21 » |
|
Én sem hiszem hogy meghalna Kakashi de szerintem Sasuke sem fog egyhamar :S És a ,,jóslatom" beigazolódott tényleg Sakura fogja Karint meggyógyítani Bár van egy olyan érzésem hogy nem fogja Sasukét elárulni :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 10 feb 18, 19:55:23 » |
|
Az is lehet hogy Kakashi elveszíti a Sharinganját, Madara elveszi tőle mivel Shizui szeme semmivé lett, így már csak Obitoé maradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 10 feb 18, 19:58:06 » |
|
OFF: Renningan pajtás Mi bajod ennyire a női ninjákkal ? xD Őkis kellenek különben nem lesz kövi generáció aki leelőzi a mostanit Őszintén semmi. Ha olyanok lennének mint pl Temari, vagy a Mizukage, akkor nem lenne semmi bajom. Irritálóak, haszontalanok, jelentéktelenek, szánalmasak és unalmasak. De még sakura is, még ha meglepő is amit csinál, akkor is szánalmas Érdekes, h ki fog majd közbelépni, ha 2v1 ben lesznek a srácok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaloz86
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 10 feb 18, 20:11:54 » |
|
Sziasztok!! Ennek a Sasuke gyereknek tényleg elgurult a gyógyszere!!!Belőle már nem lesz jó szereplő.Szerintem tuti hogy az egész sorozat végén meg fog halni!!!Hajrá Kakashi mutasd meg neki mit tudsz,bár úgy is közbelép Naruto vagy Tobi.Nekem nagyon nem szimpi Sasuke,őt már tényleg tönkre tette a bosszúvágya.Pedig a sorozat elején még tetszett is.De hát ez van. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a harcnak a vége!!! Szio
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 10 feb 18, 20:12:01 » |
|
Ehh ilyenkor, mikor ezt a topicot olvasom hálát adok azért, hogy Kishimoto sensei a saját belátása szerint vezeti a manga eseményeit és nem hallgat senkire. xD Jó kis fejezet volt ez, a vége meg nagyon ütött, pont így képzeltem el Kakashi és Sasuke találkozóját. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem fognak egymás nyakába borulni és jópofizni és az is, hogy Sasuke olyan mélyre süllyedt, hogy már semmit sem számít neki az egykori csapata és az egykori mestere, viszont az tetszett, hogy Kakashi rögtön felismerte, hogy mi az oka annak, hogy Sasuke így viselkedik és meg is nevezte. Am ironikus az amit Kakashi a végén mondott a 3.-ról, mert ez tényleg egy ugyanolyan felállás, mint Oro és a 3. közt, de nem hiszem, hogy nagy fight lesz belőle, mert Sasu jóformán alig áll a lábán és a szemei tropák, szóval hacsak nem menekül el, akkor nem húzza sokáig Kakashi ellen. Renningan san ne válogass már, arra jók amire kellenek nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gadavid
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 10 feb 18, 20:13:57 » |
|
Am szerintem is De szerintem jó szokásához híven kivárja míg sasuke már nem tud moccanni sem, és eközben élvezi a látványt:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 10 feb 18, 20:17:54 » |
|
Azért én remélem, hogy Karin át áll a másik oldalra, és végleg elszakad Sasuke-tól, ez az egyetlen amit nem bírok benne.
Tobi-nak kakashi szeme kell? Szerintem ez egy eléggé értelmetlen gondolat. Van neki elég szeme, és ha Kakashi tudott MS-t csinálni, neki is menne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 10 feb 18, 20:20:51 » |
|
Van azért egy furcsa mondat Kakashitól (mosta amagyar verzió elolvasása utánXD) azt mondja Kkaashi h. ő is arra az elhatározásra jutott mint Sakura. Azaz habár kijelentette az elején h. nem szeretné megölni Sasukét miután végig nézte a nevetését meg azt h. ő ugyna nem mond le abosszúról azt hiszem Kakashi is mindent bele fog adi és ha tényleg nincs más opció megpróbálja megöldni Sasukét...Jó nem fog sikerülni ez egyértelmű de ez egy kemény harc lesz remélem tényleg ki lesz dolgozvaXDXD Sasuke ugyan alig álla a lábán de sztema gyűlölet ad neki szuflát Kakashinak meg ügye nincs túl sok chakrája de azért sztem ebből még jó harc kerekedhetXD Naruto nem hinném h. találkozni fog most Sasukéval ahhoz Sasuke tulságosan fáradt az egy nagyobb csata lezs a történet legvégén s sztem mindketten kipihenten teljes erővel fognak összecsapni. Most Narutot az én elképzelésim szerint leginkább Madara fogja feltartoztatni vagy vki más...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 18, 20:23:04 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 10 feb 18, 20:23:14 » |
|
Minden M.S egyedi képességel rendelkezik. Madara ezért fog rá majd igényt tartani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 10 feb 18, 20:27:37 » |
|
Karin mit mondana el? Madara már mindent elmondott Kakashiéknak, még többet a kage talin. Karin információ tudása kb 0. Karin és Sakura élete továbbra se érdekel. Felőlem minden mellék szereplő meghalhat csak idegesítő arcok akikel húzzák az idegeimet xD engem csak Kakashi Madara Sasuke Naruto meg a Kagék érdekelnek. Kisi dobja be őket egy nagy terembe, azt zúzás.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
|