samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 nov 17, 19:10:11 » |
|
Na ja, Avarrejtek (Ultimate Facepalm) Még eszembe jutott, hogy Inuyasha szinkronhangja milyen jó Kagoméjé főőőleg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 17, 19:16:11 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 11 nov 17, 19:13:09 » |
|
Hát én ilyen régebbi animékből kimaradtam mert csak fél éve nézzek animét egyedül a dragon ball az amit úgy 3-4 éve a bátyám megmutatott és nekem onnan nagyon tetszik son goku hangja. Hát igen narutot magyar szinkronnal öngyilkosság nézni. Nekem a fehérítőnek is tetszett azért a magyar hangja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #32 Dátum: 11 nov 17, 22:27:33 » |
|
DragonBallnak, meg persze a Soul Eaternek, mást a listából nem igazán találtam, ami tetszett volna. A Narutonak meg a Yu-gi-oh/Gx-nek jó magyar szinkronja? Az kicsit vicces, szerintem azok a legratyibbak a listából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #33 Dátum: 11 dec 01, 19:10:24 » |
|
nekem a sámán király szinkronja nagyon bejött ^^ youtube-on láttam pár részt a japán szinkronnal is,de az szerintem röhej xD Ziknek NŐI hangja van o.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #34 Dátum: 11 dec 02, 18:37:56 » |
|
Sabaku, azt én is hallottam. Egy mély vagy gonosz hangot képzeltem el japánban, erre kaptam egy ..."ilyet" -.-" nem is értettem. Nagyon sok női hang add férfi karaktereknek szinkront a japánoknál, és ezzel nincs semmi baj, mert nagyon jók, de egy ilyen "gonosz"-nak egy ilyen hangja van...na ez sajnos nem tetszett. Nade írtam már ide egy hosszú véleményt, és nincs további kiegészítésem. Nem is tudom hogy megy-e még Anime az Animaxon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #35 Dátum: 11 dec 02, 19:03:26 » |
|
Én szerintem is a Death Note-nak nagyon jó lett a szinkronja, de a többi animax-os szerintem szar pl: naruto, bleach. Mondjuk ha jobban belegondolok akkor a német sokkal rosszabb!
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #36 Dátum: 11 dec 03, 12:26:25 » |
|
FIGYELEMA most következő videó csak erős idegzetűeknek ajánlott. Na akkor mégis rossz a magyar szinkron? xD
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #37 Dátum: 11 dec 03, 22:37:41 » |
|
Egy kis megjegyzés: A One Piecet is bele tehetted volna, mert én arra voksoltam volna. De mindegy. A One Piece szereplőjének, Choppernek egy nő a szinkronja, és néhány részben terhes lett. Nagyon irritáló volt a hangja, remélem nem akar majd több gyereket!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #38 Dátum: 11 dec 04, 14:37:29 » |
|
One Piece angol szinkronjánál viszont Chopper hangja mélyebb és férfiasabb, mikor átalakul, na az a cool Mondjuk a japánhoz már hozzá szoktam Magyar szinkronba meg se nézném
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 11 dec 04, 14:46:12 » |
|
Van magyar ván pic? Vagy csak én értettem félre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #40 Dátum: 11 dec 04, 14:51:26 » |
|
Neeeeem, csak én feltételezésem, ha lenne magyar szinkronba (ami tuti nem lesz, animax se venné meg), akkor se nézném meg Jó az eredeti japán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #41 Dátum: 11 dec 04, 14:55:18 » |
|
Egy kis megjegyzés: A One Piecet is bele tehetted volna, mert én arra voksoltam volna. De mindegy. A One Piece szereplőjének, Choppernek egy nő a szinkronja, és néhány részben terhes lett. Nagyon irritáló volt a hangja, remélem nem akar majd több gyereket! Samdav a te hsz-det értettem csak e hsz miatt hittem hogy van mert elég konkrétan beszél róla , de gondolom csak elnézte a témát.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #42 Dátum: 11 dec 08, 15:05:37 » |
|
Mivel a zszavazás elég régi, pár azóta leszinkronizált közismert anime kimaradt. Ami beugrik, azt hozzá írom,, akinek még eszébe jut valami, ami felkerülhetne, szóljon ha gondolja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #43 Dátum: 11 dec 08, 18:25:02 » |
|
Van még 1 pár kimaradt cucc: Afro Samurai, Loveley komplex, Oban, Pokemon, Wolerine (Rozsomák), Trinity blood, D Gray men... ennél több nem jut eszembe Amúgy ami jó lett (nem olyan jó mint az eredeti de +közelíti): az a Death Note, Inuyasha, Chrono Crusade.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 jan 23, 22:25:52 » |
|
A Sámán Királynak nagyon jó, veri a japánt ^^ a Yu yu hakusot is bejövős
hamisjoe: XDXDXD itáácsi.. itáácsi ucsiháá. Asuma epic FAIL. Kisame elmegy, de miért hangsúlyozza túl mindneki? TT.TT.. Kiszáme Hosigáki. Tiszta EAÉ-copy, de az legalább jó. Itachiét kifejezetten eltalálták, bejövős. Azért annyira persze nem, mint a japán ^^ Egy kicsit beszélhetne lágyabban. Kakashi felolvas, nem borzalmas, de nem is jó.
De nagyon furán beszélnek o.O megnyomnak bizonyos szótagokat.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|