STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Dátum: 09 okt 25, 18:16:22 » |
|
RÉgóta létezik szavazás arról, hogy melyik animének szúrták el a legjobban a magyar szinkronját, gondoltam, ne legyünk iylen pesszimisták, itt egy szavazás arról is, melyik sikerült a legjobban. Három választási lehetőség van. A listát nagyjából a másik szavazásból emeltem át ( http://forum.naruto-kun.hu/index.php?topic=1691.0), itt ott belenyúltam, de dobj egy hsz-t, ha szerinted valamit változtatni kellene rajta. Úgy rémlett van már iylen szavazás, de megpróbáltam megkeresni, és nem találtam semmit, remélem, nem csak én voltam figyelmetlen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 25, 18:28:36 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 okt 25, 18:39:24 » |
|
Szerintem a Dragon ballnak. Annak ellenére is, hogy van néhány név amit átírtak.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2 Dátum: 09 okt 25, 21:17:53 » |
|
Szerintem nem rossz a Bleach szikron (én azzal kezdtem el nézni és 52 részt azzal is néztem, s ezért avéleményért nem megfojtani ) a másik amit én szintén magyar szinkronnal láttam végig aza FMA és nekem az is tetszett
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 09 okt 25, 22:12:14 » |
|
Ful metal Panic... És miért? Megmondom őszintén magyar szinkronnal láttam először, és meglepődtem hogy mennyire passzolnak a szinkronhangok a karakterekhez! Mindenki nek megtallták a személyiségéhez hű hangot... Hitelesebbnek tűnnek a karakterek... A TSR-t japán szinkronnal láttam, és meglepett hogy Sagarának a tökéletes magyar szinkronnal ellentétben kisfiúsabb, vérnyákolóbb hangot adtak.. (Bocs nem tudom másként kifejezni hirtelen) Ha csak a japán hangot halljuk, nem tudjuk elképzelni a harcmezőn szenvedések között felnőtt gyereket... Egyenlőre én sem találtam ilyen szavazást, de ismerős a téma.. Vagy van hasonló téma más címmel valahol, vagy volt, csak a legutóbbi takarításkor törölve lett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stein-hakase
Chuunin
Nem elérhető
Hakase
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 okt 25, 22:14:17 » |
|
Szerintem a 3 legjobban sikerült magyar szinkront a Trigun, Shaman king, Honey and Clover kapta. Persze ezeken kívül is sok jó van még, csak próbáltam olyat mondani, ahol szinte mindenki hangja tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 okt 26, 20:12:10 » |
|
Szerintem a Dragon Ball, Death Note és Cowboy Bebop. És hogy miért? Mert ebből a három animéből láttam a legtöbb részt magyarul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 okt 27, 18:14:56 » |
|
Ful metal Panic... És miért? Megmondom őszintén magyar szinkronnal láttam először, és meglepődtem hogy mennyire passzolnak a szinkronhangok a karakterekhez! Mindenki nek megtallták a személyiségéhez hű hangot... Hitelesebbnek tűnnek a karakterek... A TSR-t japán szinkronnal láttam, és meglepett hogy Sagarának a tökéletes magyar szinkronnal ellentétben kisfiúsabb, vérnyákolóbb hangot adtak.. (Bocs nem tudom másként kifejezni hirtelen) Ha csak a japán hangot halljuk, nem tudjuk elképzelni a harcmezőn szenvedések között felnőtt gyereket... Egyenlőre én sem találtam ilyen szavazást, de ismerős a téma.. Vagy van hasonló téma más címmel valahol, vagy volt, csak a legutóbbi takarításkor törölve lett... Ennyi evvel maximálisan egyet kell értenem. Nem lett törölve te a melyik a legrosszabb anime szinkron topoicra gondolsz azt hiszem:D. Viszont minden animnek jó szinkroja lett amit A+-RTL club csinált lásd yuyu hakusho Cowboy Kiddy graid... stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 okt 28, 13:01:14 » |
|
RÉgóta létezik szavazás arról, hogy melyik animének szúrták el a legjobban a magyar szinkronját, gondoltam, ne legyünk iylen pesszimisták, itt egy szavazás arról is, melyik sikerült a legjobban.
Tetszik ez a hozzáállás. Én kevés animét láttam magyar szinkronnal, de azok közül egyértelműen az Inuyasha viszi a pálmát nálam. Nagyon eltalálták minden szereplőnek a hangját. Pl. Kagome magyar hangja nekem sokkal jobban tetszik, mint az eredeti és jobban is illik hozzá szerintem. Nehezen szoktam meg a többi japán hangot is a magyar után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 okt 28, 13:07:18 » |
|
FMP, DB, Honey & Clover Mondhatnám még a Kiddy Gradet is, de csak 3 opció volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 okt 28, 18:46:40 » |
|
A Soul Eater egész jó lett Még aminek a szinkronja tetszik az a Nana és Death Note ott főleg Misa lett nagyon eltalálva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 nov 15, 12:45:28 » |
|
Az én vote-mat viseli a Bleach,Yu Yu Hakusho, és az FMA...Szerintem mindegyik jó lett Sajnos az Inuyashát már nem tudtam bejelölni
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 nov 15, 20:06:01 » |
|
1.) Shaman King Véleményem szerint ennek az animének a legjobb a magyar szinkronja. Igaz, a hangok közül nem sok hasonlít az eredetihez, de mindegyik megadja a kellő fílinget. Egyik karakterről sem alakul ki negatív vagy más kép ha a magyart nézi az ember. 2.) Soul Eater Ezzel még elégedett vagyok, noha némelyeknek más szinkronhangot képzeltem el, bebizonyosodott hogy jobban állnak a kariknak azok a hangok akiket én elképzeltem. 3.) Bleach A fordításbéli hiányosságokat és Szalay Csongort leszámítva ez a szinkron is egész jól sikerült. Továbbá elégedett vagyok még az InuYasha szinkronjával is.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 dec 03, 22:20:26 » |
|
Azokat miket még a régi A+ csinálta az még jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 dec 06, 22:17:58 » |
|
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Vesszen az animax xD (csak nehogy meglincseljenek érte a fórumba beépült animaxos ügynökök/fanok Oo) Ezért szavaztam az Inuyashára, a Shaman Kingre, és a Slayersre; ez utóbbi a kedvencem, szerintem hihetetlenül jól eltalálták a hangokat, a fordítás is jó lett, taps érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 dec 07, 00:04:33 » |
|
Lehet azért, mert ezeken nőttem fel, de:
Dragon Ball a régi szinkront értem itt, ami az rtl klubbon ment, szerintem tökéletes szinkron volt, és jóóval jobban kedveltem Goku hangját, mint a japán eredetijét, itt nem vinnyogott ^^
Yu-gi-oh! A GX-et már nem néztem, de ugyanez elmondható, amikor még ment, akkor néztem folyamatosan, és tartom, hogy nagyon eltalált szinkron volt
((amúgy kíváncsiságból, mi lett a rangokkal? Tag, tag, tag ^^;; ))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 07, 00:07:24 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
|