Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #225 Dátum: 08 aug 07, 14:38:41 » |
|
Te hajnali egykor olvastad a sztorimat?? Jaaaaaaaaaj....
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #226 Dátum: 08 aug 07, 16:24:51 » |
|
Nem...(bár naon jó történetek de akkora már mindíg elolvasom) csak akkor még nem tudtam aludni az ágyban és gondolkoztam vajon gaara mé nem volt ott és eszembe jutott hogy: naruto mondta mikor másnaposan felkelt hogy 17 éves és akkor Gaara má a Kazekage volt... ...de am naon jó történet az én fejezeteim sokkal rövidebbek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 21:51:25 írta Kageko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #227 Dátum: 08 aug 07, 22:41:41 » |
|
Kössz:D ha beindulnak a fejemben a képek, akkor egyhuzamban jó sokat írok. Aztán, mire észreveszem, már hat oldalt írtam... meg hát, én minden nap írom a saját könyvemet is. Szóval volt alkalmam gyakorolni
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #228 Dátum: 08 aug 08, 08:30:43 » |
|
Hát velem is ez van csak az a gond hogy nekem annyi kép nem jelenik meg bár az első fejezetem az csak ien bevezető ...nos saját könyvet tervezek én is de csak majd ha befejeztem ezt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #229 Dátum: 08 aug 11, 09:31:29 » |
|
Moderátor: Áthelyezve a Minden ami Anime/Manga> Képek, fanartok, fanmangák, érdekességek c. témába.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 21:11:57 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 08 aug 13, 20:08:30 » |
|
Neee-chaaan! Véégre! Már hiányoltalak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #232 Dátum: 08 aug 17, 16:06:21 » |
|
Ééééés megszületett Arvaellel közös ficink, a "Naruto Shippuuden Movie 3 - Világok útvesztõje" kezdete A leírás kedvcsinálónak: "Egy animefan, egy metafizikus, és egy katona. Semmi jó nem sülhet ki ebből, ha Naruto világába jutnak. Főleg, ha ráadásul még eddig ismeretlen gépek roncsait is megtalálják a Tűz Országában - véletlen? Tsunade nem hisz a véletlenekben..." És a történet^^: http://anime-fanfiction.animehq.hu/fanfic/viewstory.php?sid=10912Első közös sztorink, reméljük, tetszeni fog majd nektek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #233 Dátum: 08 aug 21, 17:10:32 » |
|
Nahát itt vagyok megint, elnézést a hosszúúúú szünetért, de egy hihetetlen jó színi táborban töltöttem az elmúlt napokat, úgyhogy egy ideig eltart, amíg újra Narutora hangolódom, és hát kezdődik a színi képzésem is, úgyhogy meglehet, inkább a saját projektjeim felé fogok orientálódni, de azért tőlem telhetően megpróbálom úgy kikerekíteni a megkezdett sztorimat, ami szintén FILM jellegű (és belátom, kevésbé kiaknázható ötlet, mint Moonie-chanék ötlete, amihez tapsolok)... szóval, nemsokára érkezik A Csakramágus - Küldetés a Dzsungel Országába című regényemnek harramadik fejezete. Addig is belekukkantok Moonie-chanéékba.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #234 Dátum: 08 aug 23, 22:06:33 » |
|
Köszi, igazából Arvaelé volt az alapötletXD Amint hazajön, szerintem elkezdünk dolgozni az 1. fejezeten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 09 feb 19, 10:15:00 » |
|
Nee-chan! Ideje volt már! Ezer köszönet hogy végre megérkezett kedvenc olvasmányom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 09 márc 04, 23:48:32 » |
|
Zsír! Köcce! A "Naruto Shippuuden Movie 3 - Világok útvesztõje" című ficet be tudjátok tenni újból? Mert a jelenlegi linken NOT FOUND...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|