Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #705 Dátum: 10 júl 07, 14:11:41 » |
|
már bocs de ezt kár volt leírni....seewaynak igaza van,nem lehetne őket könnyen megtalálni.Még ha tanítana neki valami pecsételő technikát akkor is értelmetlen lenne.Mert mire használná?
Mondjuk mi a frász az hogy egybe élt?Valaki fejtse már ki...Ebbe hogy lehet belezavarodni?annyi az egész hogy a senju klán meg az uzumaki kán nagyon távoli rokonok voltak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 14:14:13 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #706 Dátum: 10 júl 07, 14:56:57 » |
|
Lehet rokonságra gondol. Nagyjűbol 50% esélyt adok rá, hogy Kushina Mito unokája, vagyis másod unokatesók Tsunadéval. Tudom Kushina nem a nagyanyjának szólította, de más animében is feltűnt, hogy a nagymutert nem nagymuterként, hanem xy-samaként emlegetik. Valamint a közös képen is olyan mintha valami közelebbi kapcsolat lenne köztük. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/500/7
Valamint gondolom az új jinchuriki kiválasztásánál is nyomhatott a latba, hogy az előző unokája és valószínűleg örökölhette a képességeit, és így alkalmas lehet hordozónak.
pesze biztosat csak akor tudunk, ha Kishi egyértelműen leírja, vagy ha Kushinárol és Mitoról kapunk egy eredeti színes képet. De a szürke skálából ítélve a hajszínük megegyezik. hmm--- ui amúgy ennél a témánál kell a láthatatlan olvashatatlan szöveg effektus? Csak azért, mert alapvetően a manga a forrása, szal voltaképp minden spoiler ebben a témában és szerintem érdemes lenne kibővíteni az első hszben a téma címét azzal hogy zárójelben odalenne írva, hogy "spoiler veszély"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 15:07:19 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #707 Dátum: 10 júl 09, 08:03:23 » |
|
És a hoz az elmélethez mit szóltok pl: Naruto neve elégé legendás lett mivel legyőzte Nagatot és ere felfigyel pár Uzumaki a klánbol mármint h ki győzte le Uzumaki Naruto.És elmennek felkeresni öt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 09, 08:04:29 írta naru-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #708 Dátum: 10 júl 10, 21:28:25 » |
|
Shiro-san:
Én csak annyival támadnám meg az elméletedet, hogy ha Kushina Mito unokája, akkor Tsunade testére vagy unokatestére is egyben (mivel ő az Első Hokage unokája, akinek Mito a felesége volt), ami még kevésbé valószínű. ^^ Másrészről, ha Kushina Mito unokája, akkor miért került vissza az Örvény faluba? Tsunade is Konohában maradt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #709 Dátum: 10 júl 11, 00:45:10 » |
|
Naru-kun, nekem tetszene. Nem hsizem, hogy Kishi időt (és rétékes odlalakat) szánna rá, de szívesen emgtudnék még ezt meg azt az Uzumaki klánról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malendil
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #710 Dátum: 10 júl 11, 08:28:50 » |
|
Naru-kun
Az Uzumaki klán Konoha szoros szövetségese volt. Eleve a legkézenfekvőbb hely, ahová a túlélők mehettek a falujuk pusztulása után, az Konoha. Ha mégsem oda mentek, annak valami oka kellett, hogy legyen, és most már nem fogják meggondolni magukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #711 Dátum: 10 szep 16, 22:32:22 » |
|
Nagato... Nem mertem volna álmodni sem, hogy ő is az Uzumaki klánhoz tartozik... Uzumaki Nagato... Borsódzik a hátam... Madarának érdekes tudás van a birtokában... Miker tudhat még az Uzumaki klánról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #712 Dátum: 10 szep 18, 14:41:01 » |
|
Karinnak is vörös haja van, és speckó csakrája xDD. Na meg Gaara is skarlát kobakkal virít. xD
Nem lepődnék meg, ha derülnének még itt ki rokoni szálak. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #713 Dátum: 10 szep 18, 19:59:11 » |
|
A Karinos feltevés nekem is eszembe jutott és tetszene is ha kiderülne PL: ő Naruto unokahúga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #714 Dátum: 10 dec 27, 16:38:38 » |
|
Az lehet hogy konohába mennének a megmaradt uzumakik, de nagato is vhogy eső faluban élt :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #715 Dátum: 11 jan 28, 17:50:34 » |
|
Hmm,mint később kideülr a mangából mi is az a "családtörténet". Remélem nincsenek elrejtett testvérek,vagy max az,hogy az 1.Hokage Uzumaki lett volna. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #716 Dátum: 11 jan 28, 17:56:47 » |
|
Nagato szerintme tuti ,hogy Uzumaki ,az első hokagéról meg már tudjuk ,hogy Senju volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #717 Dátum: 11 jan 28, 19:35:48 » |
|
Uzumaki tuti nem volt az I. mert ugye Kushina za örvény flauból jött és Hashirama ős Konohás ugye ő alapította
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fecli
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #718 Dátum: 11 ápr 12, 18:30:36 » |
|
Naruto az oké hogy Uzumaki klán nos de nem értem miért nem az apja klánjának a nevét kapta mivel az anyja Kushina Uzumaki , és amugy nem halt bele a szülésbe bár valaki már biztosan irta. Uzumaki klán mondjuk a pecsételésről volt híres nem a Yondaime is ez miatt volt nagyon gyors a pecsét amiket a shurikenekre rakott és eldobott odateleportálta magát és már meg is ölte egy tiktok pecsét . Milyen jo lenne ha ezeket a pecséteket Naruto is tudná elvégre a saját klánja bár nem errőssége a pecsétek megtanulása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #719 Dátum: 11 ápr 12, 19:01:44 » |
|
Olvass vissza! Nem utolsó sorban olvasd el a Fórumszabályzatot is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 19:03:19 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|