Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 07 okt 13, 09:16:51 » |
|
Jiraja az egy jó fej, perverz alak, Egyébként nem tom hány éves de Tsunade-ből következtetve megvan ötven. Azt olvastam hogy a Jappók öregkorukra nem reumásak meg rozzantak lesznek hanem perverzek. múltkor az ujjságban olvastam hogy elkaptak egy hapit és annyi tini alsó nemü volt nála hogy megtöltöttek vele egy nagyobbacska szobát Orochimaru meg egy jó fej gonosz nagyon bírom azzal az óriási nyelvével mindig szivatjuk egy mást Nana-val hogy: Rádküldöm Orochimarut! (csak az a baj hogy Nana -nak tetszik Oro ) Tsunade-sama pedig hiú, és pénz éhes a legjobb női karakter az egész anime-ben (Temari társaaságában) Egy szó mint száz mint a három Sanin nagyon király!
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 07 okt 13, 11:50:45 » |
|
Feo figyelj Jiraiya hidd el hogy erős.... ha belegondolsz mostmár tudjuk ő tanította Peint, másrészt Oronak ne akart ártani mint ahogy Chakra is írta, amugymeg eddig nem kellet sok teknikát használnia, majd most nézd meg az akatsuki ellen.
Ichigo első mondatával egyetértek:D:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #167 Dátum: 07 okt 13, 11:55:46 » |
|
Az 1 dolog hogy erős(végülis cska 1 sannin) de ha megnézed hogy az Akatsuki tagok eddig miket csináltak ahhoz képest ő nem mutatott semmi xtrát. + Peint nem csak kiskorában tanította 1-2 jobb techre?(szal amiket utánna tanult ahhoz Jiraiya-nak nincs túl sok köze)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #168 Dátum: 07 okt 13, 13:47:56 » |
|
Moderátor: Ha a Sanninok erejéről akartok beszélgetni, akkor az jöhet ide, de ha csak általánosságban arról, hogy mitől erős egy shinobi, akkor az inkább a Általános Naruto témák > Naruto Duma topic -ba menjen.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 07 okt 13, 19:42:03 » |
|
Tanist végülis igazam volt nem? de Tsunade sem komplett egészen
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 07 okt 14, 12:03:55 » |
|
Jaja ugy összeillenek (bocs ez picit OFF) Mindkettőnek megvan a maga hibája, de erre van is 1 kép mikor együt kártyáznak (még Oror is ottvan ygerekkorukban), bocs nem találom aképet....
Amugy én pont a perverzsége miatt szeretem. Ez a hajteknikája bejön nekem amit most mutatott, én si akarok ilyet:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #171 Dátum: 07 okt 15, 14:55:23 » |
|
Jiraiyaról lenne egy kérdésem, valaki véletlen tudja, hogy az ő fejpántján lévő jel az mit is ábrázol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #172 Dátum: 07 okt 15, 15:02:25 » |
|
A homlokvédőjén lévő kanji (油, Abura) "olaj"-at jelent.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 07 okt 15, 15:05:45 » |
|
hú, legalább ezt is tudom. Chakra nagyon profi vagy. És ez mire utal? Olaj, amit Gamabunta is használt? Napolaj, mellyel csinos Konohai hölgyeket kenegetne ezer örömmel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 15, 15:06:41 írta takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #174 Dátum: 07 okt 15, 15:07:33 » |
|
Honnan tudjam... talán kérdezd meg Jiraiyát vagy Kishimotot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 07 okt 15, 15:09:03 » |
|
Lehet van egy Titkos Olaj Falu, ahol tanít vagy hasonló...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #176 Dátum: 07 okt 15, 17:30:32 » |
|
Hát a legújabb jutsuja valami békaolajjal volt kapcsolatos, amivel Konan papírdarabkáit összetapasztotta...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 07 okt 15, 21:34:23 » |
|
azt Naru is használta a viziszörnyes részben..egy robbanó jegyzettel gyújtotta meg az olajat, szerintem a kettő ugyan az csak ezt meggyújtod a másikat meg nem...... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 07 okt 15, 21:42:21 » |
|
Nem arra gondolt, hanem ami most volt mangában. Ott Jiraiya "okádta" (vagy hogyismondjam) az olajat, nem pedig a breki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|