Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 07 dec 14, 23:03:32 » |
|
A Jiraiya, Orochimaru, Tsunade trio ugyanúgy indult, mint a Naruto, Saske, Sakura hármas! Dettó ugyanúgy zajlott le a csengős vizsgájuk, sőt az egész életük! Különös véletlen, vagy van oka is ennek? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #196 Dátum: 07 dec 15, 00:21:51 » |
|
Én is belegondoltam már párszor, h mennyire hasonlítanak... a kapcsolataik isXD Alias Sasuke elárulta Narutot (mint Orochimaru Jiraiyát), és Jiraiya hiába nyomult Tsunadére (új mangarészben van h így volt), mint Naruto Sakurára. A személyiségeik is viszonylag hasonlítanak. Érdekes, mint egy reinkarnáció :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #197 Dátum: 07 dec 15, 11:34:44 » |
|
Ez direkt így lett megycsinálva - a csapatbeosztás, meg a jellemek valaki már ezt egy szer leírtava valahol
A párhuzamot folytatom: Sakura: "brutáli" erő + gyógyítás Naruto: Rasengan + békaidézés Sasuke: midnenfélet tiltott jutsu + kigyóidézés
Ugyebár Naruto mestere Jirayia (volt), Sasukéé Orochimaru (volt), Sakuráé Tsunade
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 07 dec 15, 12:52:52 » |
|
Persze, ez elég nyilvánvaló - ezért is érdekes, a következő generáció
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #199 Dátum: 07 dec 15, 21:55:06 » |
|
A másik észrevétlem: mindnki 'jobban' ami
Ha valki nem értené Naruto még nagyobb előitélettel kezdett, Saske megölte a mesterét , Sakur, sakur ..... :-o Neki nem tudok
Tehát következő 7-es csapat: Egy hiperaktív, makacs önfejű hatalmas erejő, perverz gyerek Egy lenéző, utálatos, hataloméhes, családgyilkos Egy hihetetlen nagy erejű, verekedő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #200 Dátum: 07 dec 17, 20:08:10 » |
|
Moderátor: Hsz-ek áthelyezve az Általános Naruto témák > Shippuuden anime témából:
Nem tudta kivárni Sasukét, ezért átköltözött egy másik testbe... abba a világoskékhajú paliéba... aki "megnyerte" a küzdelmet a többi fogoly közt - Kabutónak annyi köze volt hozzá, hogy ő engedte ki őket és azt mondta, aki utoljára talpon marad, az szabad... öhm... ja, csak nézőpont kérdése :-X
erre én is emléxem, de Oro lelkének a kezét zárta le a harmadik... tehát attól h van 1 teste attól még a lelkének a karja nincs meg.. tehát ez sztem 1 pici bakika... nem? De lehet, hogy a palinak a kezét elvette, vagyis a lelkének azon részét. Mert mondta neki, hogy a kívánságai, érzései megmaradnak a tudatalattijában. Akkor itt egy kérdés. Orochimau mikor elveszi valakinek a testét, akkor elnyomja a lelkét, vagy kiűzi abból a testből, vagy esetleg egybeolvad vele?
Nem feltétlenül... ??? Az eredeti lélek is benne marad a testben, csak el van nyomva. Oro ezt irányítja az akaratával... Tehát ha minden igaz kéz gondok megoldva ??? Lehet hogy tévedek :-X
Elnyomja, ez szerintem már kiderült (vagy ha nem, akkor nekem csak a manga miatt, gomen^^")
Yupi: na, ez érdekes... nem tudom ;D De az is lehet, hogy mint six mondta, az elnyomott lélek kezét pecsételte bele, nem Orochimaruét és... najó, abbahagyom, mielőtt valaki fejfájást kap :-X :-[
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 jan 01, 15:10:54 » |
|
Mi van Jiaraya fejpántjára írva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 jan 01, 15:49:27 » |
|
úgy emlékszem Arvael nővérkém azt mondta h "olaj" nagyszerű, jól tudtam akkor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 01, 21:00:48 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 jan 01, 20:04:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 jan 01, 21:08:57 » |
|
Én mind a hármat nagyon bírom, még Oro-t is. Bár amikor nyalogat vmit (vagy vkit ) az nagyon undorító. :gaara_3:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 04, 10:37:27 írta gaara_fan »
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 jan 02, 12:11:13 » |
|
ÖÖÖ Tsunade hirtelen gyógyulós technikája haszonlít Chijo-baajéhoz? MOst nem arra gondolok mikor Gaarat feltámasztottam, hanem mikor Sakurát meggyógyitotta?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 jan 02, 12:31:54 » |
|
Nem mert Chijo az életengiáját vagyis chakráját használta gyógyításhoz, míg Tsunade meg a szervet növezstette vissza... vagy mi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 jan 02, 13:17:17 » |
|
ahamm valami sejt regenerációt használt de Chiyo ugyanazt a technikát alkalmazta Sakuran is amit Gaaran de ő maga mondta azért nem került az életébe mert még Sakura nem volt halott így csak az életenergia egy részét adta át ha jól tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 jan 02, 13:46:23 » |
|
Igen, én is vmi ilyesmit akartam mondani. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 jan 03, 20:01:47 » |
|
Jiraiya és Tsunade szeretem.Orochimaru pedig undorito.Ez nyelv,meg szerintem nö szeretne lenni.Fuuu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|