24 nov 16, 00:20:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 55
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tsunade, Jiraiya, Orochimaru  (Megtekintve 175077 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Renningan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #600 Dátum: 09 júl 04, 13:06:35 »

Nem feltétlenül, a halál nem a legrosszabb büntetés. De oro nagyon tud vmit, elfoglalja Kabuto testét és akkor ujra visszatér, olyan mint egy parazita Nevet, Jiraya már halott, tsunade is közel van hozzá, mégis Oro a legnagyobb  Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #601 Dátum: 09 júl 04, 13:29:13 »

Nem a legrosszabb, a legracionálisabb, érzelemmentesebb. Ha valaki enm működik eggyütt, azt egyszerűen "félreállítja", úgy, hogy töbet ne okozhasson gondot.
Azt meg csak halka jegyzem meg, hogy még a Sasukéből előmászott Orochimaru is életben van... valamilyen formában.
Naplózva
Shiro_Chidori
Gennin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #602 Dátum: 09 júl 04, 13:33:01 »

Jiraiya a favorit x) Ő  a  legviccesebb, ő a poénbomba a Naruba =)
Nincs még 1 olyan szereplő, mint ő xD annyira 21. századi xD
Naplózva

Lányom: Riel---chan Nevet
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #603 Dátum: 09 júl 04, 13:38:12 »

Azt meg csak halka jegyzem meg, hogy még a Sasukéből előmászott Orochimaru is életben van... valamilyen formában.

Végülis igen. Vagy nem  >.<# . Azt Itachi végérvényesen lepecsételte a Susano-val.
Naplózva

..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL,  ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #604 Dátum: 09 júl 04, 13:46:49 »

Nincs az sehogyse életben, annak annyi, itachi megölte. Saskéról az átokpecsét is eltünt. Már csak Kabuto maradt.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #605 Dátum: 09 júl 04, 14:02:11 »

Nem fogom neked, Renningan elmagyarázi ezt, épp elégszer leírtam már és elötted egy hsz-al is írták. Itachi lepecsételte, de tulajdonképpen életben van, ha érdekelek a részletek olvass vissza, szeritem egy párszor már kifejtettem ezt az egészet.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #606 Dátum: 09 júl 04, 16:43:26 »

Nem fogom neked, Renningan elmagyarázi ezt, épp elégszer leírtam már és elötted egy hsz-al is írták. Itachi lepecsételte, de tulajdonképpen életben van, ha érdekelek a részletek olvass vissza, szeritem egy párszor már kifejtettem ezt az egészet.

Lepecsételte? De hisz madara is azt mondta h "azért fárasztott a végletekig, h megaszabadithasson Orochimarutól", és a pecsét is eltünt nem?
Ebben a topikban fejtetted ki?
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #607 Dátum: 09 júl 04, 17:09:17 »

Olvastad te azokat a fejezeteket? Itachi a Totsuga no Tsurugival egy örök genjustuba zárta, ezért hullott szét a tesyt,a mi alkotott magának kissebb kígyókká, amik elbújtak a kövek közt. El.őcsalogatta Sasukéből, az átokpecséten keresztül, azt médoumként használva Orochimaru elő is jött, majd Itachi lepecsételte/kiszedte belőle/megszabadította tőle. Az átokpecsét nyílván Orochimaru "előtörésének" következmenyeként tünt el.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 04, 17:10:24 írta STM » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #608 Dátum: 09 júl 04, 17:51:35 »

Igen, a vége felé, fejezetszámot nem tudok mondani. Mondjuk hol máshol lenne?
Mondjuk multkor én is néztem egy nagyopt, amikor az az animében Orochimaru száján jött ki a fehér kígyó, és nem átváltozott, hőbörögtem is miatta az anime topicban, aztán ott szolt6 valaki, hogy a mangában is úgy volt. Szóval van hohgy za ember ilyen részleteket elfelejt, bocs ha úgy tünt felkaptama  vizet, de nem szeretem, ha igazam van, és leoltanak.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #609 Dátum: 09 júl 05, 13:52:16 »

Ne fáradj...
Lásd Naruto manga 392/16/utolsó kép.

És a Naruto manga 401/2 és 3. oldalon nem az szerepel, hogy, "azért fárasztott a végletekig, h megaszabadithasson Orochimarutól" hanem az, hogy

... madara is azt mondta h "azért fárasztott a végletekig, h megaszabadithasson Orochimarutól", és a pecsét is eltünt nem? ...

hanem az, hogy

Idézet
Itachinak jó oka volt rá, hogy a határaidig feszítsen téged. ... Azért tette, hogy megszabadítson az átokpecséttől. És hogy felébressze a Mangekyou Sharinganodat az által, hogy egy hozzád közel álló személy hal meg...

Vagyis itt egy szó sincs konkrétan Orochimaruról.

Ha idézel, azt pontosan tedd, mert félreértésekre adhat okot. ^^

« Utoljára szerkesztve: 09 júl 05, 13:53:55 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #610 Dátum: 09 júl 29, 22:50:28 »

Nem rég véletlenül a Jetixre kapcsoltam, és pont azok a részek mentek, ahol Orochimaruék megtámadják Konohát.
Észre vettem valamit, ami eddig sosem tünt fel. E.. a tag, aki a chunnin-vizsga első fordulóját tartotta és nem ugrik be a neve, azt mondja Orochimaruról, hogy gyerekként látta, és olyan volt, mint "egy másik teremtmény, ami emberi formát öltött".
Ez mekkorát üthetett annak idején, biztos, hogy ezután a fél világ meg volt győződve arról, hogy ő  tényleg az emberré vált Yamata no Orochi.. eddig nem is vettem észre hogy az Orocimaru-Yamta no Orochi párhuzam már ott is ilyen erős, vagy inkább ilyen egyértelmű volt.
Naplózva
Takahane
Chuunin
*

« Válasz #611 Dátum: 09 aug 03, 20:02:14 »

Jiriaya az igazi....ő a kedvencem az egész animéből...csak kár h elbútítják a perverzsége miatt
Naplózva

ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #612 Dátum: 09 aug 07, 13:53:31 »

jiraiyát Pain öli meg, orochimarut Sasuke,Tsunadét Sasuke,van rá bizonyítékom http://www.youtube.com/watch?v=ma01VFMRDQU vagy
http://www.youtube.com/watch?v=bVkhwJ-hQmE&feature=related ezeket nézzétek meg!!!!!
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 14:06:51 írta ronandinho » Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #613 Dátum: 09 aug 07, 23:46:21 »

igen, már majdnem úgy néz ki, mintha eredeti lenne :/
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #614 Dátum: 09 aug 08, 08:30:06 »

ronandinho ne mindig hidd el azt amit látsz, ezeket valaki csak jól megcsinálta, meg ilyen még nem is szerepel a mangában pontosabban még sehol nem jár manga a videóhoz képest.
Meg kicsit abszurd, hogy szöszke egy kard villanással megölné Tsunadet ez eléggé valószínűtlen, annól nagyobb és jobb harcos Tsuande, minthogy egy ilyen önelégült beképzelt majom szöcske végezzen vele
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 08, 08:32:27 írta Szellem Lovas » Naplózva
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 55
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins