Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #630 Dátum: 09 okt 24, 19:14:18 » |
|
Az igaz hogy chakrából vannak de mégis mind1iknek saját személyisége,"lelke"van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #631 Dátum: 09 okt 24, 19:16:29 » |
|
Részlet kérdés, ha a chakrában vana tudatuk, náluk logikus, hogy a cahkrával együtt marad az elméjük is. Viszont, ha a Juubit nézzük, akinek volt fizikai teste, amiből a chakrát magába pecsételte rikudou-sennin, már kicsit más a helyzet, mivel ebből a lélekből/chakrából lettek a bijuuk.... mondjuk még ez sem sokkal meggyőzőbb. Talán jobb példa a NAruto elméjében megjelenő Yondaime hokage?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kitti0116
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #632 Dátum: 09 nov 01, 15:58:33 » |
|
Csak egy kérdés
Néhány helyen olvastam h Jiraiya tanitotta az unokahugát vagy kit. Ez benne van a mangába, vagy csak kitalálták???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #633 Dátum: 09 nov 01, 16:01:58 » |
|
Kinek az unokahugát? És nincs ilyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #634 Dátum: 09 nov 01, 17:46:27 » |
|
Mivan?????? már bocsi
Amúgy jiraiya Minatot és fiát Narutot tanította
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kitti0116
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #635 Dátum: 09 nov 04, 20:22:57 » |
|
igen erre én is rájöttem de voltak oldalak ahol ,,kicsit kiegészitették'' és én is nagyot néztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #636 Dátum: 09 nov 08, 16:09:34 » |
|
Csak egy kérdés
Néhány helyen olvastam h Jiraiya tanitotta az unokahugát vagy kit. Ez benne van a mangába, vagy csak kitalálták???
Jiraiya tanítványai: Konan, Nagato, Yahiko, Minato és Naruto. A "Jiraiya csapatot", aminek geninként Minato is a tagja volt, az amagakurei kiruccanás után vette a kézbe. Az erről a csapatról készült képen még van két ismeretlen gyerek shinobi, akiket nem azonosítottak be név szerint, és így már valószínűleg nem is fognak. Több tanítványa nem volt neki, de ez az 5+2 sem olyan kevés. A vér szerinti rokonságáról sem tudunk semmit. Tsunade viszont tanította a halott kedvese (Dan) unokahúgát, Shizunét. Lehet itt keverte össze valaki a dolgokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 08, 16:15:18 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #637 Dátum: 09 nov 25, 20:36:59 » |
|
Remélem ide tartozik, mert nem találtam jobb helyet. Sasuke megölte Orochimaru-t és Oro meghalt. De később Narutoék találkoztak Kabutoval aki, ha jól értettem magába szívta Oro lelkét, ezért most Kabuto félig Oro félig önmaga, és Oro harcol azért hogy ő irányitsa Kabuto testét. Jól értettem??
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #638 Dátum: 09 nov 25, 20:38:53 » |
|
Jól ,mivel Kabuto nagy tisztelője lett Oro-nak és nem akarta a halálát ,ezen felül túl akara szárnyalni Narutot azzal ,hogy ő is kéeps elfolytani Oro-t csak úgy mint Naruto a Kyuubit.Csak ,hogy ez neki nem fog menni ,mert már így is elég komolyan átvette a hatalmat a teste felett.Szóval én azt mondom ,hogy a főfő gonosz Orochimaru ,aki még később visza fog térni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #639 Dátum: 09 nov 25, 20:42:48 » |
|
Köszi. most már akkor világos... De ha visszatér Oro akkor tuti ellátja Sasuke baját mivel mostmár van új hordozója. Bár még mindig jól jönne neki a Sharingan...
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #640 Dátum: 09 nov 25, 20:45:00 » |
|
... Tévedtek, Kabuto csak Orochimaru szöveteiből, és chakrájából ültetett magába valamennyit. Csakhogy ez is éppen elég volt, ugyanis Orochimaru chakrája és "húsa" terjedni kezdett Kabutoban, hogy ennek késöbb mi lezs a hatása, csak találgathatunk.
De erről sokat vitázunk már itt, a fórumon is, az, hogy a tényleges Orochimaru visszatér így, valószínűtlen.
Orochimaru lelke (az anime mostani állása szerint) Sasukében van, elfolytva, ahogy korábban ő is elnyomta a rtégi gazdatestei elméjét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 25, 20:46:16 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #641 Dátum: 09 nov 25, 20:49:00 » |
|
De Oro biztos vissza tér valamilyen formában. Ha Kishi nem akarná hogy visszatérjen akkor csak simán meghalt volna és nem lett volna ez a Kabuto-s "közjáték".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #642 Dátum: 09 nov 25, 20:52:07 » |
|
Nah msot STm bezavart ,de szerintem is igaza van ,mivel Oro lelke lelett pecsételve Itachi által.Bár ,ha a Charkának és a léleknek van köze egymáshoz ,talán még vissza jöhet kabutoban.Az biztos ,hogy vissza fog térni ,mert kishi tényleg nem tette volna be ,csak azért ,h oda adjon 1 könyvet az akatsukiról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #643 Dátum: 09 nov 28, 10:53:48 » |
|
Miért lenne biztos, hogy visszatér Orochimaru? Én mondjuk nem bánnám, mert hiteles negatív szereplő volt. De miért nem lehetséges az, hogy Kabuto ha kicsit megzakkanva is, de győztesen jön ki a dologból, megszerzi Orochimaru teljes erejét és vele lesz majd gond egy pár fejezeten keresztül? Vagy együtt lesznek jelen abban a testben mint hordozó és hordozott, amolyan kettős személyiség formájában. (Kishit egyébként is izgatja ez a téma, lásd: Sakon-Ukon és Zetsu.) Elméletileg ez a három lehetőség van. Vagy Orochimaru születik újjá valamilyen formában, vagy az őrült Kabuto szerzi meg az erejét vagy kettős személyiség egy testben. Hogy melyik valósul meg, az majd kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #644 Dátum: 09 dec 06, 12:44:46 » |
|
... Tsunadétől egyszer látunk természet manipulációt az is villám elemű volt ... Ööö... ezt mikor és hol láttuk? Tudsz adni egy manga rész és oldalszámot?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|