25 máj 26, 03:30:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 55
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tsunade, Jiraiya, Orochimaru  (Megtekintve 202040 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #660 Dátum: 10 feb 25, 20:08:54 »

Persze, kicsit abszurd, és én se gondoltam komolyan, hogy ez ilyen egyszerű.
Viszont én teljesen biztos vagyok benne, hogy Orochimaru felfog még tűnni, és ha feltűnik, akkor erősebbnek kell lennie, mint eddig. Mivel Orochimaru életcélja az Uchiha-k erejének megszerzése, egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy képes megszerezni.
Valami új erőre mindenképp szert kell tennie, mert Kishi nem hozná vissza úgy, hogy erőben elmarad a mostani legerősebbek mögött. Az új erő lehet a Sharingan, lehet esetleg egy Bijuu, vagy valami egészen új dolog, hála Kabuto-nak, én már várom, hogy kiderüljön.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #661 Dátum: 10 feb 25, 20:18:51 »

Miért? Én most is a top3 élő ninjába tenném (ha élne) azzal is, amit eddig láttunk. Orochimaru egy mangekyouval már olyan szinten lenne, hogy Naruto meg Sasuke ha gyúrnak egy kicsit, és beszerveznek egy-két kagét, megpróbálhatják felvenni vele a harcot, úgy, hogy legyen is esélyük.. emellett nem lett volna értelme behozni Madarát főellenségnek.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 25, 20:26:16 írta STM » Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #662 Dátum: 10 feb 25, 20:31:56 »

Az tény, hogy az ereje teljében lévő Orochimaru mindenképpen a létező legerősebb shinobi-k egyike. Csakhogy én úgy gondolom, Kabuto testében erejének csak kis százalékát birtokolja.
Az ereje egy részét Sasuke magába olvasztotta, és Kabuto is csak a testének egy részét tudta magába ültetni. Persze azt tudjuk, hogy Orochimaru-nak csak a lelke kell, és ezáltal bármilyen testben alkalmazni tudja a jutsu-it, de szerintem a visszafordított lélekcserélő ceremónia Sasuke-val, és az, hogy Kabuto testébe se úgy került, ahogy az kellett volna, könnyen elképzelhetővé teszik, hogy megcsappant az ereje.
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #663 Dátum: 10 feb 25, 20:41:47 »

Jó szerintem abban mindannyijan egyet értünk ,hogy visszafog térni ,hogy miért? :
1:Mi értelme lett volna annak ,hogy Kabuto magába ülteti?
és biztos vagyok benne ,hogy erősebb lesz ,mint valaha ,mert felesleges lenne vissza hozni egy még gyengébb Orochimarut.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #664 Dátum: 10 feb 25, 20:45:58 »

Igazad van, de kérdés, hogy Kabuto testlben megjelenhet-e csak úgy a tudata.
Én a  múltkori elméletemet tartom egyre valószínűbbnek (azért pár százaléknál nem adnék rá többet), miszerint Kabutorochimaru valahogy visszahozza az igazi Orochimarut, magában, vagy máshogy, mert így értelmet nyer az, hogy Kishi'  hagyta egy pár percre elmenekülni a Totsuka no Tsurugi elöl, és tényleg megölte. Persze, az elégő kígyó mint szimbólum is jelentett valamit.
Mindenesetre jó lenne már valami hír Kabutorochimaru felöl, vagy legalább Ankoékról. Amúgy, megnézném azt is, ha esetleg összefutnak, mit tud Anko az átokpecséttel.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 25, 20:48:45 írta STM » Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #665 Dátum: 10 feb 25, 21:01:05 »

Persze ugyanúgy elképzelhető az is, hogy Kabuto teljes egészében visszahozza mesterét a többé-kevésbé élők világába. Viszont nekem valahogy nem illene Kishi szokásaihoz az, hogy úgy hozná vissza a karakterét, hogy már mindent láttunk tőle, és ismerjük az összes képességét.
Szerintem ha visszajön, valami meglepetést biztosan kell, hogy nyújtson.
Naplózva

kornell123
Újonc
*

« Válasz #666 Dátum: 10 márc 13, 18:25:37 »

Mosolyog Jiraiya szerintem a legjobb ........ Orochimaru nékül pedig........egy ideig a "Főgonosz" szerepét tölti be. oszt meg Tsunade pedg Sakura mestere.  Hümm-hümm mindenki kicsit hasznos.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #667 Dátum: 10 márc 26, 16:14:19 »

Régen mindig azt gondoltam, hogy így van, de amikor az animében lement, és csak egy kígyót lehetett látni, azt hittem, rosszul emlékeztem, és, bár csalódás volt, elhittem, mivel amikor utána néztem a mangában, valahogy nem szúrtam ezt ki.
Most újra megnéztem azokat a fejezeteket, és észrevettem valamit, majd amikor rákerestem a  neten, találtam egy képet, amin mások is felhívják rá a figyelmet.
Nem csak az az egy kígyó volt, amit később láttunk elégni, amikor a Yamata no Orochi szétesett. Orochimaru él.
http://www.onemanga.com/Naruto/393/01/
http://i82.servimg.com/u/f82/12/72/36/03/det211.jpg
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 16:25:25 írta STM » Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #668 Dátum: 10 márc 26, 16:44:27 »

Érdekes dolog így nézve, hogy három kígyó is túl élte, mert ugye így még ha egyet kis is nyírt az Amaterasu, még mindig maradt kettő. Ez viszont felveti a kérdést, hogy ( mert hát jelentősége csak kell, hogy legyen, különben minek rajzolta volna így Kishi? ) vajon Orochimaru azért nem ad életjelet magáról, mert ebben a kis kígyó formájában sokkal nehezebben regenerálódik? Ez a helyzet kísértetiesen emlékeztet egy másik kígyós ismerősünkre, legalábbis STM biztos ismeri.  Nevet
Viszont én azt se tartom kizártnak, hogy Kabuchimaru felbukkanása összefügg Orochimaru újbóli visszatérésével. Nem tudom, hogy valami szerkezetet keres, vagy talán tudomást szerzett egy ott élő emberről, akinek a teste felkeltette Orochimaru érdeklődését, vagy netalán egy ottani rejtett jutsu után kutat, de szerintem biztos, hogy Oro'-hoz köthető a dolog.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #669 Dátum: 10 márc 26, 16:55:37 »

Igen, ismerem, sőt, nekem is eszembe jutott, hogy megemlítsem. Nevet
Az is érdekes, hogy most nincs teste, Medusa néni ott egy kígyót szállt meg, míg Orochimaru most a chakrájából létrehozott anyagban létezik... a Narutoban ez elég furcsának számít, még Orochimaruhoz képest is.
Amúgy szerintem lehetett volna akár több kígyó is, amik nem fértek bele abba a képkockába, de végülis lényegtelen, hogy pont három volt-e, az a lényeg, hogy több. Ki tudja, az az egy talán pont "egy felderítő" volt, amit elkapott az amaterasu, míg Oro' többi része meghúzta magát a sziklák közt.

Én sem zárkózom el az ötlet elöl, hogy van összefüggés Kabuto viselekdése, és Orochimaru helyzete közt, de a majdnem biztost kicsit túlzásnak érzem.
Az is lehet, hogy Kabuto a saját szakállára kezdett intézkedni, mert tényleg elhitte, hogy meghalt amikor Sasuke megtámadta, vagy Orochimaru korábbi parancsai alapján, de arról nem tud, mi történt, és úgy hiszi, a sikertelen megszállás után még Sasukében van.

Az viszont biztos, hogy most nagyon beindulnak a dolgok körülötte is, úgyhogy szerintem egy pár hónapon bellül kiderül, hogy mi van.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 16:56:39 írta STM » Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #670 Dátum: 10 márc 26, 17:21:27 »

Hát nem tudom ,szerintem sokat képzelsz bele ,lehet ,hogy többet esett ,csak Kishi nem akarta mutatni az összes halálát ,elég volt egyet megölni és valójában a többi is elpusztult.Viszont lehet ,hogy nem és tényleg életben maradt egy kígyó formájában Orochimaru ,de másrészről viszont már az annyira túl lenne bonyolítva ,hogy Oro kabutoban is jelen van ,meg saját teste is túlélte a kígyó formájába.Ahh kétlem...
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #671 Dátum: 10 márc 26, 17:34:43 »

Ugyan már, miért lenne ez túl bonyolítás, az, hogy sokak szerint Itachi ajándéka az, hogy Naruto-ba zárt magából egy darabot mint anno Minato, az nem túl bonyolítás? Kétlem, hogy ha a Naruto világáról beszélünk, akkor egy ilyen ok miatt ki lehetne zárni bármit is. Sőt, pont Zetsu a példa arra, hogy két lény lehet egyszerre akár egy is. Mért ne lehetne ez fordítva? Meg aztán Kabuto-ban csak Orochimaru-ból van egy kis darab, eddig csak annyit láttunk, hogy az erejét tudja használni, és végül is eléggé egyértelmű utalást tett arra, hogy ő még mindig Kabuto.
Simán elképzelhetőnek tartom, hogy Kishi pont azért mutatta az Amaterasu-ban elégő kígyót, hogy mindenkivel tudatosítsa, Orochimaru túl járt Itachi eszén, és ellógott a kard beszippantós támadása elől. Ami nyilván nem ok nélkül történt.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #672 Dátum: 10 márc 26, 18:18:12 »

Igen, és az is egy mellettünk  szóló érv, hogy ha Kishinek egy kígyóra lett volna szüksége, hogy ténylegesen megölje Orochimarut, vagy hogy csak egy pár percre megmeneküljön a Susanootól "búcsú ajándékként", akkor egyet rajzolt volna, teljesen értelmetlen lett volna azon a  képkockán a több kígyó.

És Kabutoro már akkor Kabutoro volt, amikor Orochimaru még egész biztosan és egy darabban élt Sasukében, úgyhogy az ezzel kapcsolatos ellenérv elég gyenge lábakon áll.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 26, 18:21:38 írta STM » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #673 Dátum: 10 márc 28, 21:04:41 »

STM:

Remek megfigyelés, én észre sem vettem. ^^

Kumori:

Nem azzal van a baj, hogy "a 3 kígyóból csak egyet láttunk elégni, ezért lehet, hogy Orochimaru még valamilyen formában vegetál", hanem azzal, hogy ennél sokkal tovább megyünk. Persze, lehet tippelgetni, de egyelőre szerintem ne állítsunk biztosra valamit, ilyen kevés infó alapján. ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 28, 21:05:42 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #674 Dátum: 10 márc 28, 21:16:29 »

Az a  fura az egészben, hogy régen mindig emlegettem,  hoyg több kígyó volt, csak aztán az animének, a saját figyelmetlenségemnek, és azt hiszem, itt egy vita partneremnek el hittem, hogy tévedtem, és azóta tök megfeledkeztem erről Mosolyog
Mindenesetre kösz az elismerést Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 28, 21:17:06 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 55
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins