24 nov 15, 12:43:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 55
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tsunade, Jiraiya, Orochimaru  (Megtekintve 174971 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Fujii
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #450 Dátum: 08 jún 26, 11:21:57 »

Egyetértek,és nagyon bízom abban h Tsunadet nem nyírja ki senki,hanem majd ha lesz másik hokahe ő nyugdíjba vonul vagy ilyesmi.
Tsunade ne halj meg !! Johhny Depi
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 11:22:51 írta Fujii » Naplózva

[/center]
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #451 Dátum: 08 jún 26, 18:23:23 »

Hát majd a sors... akarom mondani Kishi-sensei eldönti mi lesz Tsunade sorsa, de ha úgy rohan majd neki Peinnek, ahogy Oro esetében is történt akkor borítékolható, hogy Jiraiya sorsára jut. >.<#
Naplózva

Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #452 Dátum: 08 jún 27, 12:00:51 »

Hát sztem Tsunade ha nem hal meg az csak azért lesz mert hokage.Szerintem.Meg hát Kishin múlik minden.De az 100 százalék hogy azt a csatát se nézem meg amibe Tsunade meghal.(Úgy mint a chunnin vizsgán a naruto vs. neji harcot azért mert neji vesztett Szomorú)
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #453 Dátum: 08 júl 03, 20:36:13 »

attól hogy hokage attól még meghalhat lásd 3 hokage és kétlem hogy pein el találkozna vagy ha mégis akk jön naruto és megvédi mert mert mert  őőő mert csak mert ő narutó ikszdé
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Fujii
Akadémiai tanár
*

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #454 Dátum: 08 júl 04, 13:18:39 »

Naruto nemsokat ér Pein ellen,az egyetlen akinek van esélye az Tsunade Gondolkozik
Naplózva

[/center]
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #455 Dátum: 08 júl 04, 19:00:50 »

Hát inkább mondjuk úgy hogy több esélye van.Végülis még hárman sem bírtak aval akit Pein egyedül legyőzött,de az biztos hogy jelenleg Konohában Tsunade lett az aduász Nevet.
Naplózva

jocoo
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #456 Dátum: 08 júl 04, 22:24:24 »

ha az elözö hokagékat nézzük akkor nincs sok esélye cunádénak :Degyik sem végkimerülésben halt meg...és most nagy csata elé állunk ami azt jelenti hogy csunáde harcolni fogmint ahogy az eddigi hokagék is harcoltak...Mosolyog és nemhiszem hogy csaknormál shinobikat fog leverni hanem a keménymagba megy MosolyogNevet
Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #457 Dátum: 08 júl 10, 23:30:29 »

hát igen... mondhatni yondi is a keménymagba ment... >.<# és mondjuk ha tsunadee talán veszítene. akkor naruto biztos megvédi, mert (mint már említette valaki) azért mert ő naruto szal ő nem szokott veszíteni túl sűrűn (de azért megesik.) én nem  akarom hogy tsunade meghaljon, és szeriintem naruto se és uge amit ő nemakar... háát... >.<#
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #458 Dátum: 08 júl 19, 08:06:46 »

Sztem Tsunade-t is az egyik tanítványa öli meg, mert Jirayat, és Oro-t is az egyik tanítványa ölte meg, és én úgy vok ezzel h biztos ez a Sanninok sorsa  Gondolkozik Gondolkozik . ikszdé (A tanítvány alatt nem Sakurára és nem is Shizunéra utaltam!!(Bár lehet h Sakura csatlakozik az Akatsukihoz és megöliiiii. ikszdé  Gondolkozik Gondolkozik ))  Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva

atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #459 Dátum: 08 júl 19, 08:52:28 »

de tsuna...(hmm de vel nem kezdünk mondatot... >.<# ) szal tsunadénak csak 2 tanítványa van shizune és sakura
akkor ha ők nem melyik tanítványa ölné meg?
de kitudja lehet hogy sakura tényleg csatlakozik az akatsukihoz, és egymaga lemészárolja a falut  Ördögi
Naplózva

BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #460 Dátum: 08 júl 19, 08:55:42 »

Igen, de Jirayaról se tudtuk h Pein a tanítványa volt Nevet Nevet Szal lehet h Tdunade régi tanonca is felbukkanés bamm Nevet
Naplózva

atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #461 Dátum: 08 júl 19, 09:02:53 »

Ohh My God a gonosz tanítvány a pokol legsötétebb bugyraibóll áááááááááá  Pojén
amúgy szerintem oronak még biztos lessz valami szerepe a történetben... Gondolkozik kabuchimaru   ???
Naplózva

csabe
Chuunin
*

« Válasz #462 Dátum: 08 júl 19, 17:25:09 »

hm találtam egy jó kis képet kedvenc szereplőinkről bár lehet ismeritek  Mosolyog : http://i25.photobucket.com/albums/c62/Vaxon/sennin.jpg
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #463 Dátum: 08 júl 19, 19:30:54 »

Jah....max egy állomvilágban kacsint.Énis Tsunadét tartom a legerősebbnek habár eddig úgylátszott hogy Jiraya meg oro is erősebb de ha Tsunade megint harcolni fog tuti mutat majd egy-két trükköt.Kabutora visszatérve ha Tsunadénak nem lett volna a fóbiája már Kabuto egy paca lenne a sziklára kenve ahol a saját kezét vágta meg Mosolyog.
Naplózva

Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #464 Dátum: 08 júl 19, 22:25:10 »

Szerintem nagyon nem lehet eldönteni, hogy ki a legerősebb. Gondolkozik Az S szintű shinobik összecsapásaiban általában bárki húzhatja a rövidebbet.  Nem tudom emlékeztek-e rá, de amikor Kisame és Itachi feltüntek az alapsorozatban Jiraiya és Naruto éppen vándorolgattak, hogy felkeressék Tsundae-t, és a két Akatsuki tag egy hegy tetejéről figyelte őket, és éppen azon tanakodtak, hogy ha most támadnának, Jiraiya simán fenékbe rúgná mindkettőjüket. Amikor pedig tényleg harcra került a sor, menekültek is rendesen.  Nevet Ehez képest tudjuk, hogy Itachi legyőzte Orochimarut, egy másik sannint. De Orochimaru meg kb olyan erős lehet, mint Jiraiya, akit viszont Tsunade majdnem agyonütött, amikor leskelődött a fürdőben...
Naplózva

Tomi is a good boy.
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 55
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins