Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #450 Dátum: 08 jún 26, 11:21:57 » |
|
Egyetértek,és nagyon bízom abban h Tsunadet nem nyírja ki senki,hanem majd ha lesz másik hokahe ő nyugdíjba vonul vagy ilyesmi. Tsunade ne halj meg !!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 11:22:51 írta Fujii »
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #451 Dátum: 08 jún 26, 18:23:23 » |
|
Hát majd a sors... akarom mondani Kishi-sensei eldönti mi lesz Tsunade sorsa, de ha úgy rohan majd neki Peinnek, ahogy Oro esetében is történt akkor borítékolható, hogy Jiraiya sorsára jut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #452 Dátum: 08 jún 27, 12:00:51 » |
|
Hát sztem Tsunade ha nem hal meg az csak azért lesz mert hokage.Szerintem.Meg hát Kishin múlik minden.De az 100 százalék hogy azt a csatát se nézem meg amibe Tsunade meghal.(Úgy mint a chunnin vizsgán a naruto vs. neji harcot azért mert neji vesztett )
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #453 Dátum: 08 júl 03, 20:36:13 » |
|
attól hogy hokage attól még meghalhat lásd 3 hokage és kétlem hogy pein el találkozna vagy ha mégis akk jön naruto és megvédi mert mert mert őőő mert csak mert ő narutó
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #454 Dátum: 08 júl 04, 13:18:39 » |
|
Naruto nemsokat ér Pein ellen,az egyetlen akinek van esélye az Tsunade
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #455 Dátum: 08 júl 04, 19:00:50 » |
|
Hát inkább mondjuk úgy hogy több esélye van.Végülis még hárman sem bírtak aval akit Pein egyedül legyőzött,de az biztos hogy jelenleg Konohában Tsunade lett az aduász .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #456 Dátum: 08 júl 04, 22:24:24 » |
|
ha az elözö hokagékat nézzük akkor nincs sok esélye cunádénak :Degyik sem végkimerülésben halt meg...és most nagy csata elé állunk ami azt jelenti hogy csunáde harcolni fogmint ahogy az eddigi hokagék is harcoltak... és nemhiszem hogy csaknormál shinobikat fog leverni hanem a keménymagba megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #457 Dátum: 08 júl 10, 23:30:29 » |
|
hát igen... mondhatni yondi is a keménymagba ment... és mondjuk ha tsunadee talán veszítene. akkor naruto biztos megvédi, mert (mint már említette valaki) azért mert ő naruto szal ő nem szokott veszíteni túl sűrűn (de azért megesik.) én nem akarom hogy tsunade meghaljon, és szeriintem naruto se és uge amit ő nemakar... háát...
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #458 Dátum: 08 júl 19, 08:06:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #459 Dátum: 08 júl 19, 08:52:28 » |
|
de tsuna...(hmm de vel nem kezdünk mondatot... ) szal tsunadénak csak 2 tanítványa van shizune és sakura akkor ha ők nem melyik tanítványa ölné meg? de kitudja lehet hogy sakura tényleg csatlakozik az akatsukihoz, és egymaga lemészárolja a falut
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #460 Dátum: 08 júl 19, 08:55:42 » |
|
Igen, de Jirayaról se tudtuk h Pein a tanítványa volt Szal lehet h Tdunade régi tanonca is felbukkanés bamm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #461 Dátum: 08 júl 19, 09:02:53 » |
|
a gonosz tanítvány a pokol legsötétebb bugyraibóll áááááááááá amúgy szerintem oronak még biztos lessz valami szerepe a történetben... kabuchimaru ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #463 Dátum: 08 júl 19, 19:30:54 » |
|
Jah....max egy állomvilágban .Énis Tsunadét tartom a legerősebbnek habár eddig úgylátszott hogy Jiraya meg oro is erősebb de ha Tsunade megint harcolni fog tuti mutat majd egy-két trükköt.Kabutora visszatérve ha Tsunadénak nem lett volna a fóbiája már Kabuto egy paca lenne a sziklára kenve ahol a saját kezét vágta meg .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #464 Dátum: 08 júl 19, 22:25:10 » |
|
Szerintem nagyon nem lehet eldönteni, hogy ki a legerősebb. Az S szintű shinobik összecsapásaiban általában bárki húzhatja a rövidebbet. Nem tudom emlékeztek-e rá, de amikor Kisame és Itachi feltüntek az alapsorozatban Jiraiya és Naruto éppen vándorolgattak, hogy felkeressék Tsundae-t, és a két Akatsuki tag egy hegy tetejéről figyelte őket, és éppen azon tanakodtak, hogy ha most támadnának, Jiraiya simán fenékbe rúgná mindkettőjüket. Amikor pedig tényleg harcra került a sor, menekültek is rendesen. Ehez képest tudjuk, hogy Itachi legyőzte Orochimarut, egy másik sannint. De Orochimaru meg kb olyan erős lehet, mint Jiraiya, akit viszont Tsunade majdnem agyonütött, amikor leskelődött a fürdőben...
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
|