hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #645 Dátum: 11 feb 07, 17:06:20 » |
|
Azért elég erős is mellé, és szerintem tud azért rengeteg jutsut is mellé, csak minek használja ha gyógyitó, meg katsuyu se rossz idézés
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #646 Dátum: 11 feb 07, 17:09:15 » |
|
Azt megnéztem volna, hogy Jiraiya, mint hokage. Egy perverz, kukkoló hokage. Nem mintha Naruto más lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 17:11:15 írta miki »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #647 Dátum: 11 feb 07, 17:49:25 » |
|
Nem kell Tsunadét se lebecsülni, mivel megélt egy elég véres és kemény háborút nem kevés harci tapasztalata lehet. Ha visszanézzük Oro kezéről is rögtön megállapította, hogy mi történhetett vele....szóval jól kitudja elemezni a dolgokat, ehhez azért kell az, hogy látott már egyesmást.
Tsunadenak az ereje, mint már leírták sokan a gyógyításban rejlik. Ha ő nincs valszeg az a kevés megmaradt ember se marad a faluban, amennyi maradt a Pein támadás alatt. Az előtte levő Hokagék úgy védték volna a falut, hogy megtámadják Peint közvetlenül harcban, Tsunade viszont így védte azt, hogy közben a háttérből gyógyított míg a Jouninok harcoltak. Egy másik megközelítése a témának.
Ez igazából egy összehasonlíthatatlan dolog, nyilván, ha közelharcba kéne keverednie, az összes Hokage elverné őt, itt nem kell rejtett képességekről találgatni, meg hogy nem láttunk mindent tőle..... Kishi is így alkotta meg a karakterét. Tsunade a gyógyításban erős, hisz ő főleg szanitéc ninja, megtudja magát védeni ha kell és egy jounin felett áll erőben, de a kage szintet közelharcban nem éri el. Ő a gyógyításával legendás, így ez egy olyan képesség amit nem lehet összehasonlítani az előző Hokagékkal, akik viszont e téren nem jeleskedtek semmilyen tudással, maximum az alapokkal. Csak egy nagyon dedós példa, muszáj kis off...Tsunade meg Pein közötti közelharcban nem sokáig húzná Tsunade, viszont ha a küzdelem arról szólna, ki tud több embert meggyógyítani, Tsunade aratna fényes győzelmet... így az állás 1-1, most akkor ki is a jobb?!...
Hozzáteszem, Tsunade egy kényszer miatt lett Hokage, ugye alapból Jirayát akarták Hokagénak, mert róla mindenki tudta, hogy erős, karizmatikus, a legendás Sannin egyike, tapasztalt stb stb.... Ő ugye ezt nem vállalta el, így Konohának muszáj volt egy olyan másik személyt választani, akit elfogadnak, mind a földesurak, mint a jouninok hiszti nélkül és hát egy másik legendás sannint ki ne fogadna el?... Ehhez vegyük hozzá, hogy mindenképpen olyan személyt kerestek, akit rögtön kérdés nélkül elfogad mindenki, mivel ekkor Konoha és a többi rejtett falu között törékeny béke volt és nem akarták kockáztatni, hogy a falu ereje gyengülőben legyen, mivel rövid időn belül másodszor vesztették el a Hokagét...(ugye korábban a negyedik)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #648 Dátum: 11 feb 07, 17:55:40 » |
|
Azért azt se felejtsd el hogy milyen nagy ereje van Tsunadenak, és biztos vagyok benne, hogy ő is tud elemeket használni, mivel a háborúba nem csak gyógyítania kellett, így nyilván van valami tapasztalata támadó jutsuk terén is ezt se felejtsük el azért.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #649 Dátum: 11 feb 07, 18:17:39 » |
|
Lehet van tapasztalata támadó jutsuk terén, de tsunade szerintem erőbe nem közeliti meg a többi hokaget. Amúgy szerintem a raikage elég erős kage szóval szerintem a hokagek közt első kettő közt lifegne szerintem. Mert szerintem a kagek közt a legerősebbek a hokagek voltak, lásd 1.hokage,3.hokage,4.hokage, de raikage szerintem megállná a helyét mindegyik hokage közt, lehet nem ő lenne a legerősebb, sőt szerintem nem is ő lenne, de azért dobogon rajta állna:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 18:18:26 írta Mach5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsuki no aruji
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #650 Dátum: 11 feb 07, 18:46:38 » |
|
Lehet de a raikage mennyi -120 azét lássuk be az 1., a 3., és a 4. is tudott tervezni sőt tsunade is tud eléggé okos de azért kicsit kemény pld: naruto shippuden movie 3 de azon kívül naon tud és ott van neki a yin pecsét. Ui.: ha Jiraya lett volna a hokage kiállt volna a "Parlamentre" és onnan kukkolt volna lefelé sőt még az irodája is ott lett volna és rendeltett volna egy óriási csillag vizsgáló távcsövet amivel kukkolt volna Moderátor: Ne idézd feleslegesen az előtted szólót, vagy ha mégis, akkor csak a lényeget, ne az egész hozzászólást!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 08, 08:04:11 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #651 Dátum: 11 márc 30, 19:27:26 » |
|
Amúgy azt tudni, hogy hashirama hogyan halt meg? Mert vagy nem emlékszem rá, hogy olvastam volna mangába vagy pedig még nem is mondták hogyan halt meg. Annyi biztos, hogy fiatalon legalább is nem öregség miatt hallt meg, de akkor meg miben halhatott meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #652 Dátum: 11 ápr 02, 16:24:09 » |
|
Hát nem csíkos pizsamában, az biztos. ^^" De nem tudjuk, hogyan halt meg.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #653 Dátum: 11 ápr 03, 07:50:28 » |
|
Szerintem lesz még itt bökkenő a hashirama halálával. Hisz fiatalon halt meg, de ha valaki fiatalon meghal a naruto világba akkor az a harc során álltalába nem pedig rákba vagy valami. Ha meg harcba halhatott meg akkor biztos nem gyengék verték le őt. Meg ha meghalt, de nem tudjuk, hogyan akkor kishi eddig hogyhogy nem mondta el? Hisz minden fiatalabb halálát tudjuk aki erős volt, hogy hogyan halt meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #654 Dátum: 11 ápr 03, 13:26:22 » |
|
A 2.-ról is kiderült, hogy egyedül szembe szállt 1 sokkal nagyobb túlerővel ezzel védve a tűz akaratát hogy az generációról generációra szálljon. Szal valsz Shodi is eképpen halt meg, vagy a Madaraval folytatott csata során olyan sebeket kapott ami kihatott a további életére. Remélhetőleg erre is fény derül majd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 13:27:06 írta Tr4nCe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #655 Dátum: 11 ápr 07, 13:49:58 » |
|
Most, hogy újraolvastam a mangát, látom, hogy Kinkakuról régebben is volt szó http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/481/5
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #656 Dátum: 11 ápr 08, 05:58:35 » |
|
Tényleg..Ezek szerint lehet h a 2-k és a Kinkaku tesók egymás győzték le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #657 Dátum: 11 ápr 08, 15:31:10 » |
|
De ha 2.Hokage a kinkaku testvérekkel döntetlenezett amikor ők ketten voltak és erősek is, akkor 2.hokage is elég tápos lehetett ha mind a kettőt elverte úgy, hogy ők is meghaltak és ő is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewiag
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #658 Dátum: 11 ápr 08, 17:55:46 » |
|
kin/gin testvérek topicjában már rég volt erről szó. nem tudni hogy valóban ott haltak-e meg. annyi infó van hogy a 2. hokage komoly sebeket szerzet a velük folytatott harcban. lehet hogy végül ebbe halt bele, de nem biztos. azt se tudjuk mi lett a testvérekkel a harc után.
ami biztos, hogy a 2. használt Edo tenseit, azt, hogy ez milyen erős szintén nem tudni, de elképzelhető, hogy ő el tudott menekülni, míg az edo tenseiek végül legyőzték a testvéreket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #659 Dátum: 11 ápr 08, 18:11:38 » |
|
Az miért biztos, hogy használta az Edo tenseit? Lehet, hogy átsiklottam vmin, de én úgy tudom, hogy mikor megalkotta, tiltottnak nyilvánította, és nem is vallotta többé magáénak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|