24 nov 15, 05:51:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hokagék - Hashirama, Tobirama, Sarutobi, Minato, Tsunade  (Megtekintve 175743 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #630 Dátum: 10 nov 22, 19:07:24 »

Gery,most csak a te kedvedért kiemelek a hsz-emből több érvet is,illetve olyan válaszokat is amiket most kérdeztél. Ha már egyszer írsz,legalább a közvetlen előtted írt hsz-t olvasd már el... Köszike...
Pein ellen tőle tényleg nem vártam mást mint az emberek mentését,csalódott is lettem volna ha ott neki áll harcolni. De Orochimaru ellen tolhatott volna mást is a pofozáson kívül,miután egyértelmű volt hogy nem hatja meg utóbbit a sok pofon...

Egy harc közepén ha összefutsz teszem azt egy Akatsuki taggal,a sok gyógyító technikáddal nem sokra mész. Persze,fontosak a gyógyító jutsuk,ilyen szempontból nem írom le Tsunadét,de erő tekintetében sehol nincs a többi Kagéhez. Ők meg gyógyítani nem tudtak még csak közel olyan jól sem mint a Godaime.

Az hogy a másodikról nem tudunk semmit az nem igaz. Az Edo Tensei már bőven elég lehet rendszerint egy harc megnyeréséhez. Plusz ugye az egész hatásos víz jutsui keverve pár tér-idő jutsuval...Tsunade már ennyi ellen meg lenne lőve.

Mielőtt valaki nekem esik hogy Tsunade szerintem semmit nem ér,ez nem igaz. Harci képesség szempontjából eddig tényleg nem tartom Kage szintűnek,de nélküle már olyan, mint Konohagakure no sato,nem létezne.

Ha a teljes postomat nem is,de legalább ezt olvasd át.
Ha ebben nem találsz épkézláb érveket,akkor tényleg nem tudok mit mondani.

A második még tudott tér-idő jutsukat is,azt kihagytad. Illetve olyan infot nem hallottunk hogy Oro tovább fejlesztette a 2. Edo Tensei-ét. Tobi azt mondta hogy ezt a technikát csak a 2. és Orochimaru tudták használni. Most linket nincs kedvem keresni,de ha valaki akarja más is megmondja hogy így írták.

Danzout én se tartom többre mint Tsunadét,inkább egy szintűnek. Tsunade nem tud olyan chakrapengéket mint Kabuto,de ha még is tudna akkor is az Izanagivel semmissé tudná tenni.

Jó,látom mégis kell mangaoldal. Később szerkesztek.

Szerk.:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/489/19
Itt van,bár már Mach is megtalálta...Na mindegy.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 22, 19:11:38 írta Mistich » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #631 Dátum: 10 nov 22, 19:09:17 »

Tessék itt a manga oldal.. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/489/19
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #632 Dátum: 10 nov 22, 19:15:19 »

Szóval már ott tartunk hogy Tsunade beverné Danzout, a másik topicban meg Oro beverné Peint... meg az Edo-Tenseies mizéria... Ami ezen a fórumon megy már napok óta az valami hihetetlen... mintha mindenki ideiglenesen a síkhülye szintre esett volna.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 22, 19:16:40 írta SSS » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #633 Dátum: 10 nov 22, 20:15:12 »

Én meg úgy gondolom, hogy nem lehet közöttük választani de ettől független Hashiramát messze kiemelném a sorból. Képességekben, erőben és vezetési szinten is. A képességeiről elég sokat tudunk és látunk a mostani mangákban is. Az erőben mutatta, hogy legyözte Madarát a genjutsuival, sebezhetetlenségével együtt is. Nem szórakozásból őt használja Madara még ma is és Orochimaru is ő utána sóhajtozott a kísérletei közepette. Vezetési szinten pedig létrehozta a falut és azota is tiszteli mindenki az emlékét. Ennél nem kell több, hogy azt mondhassam, "szerintem ő a legjobb".

A többieknek marad a második sor. Mindegyiküknek van erőssége és gyengesége. Ha arra tapintanak rá akkor veszít vagy győzz. A magam részéről egyformának sorolnám be őket a sorban. Csak példakén annyit, hogy azért gondolom ezt mert amiko az egyik hokage lever 100 ninját, azt a 100 főt a másik hokage meggyógyítja és újra csatasorba állítja őket. Tehát majdnem ugyanott vagyunk ahol elkezdték a harcot.
Naplózva
rencsacsa
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #634 Dátum: 10 nov 23, 08:58:59 »

Ráadásul nem tudhatjuk, h tud-e még mást is az eddig látottakon kívül!
Az ilyen érvek semmik...Ha már védeni akarod Tsunadét akkor normális indokokkal. Ennyi erővel szerintem Shizunébe van pecsételve a Juubi. Ja hogy nem tudunk róla? Az ellenkezőjét se mondták ki egyszer sem...

Sok mindenről nem tudunk még, neked megvan a véleményed, és megvannak az elképzeléseid, nekem szintén a sajátjaim, és ezen vitatkozhatnánk napokig, én akkor is máshogy gondolom.
Azt hiszem Rini67 írta tegnap, Tsunade a 3 legendás Sannin egyike, ott volt a 3. nagy ninja háborúban, harcolt Hanzou ellen... szerintem sem csak annyit tud amennyit láttunk, azért az édes kevés lenne.
És mielőtt belekötne valaki, nem tudom mivel alátámasztani a feltevésemet, mivel a 3. háborúról nem tudunk valami sokat, legalábbis nem láttuk a Hanzou vs. Sanninok harcot, így nincs mivel érvelnem. Ezért hozzáteszem: ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM.
((Egyébként ennyi erővel Tobi(Madara?) sem olyan "übertáp", mint ahogy azt sokan gondolják, hiszen tőle sem láttunk még túl sokat az Izanagin, és a rinnegan+sharingan szemein kívül... de persze feltételezni lehet, h erős, így én ugyanezt feltételezem Tsunade-ról, ha nem gond??))

A Hokagékról annyit, amit már egyszer írtam (és Rini67 is írt  Nevet), nem állítok fel közöttük sorrendet, mert mind egyformán erős volt a maga harci tudásával, képességeivel és tapasztalatával.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 23, 09:09:52 írta rencsacsa » Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #635 Dátum: 10 nov 23, 19:58:35 »

Moderátor:
Pár hsz törölve. Az ismételgetés unalmas. A "Ki győzen csatában?" téma meg nem itt van.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #636 Dátum: 11 feb 06, 19:44:00 »

Hát szerintem,a hokagék,eddig mindig erősebbek voltak az összes Kagénál,max a 2. Mizukage lehet erős,de kitudja ^^
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #637 Dátum: 11 feb 07, 09:36:34 »

Némelyik talán igen. Az első, a nyegedik, és a harmadik volt külöünösen kiemelkedő, a második pedig az edo tenseiel kerül ide. De a többi kagéból nem is láttunk sokat, viszont azok közt már így is akad hasonló erejű. Például a jelnelegi raikage, a két tschikage, vagy az otokage.
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #638 Dátum: 11 feb 07, 15:26:21 »

Igazából Sarutobitól nem láttunk semmi extrát szóval őt se tudjuk hogy kiemelkedő e, kb annyit láttunk mint 1 jounintól
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #639 Dátum: 11 feb 07, 15:46:54 »

Azt mindenféle képen elfogadhatjuk, hogy kiemelkedő volt, hiszen mindig a legerősebbet választották hokagévá. Az más kérdés, hogy mennyivel volt erősebb a társainál. Lehet, hogy például volt erősebb is nála erőben de az öreg észben megverte őket. Pontosan ezért tartották professzornak mivel nagyon intelligens volt és így átlagban mindig a többiek felett végzett.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #640 Dátum: 11 feb 07, 16:12:52 »

Hát nem tudom, szerintem azért az összes kage közül egyáltalán nem emelkedik ki. Jókor, jó helyen használt standard jutsukat, viszont ezeknél jóval erősebb tud lenni egy-egy vérvonal, vagy speciális technika.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #641 Dátum: 11 feb 07, 16:16:43 »

Na, azért jó elemi kombókat tolt, és lássuk be, nem kis földtömegeket mozgatott meg így vénen is. Képzelj el csak uyganenynit, ha nem kell beosztania a chakráját, és kedvére tolja őket ahogy akarja. Elvileg genjutsuban sem lehetett rossz, és Enma pedig egy elég ütős idézés, ami felért a Kusanagival a harcban, amiről tudjuk, hogy Naruto univerzum (és a japán folklór) talán legerősebb (klasszikus értelemben vett) fegyvere.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 16:17:45 írta STM » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #642 Dátum: 11 feb 07, 16:19:46 »

A kagékat nem csak erő alapján választják, kell hozzá bölcsesség, és karizma is.
Mellesleg egy kage általában rokona, vagy tanítványa az előzőnek.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #643 Dátum: 11 feb 07, 16:51:35 »

De ez általában azért mert azok a legerősebb legtapasztaltabbak mert a legjobbaktól tanultak .
Tsunadét tartom a legkevesebbre a Hokagék közül, csak azért lett Hokage merrt jól gyógyit egyébknt Jiraiya lett volna.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 16:55:12 írta dosreis » Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #644 Dátum: 11 feb 07, 17:05:45 »

Hokagénak lenni nyilvánvalóan előny ha valaki minőségi/tehetséges/zseniális tanítványokat keres és a tanítványok közül az lesz az utód akiben jobban ott van a tűz akarata.

Az első és a második is megtehette volna, hogy Senju kölköket tanítanak de Sarutobi valszeg jobb volt márcsak a később kialakult hírneve is igazolja ezt.
A harmadiknak pedig hosszú élete volt és akit utódnak akart se olyan lett amilyennek kellet volna így ugrott pár generációt a dolog.
Most viszont ott tartunk, hogy minden visszament a legendás sanninok generációjára hisz Tsunade a hokage és ő Jiraiya kortársa akinek meg ugye Naruto a tanítványa Nevet ha így nézzük ez egy pöpec vonal.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins