Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #615 Dátum: 10 nov 20, 19:52:00 » |
|
Kösz a választ! Amúgy ha nem halt volna meg a yondaime akkor milyen erős lehetett volna?:O Mivel fiatal volt annyit tudok, lehetett vagy 25, gondolom ha nem halt volna meg akkor még fejlődött volna egy darabig, kíváncsi vagyok milyen erős lett volna később:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #616 Dátum: 10 nov 20, 20:06:19 » |
|
Hát azért, csak senju hashirama-át mondták ez egyik leg nagyobbb ninjának, illetve minato vot még ugye a nagyon über hokage. Szóval nálam a következő a helyzet .: Shodaime(1. hokage) Yondaime Sandaime Nidaime Godaime
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #617 Dátum: 10 nov 20, 20:41:48 » |
|
Véleményem szerint azért tartják a Negyediket a legerősebbnek, mert megmentette a falut a Kyuubitól. Én nem állítanék fel sorrendet közöttük, mind egyformán erős volt, a maga harci stílusával és képességeivel. De azért megnéznék egy újabb Hokage harcot, amiben benne van Minato és Tsunade is. Az összes Hokage egymás ellen...
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #618 Dátum: 10 nov 21, 09:00:07 » |
|
Tsunade hokagek közt semmit se érne:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #619 Dátum: 10 nov 21, 21:37:50 » |
|
Én azért nem becsülném le ennyire Tsunade-t! Nem véletlen tartozik a legendás Sanninok közé... Nem gyenge az ökle! Ráadásul nem tudhatjuk, h tud-e még mást is az eddig látottakon kívül!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 21, 21:39:14 írta rencsacsa »
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #620 Dátum: 10 nov 22, 15:05:53 » |
|
Nem mondtam, hogy nem erős a tsunade, de valjuk be a többi hokaget megse közelíti ha megközelítené akkor orochimaru ellen is mutatott volna valamit v. pein ellen, de még egy testet se bírt ki ütni,sőt, még legyengíteni se:) A többi hokagehoz szerintem sehol sincsen:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #621 Dátum: 10 nov 22, 16:36:28 » |
|
Ez igaz , az Első a Fa elem használó alkotta meg a Rejtett levél falut, a Második Víz elem használó volt és Téridő jutsuhoz is jól értett, a Harmadikat a Shinobik Istenének vagy Professzornak becézték amit szerintem nemkell részletezni, a Negyedik a Sárga Villanás nevet viselte és egy háborút döntött el. Még Danzou is aki csak ideiglenesen volt Hokage, többet tudott azaz erősebb volt mint Tsunade.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #622 Dátum: 10 nov 22, 17:25:16 » |
|
Nem törvényszerű, hogy erősebbek mint Tsunade. A probléma inkább az, hogy szinte semmit nem tudunk Tsunadéról, valamint a rendkívül magas szintű chakra irányító képességen és a gyógyítási képességen kívül. Legalábbis ezeken kívül nem mutatott többet. Kétlem, hogy csak ez lenne a tudása és nem rendelkezne valamilyen természeti affinitással az első unokájaként. Ha jól emlékszem akkor Kakashi mondott olyat, hogy a jounin szintű shinobik már legalább két elemet tudnak kezelni. Akkor honét gondoljuk, hogy ő nem tud egyet se? Egyszerűen soha nem szorult rá, hogy szükséges legyen számunkra bemutatni mert a chakra irányító képessége is éppen elég volt, hogy győzzön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #623 Dátum: 10 nov 22, 17:32:29 » |
|
Ha olyan sok mindent tudna tsunade akkor nem gondolnád, hogy orochimaru vagy pein ellen mutatott volna valamit? Mert ott igazán rá szorult, hogy bemutassa amit tud, de nem mutatott be semmit, így ezek szerint csak annyi telik tőle amennyit láttunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Super Saiyan
|
|
« Válasz #624 Dátum: 10 nov 22, 17:38:43 » |
|
Nos igencsak lenézitek a nagyit, harc téren lehet nem mutatott/tud annyit mint az előző Hokagek, de például gondoljunk bele hogy a Pein elleni csatánál nem mutatott semmit? Röhögnöm kell megnéztem volna hogy ki ment meg rajta kívül annyi embert(majdnem az egész falut) az előző Hokagek közül? Elenyésző tény az is hogy olyan szinten gyógyít hogy 1 érintéssel megölhet bárkit... igaz? A Hokage-knak nem kell feltétlen annyira nagy harcosok legyenek bár Tsunade az, amit eddig tudunk róla hogy retteg tőle elég sok mindenki, és a kagek mind egyenrangúnak tartják sőt... Engem meggyőzőt lazán az amit mutatott a Pein harcoknál, vajon hány embert mentett meg a shira tensei-töl? talán a falu 3/4ét? hm érdekes, milyen gyenge 1 kage, az 1 dolog hogy már utána nem volt kedve ugrálni mikor a chakrája majdnem 100% elnyelte a technika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #625 Dátum: 10 nov 22, 17:42:01 » |
|
Én nem nézem le a nagyit, max. a többi hokagek miatt nézném le őt mert többi hokage sokkal erősebb mint a tsunade. Gyógyításba verhetetlen ez tény, azért bírt megmenteni annyi embert amennyit mentett, de a mentéshez nem kellett harci tapasztalat csak gyógyítás. Gyógyításban tényleg verhetetlen, de én nem gyógyítás miatt becsülöm le a nagyit hanem a harci tapasztalat miatt. Nem olyan erős mint a többi hokage szerintem, de gyógyításba ő a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #626 Dátum: 10 nov 22, 18:02:44 » |
|
Harci tapasztalat miatt? Akkor nem ő volt az akit saninnek neveznének és nem harcolta volna végig a 3. nagy háborút? Mennyi tapasztalat kellene még neki? Több mint ötven éves és nem lenne harci tapasztalata? Együtt harcolt Oroval és Yirayrával a háborúban és tagja volt a jouninok tanácsának. Ő indítványozta, hogy minden csapatban legyen gyógyító. Mi a harci tapasztalat ha nem ez? Senki nem ért annyit a logisztika megszervezéséhez mint Tsunade. Nem szórakozásból ő felel a sereg logisztikájáért.
Egyszerűen keveset tudunk róla és ezért lenézzük mert nem domborított nekünk pusztító technikákkal. A pusztító technikák semmivel sem hatékonyabbak mint a gyógyítás technikái csak valamiért automatán többre tartják az emberek. Pedig nincs igazuk. Ő ebben nagy, míg a másikak másban. A másodikról sem tudunk semmit. Még annyit sem mint az elsőről. Akkor miért helyezzük Tsunade elé. Azért mert ismerjük két technikáját a teleport és az Edo Tenseit? Ezek mennyiben erősebbek mint a gyógyítás képesség? Azért ez még kevés, hogy azt mondhassuk, hogy Tsunade gyenge lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 22, 18:10:02 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #627 Dátum: 10 nov 22, 18:39:04 » |
|
Ne haragudj, de ez nevetséges amit le írtál:) Kezdjük ott ha a tsunade egy erős ellenfél ellen megy akkor nem fogja ott a harc közben gyógyítgatni a sebeit mert addig a másik már megöli... Majd szerinted megvárja míg meggyógyítja a sebeit és leül alszik egyet vagy mi?Amúgy első azért nem verte 1 ütéssel agyon madarát mert nem volt olyan gyenge a madara, hogy oda menjen az első hokagehoz az meg rá csap egyet és kifekszik aludni. Deidarat meg sasorit nem mondtam, hogy tegyük elé, de a hokagekat bőven elé tehetjük szerintem:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 22, 18:41:09 írta Mach5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 10 nov 22, 18:44:31 » |
|
Ráadásul nem tudhatjuk, h tud-e még mást is az eddig látottakon kívül!
Az ilyen érvek semmik...Ha már védeni akarod Tsunadét akkor normális indokokkal. Ennyi erővel szerintem Shizunébe van pecsételve a Juubi. Ja hogy nem tudunk róla? Az ellenkezőjét se mondták ki egyszer sem... Akkor honét gondoljuk, hogy ő nem tud egyet se? Egyszerűen soha nem szorult rá, hogy szükséges legyen számunkra bemutatni mert a chakra irányító képessége is éppen elég volt, hogy győzzön.
Hogy honnan gondoljuk? Például onnan hogy még nem láttuk. Majd ha látjuk az ellenkezőjét akkor elhiszem hogy tud elemi manipulációt. Az meg hogy nem szorult rá,szintén nem igaz. Pein ellen tőle tényleg nem vártam mást mint az emberek mentését,csalódott is lettem volna ha ott neki áll harcolni. De Orochimaru ellen tolhatott volna mást is a pofozáson kívül,miután egyértelmű volt hogy nem hatja meg utóbbit a sok pofon... A pusztító technikák semmivel sem hatékonyabbak mint a gyógyítás technikái csak valamiért automatán többre tartják az emberek.
Deeehogynem. Egy harc közepén ha összefutsz teszem azt egy Akatsuki taggal,a sok gyógyító technikáddal nem sokra mész. Persze,fontosak a gyógyító jutsuk,ilyen szempontból nem írom le Tsunadét,de erő tekintetében sehol nincs a többi Kagéhez. Ők meg gyógyítani nem tudtak még csak közel olyan jól sem mint a Godaime. Az hogy a másodikról nem tudunk semmit az nem igaz. Az Edo Tensei már bőven elég lehet rendszerint egy harc megnyeréséhez. Plusz ugye az egész hatásos víz jutsui keverve pár tér-idő jutsuval...Tsunade már ennyi ellen meg lenne lőve. Hogy ezek mennyiben erősebbek egy harcban mint Tsunade gyógyító technikái? Röviden-tömören: sokkal. Mielőtt valaki nekem esik hogy Tsunade szerintem semmit nem ér,ez nem igaz. Harci képesség szempontjából eddig tényleg nem tartom Kage szintűnek,de nélküle már olyan, mint Konohagakure no sato,nem létezne. 2-en beírtak elém,most azokra is reagálok. Igen teljesen egyetértek rini. Elé tehetjük simán Deidarát is,meg Sasorit is.(Najó Sasorit nem biztos,Tsunade nem a legjobb ellenfél lenne neki). A gyógyítás is rengeteg chakrába kerül,szerintem gyorsabban kifogyna mint az ellenfél. Mach5-tel meg egyetértek.(Kivéve az utolsó mondatának első felével:)).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 22, 18:46:05 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #629 Dátum: 10 nov 22, 19:06:18 » |
|
Én kérnék 1 manga számot, ahol szó van arról h a második használta az edo tenseit... Én ugy tudom h genjutsuba volt jó + víz elem, ill volt 1 spéci kardja(jah az filler, csak mangára alapozunk) thx előre is
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|