24 nov 15, 05:24:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hokagék - Hashirama, Tobirama, Sarutobi, Minato, Tsunade  (Megtekintve 175707 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
hiroto
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #600 Dátum: 10 jún 18, 17:53:38 »

Lehet hogy fent van, csak túlságosan be van tekerve a feje a kötszerekel ikszdé Pojén
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #601 Dátum: 10 jún 18, 18:52:06 »

1 nap alatt nem tudják felvésni a falra az ő fejét is Nevet (vagy csak nem maradt hely neki)
Naplózva
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #602 Dátum: 10 jún 19, 10:22:16 »

a feje nincs felvésve, de hivatalosan ő volt a 6.Hokage Nyelvesít (amíg meg nem halt.)
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #603 Dátum: 10 jún 19, 14:06:25 »

párszor el volt mondva hogy a jouninoknak is el kell fogadniuk....És ez nem történt meg.szal nem volt hokage.csak helyettes xD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #604 Dátum: 10 aug 07, 12:07:55 »

Hogy ne offoljak más karakter témájában ezért ide írom erről véleményem Six :
Az, hogy nem tett sokat Narutoért a látszat mondatja. Hokagei teendők mellett nem nagyon ér rá az ember gyerek felvigyázni.
Ohh mint Hokage , rengeteg beosztottal rendelkezett. Nyugodtan mondhatta volna "parancsba" vkinek , hogy gondokodjanak és neveljék saját gyerekükként Narutot. Biztos megtisztelve érezték volna magukat néhányan , hogy a Yondaime gyermekét nevelhetik fel... Pl. Ichiraku mindig kedves volt vele . Pedig a normák szerint ennyi erővel mondhatta volna , hogy takarodj a standomtól.
Noh meg a köznép nem tudom , hogy tisztában volt-e azzal a ténnyel , hogy Naruto a Yondaime fia. Ha tisztában voltak , akkor olyan mint Tűz akarata megbukott a konohai emberek szívében...
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #605 Dátum: 10 aug 07, 12:17:40 »

Az a probléma ezzel, hogy az emberek ilyen témában buták. A Kyuubit gyűlölték, mert (most már) 16 évvel ez előtt kis híján elpusztította a falut. Nem csak a közemberek, de még a ninják sem nézték jó szemmel Narutot. Főleg azok, akik anno részt vettek abban a bizonyos "harcban". Az egész gyűlölködés pont a ninjáktól indult ki. Ők nem engedték a gyerekeiket Narutoval játszani, Ők kerülték őt. A gyerekek meg átvették. Jó szülői példa huh? Még ha tudták is, nem érdekelte őket különösebben. Annyira tisztelték a Sandaimét, hogy azt a bizonyos törvényt igyekeztek betartani, de helyenként még ez sem sikerült, mert a gyűlölet olyan mély volt. Egy ember tehetett volna valamit, az pedig nem más, mint a Sandaime. Jiraiya nem volt ott, hogy gondját viselje a keresztfiának, és szerintem nem is nagyon érdekelte akkor még... Csak azért ment vissza a faluba, hogy a jinchuurikit megvédje, ne kerüljön az Akatsuki markába. Aztán, hogy megszerette Narutot csak véletlen. De gyakorlatilag a Sandaimén kívül nem nagyon volt olyan, aki ne tartott volna távolságot Narutotól. Hogy Ichiraku miért nem nevelte fel... Ennyi erővel Ichiraku minden fizető vendégét örökbe fogadhatta volna. Az, hogy Ő is megkedvelte gondolom később jött. De szerintem Ichiraku igyekezett segíteni Narutonak, ha mással nem is, de egy jó tányér Ichiraku ramennel Mosolyog
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #606 Dátum: 10 aug 07, 19:22:46 »

Ezt mar korabban is felvettetek ,hogy Sarutobi alszent ,de ugyan mar!Ez igen undorito ,hogy az emberek mindenben a rosszat keresik es a szalakt is eszreveszik...Hiruzen egy jo ember volt, lathattuk ezt Naruto vissza emlekezeseiben is.Nem ertem miert akarjak egyesek bemocskolni.nevetseges...

Six beszolasa adta. "Ichiraku ennyi erovel minden fizeto polgart felnevelhetne"Nevet
Viszont en azt tenyleg nem ertem ,hogy Jiraiya mert nem nevelte?Vagy mert nem vitte el magaval...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #607 Dátum: 10 aug 07, 20:33:03 »

Válaszomat lást itt: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=14.msg517850#msg517850
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #608 Dátum: 10 nov 20, 14:40:47 »

A hokagék hol éltek a falun belül? volt valami nekik külön készített lakás , vagy egyszerű házakban éltek mint mindenki ?
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #609 Dátum: 10 nov 20, 15:22:09 »

gondolom a hokage rezidenciájában (ahol a 3. és az 5. irodája van/volt)
Naplózva
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #610 Dátum: 10 nov 20, 17:46:47 »

Nem tudták az emberek, hogy Naruto a Yondaime fia, mert mondta vlmeik szereplő, hogy ha megtudták volna, nagy veszélyben lett volna.
Naplózva

rencsacsa
Gennin
*

« Válasz #611 Dátum: 10 nov 20, 18:00:21 »

Tényleg mondta ezt valaki (nem tudom pontosan, h ki, butaságot meg nem írok), h azért is kapta az Uzumaki nevet, és nem a Namikaze-t. Különben veszélyben lett volna, ahogy már az előttem "szóló" is leírta.
Így valószínűleg nem tudta senki, csak Sarutobi meg a két öreg (meg persze Danzou is!!).
Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #612 Dátum: 10 nov 20, 18:15:20 »

Azt nem tudták az emberek, hogy a 4. fia, de azért elég vaknak kellett, hogy legyenek a hasonlóság miatt. Nem mondom ha barna lenne a haja, netán vörös mint az édesanyjának. De nem. tiszta kiköpött apja fia.

Bezzeg azt mindenki tudta, hogy a róka benne van. Szerintem ezért kellett volna félteni Narutott és nem azért, hogy a 4. fiaként tekintsenek rá.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #613 Dátum: 10 nov 20, 19:40:50 »

Hi! Valaki lebírná írni a hokagekat a leggyengébbtől a legerősebbig?Mosolyog Mert én csak arra jutottam, hogy 4. hokage a legerősebb, de az utána lévőket nem tudom eldönteni (Talán a harmadik? Vagy az első? Mosolyog )
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #614 Dátum: 10 nov 20, 19:45:24 »

Ugye többször mondták hogy a Yondi a legerősebb. Utána Kishi nyilatkozott valami olyasmit hogy a Sandaime is a legerősebbek között van. Utána nem nagyon lehet eldönteni, mivel a 2-ról nem tudunk semmit,és az elsőről is csak annyit hogy elverte(ez már kétséges...) Madarát. Tsunade szerintem sehol nincs hozzájuk, úgyhogy szerintem:
Yondaime
Sandaime
Shodaime
Nidaime
Godaime.

Persze nem biztos hogy tényleg így van,de én így látom legvalószínűbbnek:)

Szerk.:
Látom a leggyengébbtől kérdezted,úgyhogy lentről olvasd felfele Nevet Elnéztem a dolgot^^"
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 20, 19:48:22 írta Mistich » Naplózva

Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins