TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #195 Dátum: 12 ápr 16, 08:42:05 » |
|
Gyerekkorom kedvenc animéje volt a Slayers a kis boszorkány mellett A kedvenc szereplőm nekem is Kurama volt, a másik nagy kedvencem pedig Hiei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 12 ápr 16, 12:07:58 » |
|
Szuper Neked is tetszik Kurama szinkronhangja (Zsigmond Tamara)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 12 máj 12, 05:45:26 » |
|
Moviek hogy tetszek nektek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #198 Dátum: 12 máj 19, 01:06:48 » |
|
Egyset kezdtem el nézni, angol felirattal, de nem nagyon értettem, és amúgy sem tetszett annyira, szóval félbehagytam. Érdemes lenne még egy esélyt adni neki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 19, 01:07:24 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 12 máj 19, 08:47:14 » |
|
1 movie van és egy OVA. Nem hal bele az ember, ha megnézi, de olyan hatalmas élményt nem ad, hogy megpróbáljalak meggyőzni, hogy nézd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 12 jún 06, 14:09:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #202 Dátum: 12 nov 24, 17:59:32 » |
|
Nos? Remélem nem csak én örülnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 12 nov 24, 22:43:39 » |
|
Én örülnék , a története számomra érdekes volt , illet ez volt az egyik legelső animém . Mivel mát 17 éve befejeződött Japánban nem valószínű , hogy lesz folytatás . Amennyire lehetett normálisan be lett fejezve , bár én még csináltam volna egy arcot amiben elszabadul egy SS rangú szörny vagy valami , aki el akarja pusztítani az alvilágot , a túlvilágot , és az embervilágot is . Mindenki összefog , szépen lezúz mindenkit sorjában , a végén csak Yomi és Yusuke marad és együttes erővel valahogy legyőzik .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #205 Dátum: 12 nov 24, 22:48:25 » |
|
Örülnék ha az emberkék nem nyitogatnának fölösleges témákat. De azért nem venném rossz néven azt se ha folytatódna ez az anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #206 Dátum: 12 nov 25, 01:02:42 » |
|
A Örülnétek ha folytatódna a Yuu Yuu Hakusho? téma belevésve a Yuu Yuu Hakusho témába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #207 Dátum: 12 nov 25, 20:17:47 » |
|
Nem örülnék ha folytatódna, maximum ha megnyílna egy új dimenzió (negyedik?) ahol a lények ismét ezerszer erősebbek mint a szuper S szintű királyok. Egy új viadalt nem néznék jó szemmel, másról se szólt az egész, mint hogy Yusuke lefejlődte a legerősebb ellenfeleket. Kéne bele egy csavar mint amilyen a volt detektív történet volt a 3.negyed.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #208 Dátum: 12 nov 25, 21:14:25 » |
|
Azért ebben nincs igazad. Toguro-t is azért tudta legyőzni, mert ő is hagyta magát valamelyest. Amint megtalálta azt, aki végre le tudja győzni, máris szívesen meghalt. Yomi-t sem tudta legyőzni, sőt a Yökiben még a fiát sem tudta megközelíteni. Annyi szerencséje volt, hogy a Reiki átment Yomi pajzsán, de még így sem tudott győzni. Utána meg maradt "edzeni", amiről fogalmunk sincs, hogy lényegében mit akar jelenteni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #209 Dátum: 12 nov 25, 21:42:40 » |
|
toguro nem hagyta magát, pont hogy kipréselt magából 120?%ot. Yomi ellen meg azért nem nyert hogy éreztessék a régi uralkodók erejét. (valójában akinél Hiei szolgált az volt a legerősebb szerintem Raizen után csak nem harcolt gyilkos szándékkal) A végére leült a sztorija talán mert beérték a 3 dimenzió határait. Mellesleg azért elsütöttek pár poént pl. az apja hogy "majd 500 év múlva talán megnyered"
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|