Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 10 szep 02, 21:00:50 » |
|
Azért elég komoly különbség van , ha Genkai vagy Raizen trainingel ^^ Raizennel való élethalál harcok komolyabb szintű edzés volt , mint az öreglány féle Szellemi energia irányítása. Nekem nagyon tetszett , hogy vélgül nem nyet Yusuke Yomi ellen. Yomi azért mégiscsak régebben űzi a gyilkolási ipart. Am. azon filózom , ha Kurama nem kényszerül elmenekülni anno az alvilágból akkor milyen bivaly lett volna? Szal azért Yomit odavágta volna a falhoz akkor. Szerintem a legerősebb szörny lehetett volna Kurama xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #182 Dátum: 10 okt 01, 20:31:49 » |
|
Nagyon szerettem Lehet elő is veszem.
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #183 Dátum: 12 jan 27, 23:15:05 » |
|
mostanában kezdtem el nézni, kb. a 10nél tartok, egész jó bár elég epizodális. össz-vissz hány rész? nem volt kedvem visszaolvasni ^^" szerk: a 112 rémlik, de nem vagyok benne biztos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 23:15:56 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
fingerboard10
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #184 Dátum: 12 jan 28, 07:28:26 » |
|
Így van 112.részes nèha szokták az animaxon is adni az elejétől a végéig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #185 Dátum: 12 jan 29, 13:07:59 » |
|
oh, köszi ^^ akkor már csak 100 rész van hátra xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
fingerboard10
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #186 Dátum: 12 jan 29, 19:52:17 » |
|
^_^ Sztem érdemes megnézni am kb.hol is tartanak most?vagy hogyismondjam "mit csinálnak yusukéjék?" U.I:ha tippelnem kéne akk azt mondanám hogy amikor Hiei-el találkoznak (nagyon règ láttam már)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #187 Dátum: 12 márc 08, 20:55:42 » |
|
Yu Yu Hakusho.Az anime ami miatt el kezdtem érdeklődni a shounenek iránt.Eyszerűen imádom ezt az animét.Kedvencem a yusuke vs yomi és a yusuke vs toguru harcok.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 12 márc 09, 14:14:12 » |
|
Nekem is a Yusuke vs Yomi az egyik kedvenc harcom, mertkorához képest szerintem látványos is volt, fordulatos is és ami számomra fontos, hogy nem nyert a főhős csak azért, mert ő a főhős. Kiváló húzás volt szerintem, hogy Yomi nyert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #189 Dátum: 12 márc 09, 14:15:14 » |
|
Na ja, imádom amikor Raizen szellem mondja neki, hogy talán majd pár száz év múlva. (vagy valami iylesmit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #190 Dátum: 12 márc 21, 20:09:51 » |
|
most hogy így vissza emlékszek,nekem a jin vs yusuke is tetszett.Azok a tájfun öklök,a repülés na meg a reikodan.VÁÓÓ-ztam egész álló nap miatta.Kicsit hülyének néztek miatta,de egy percig se bántam.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 12 márc 30, 10:59:49 » |
|
Üdv! Nekem Kurama a kedvencem (azaz a Shuichi Minamino forma) Zsigmond Tamara hangja meg egyszerűen fantasztikus Tudtátok: 2 évig Kurama vezette a legnépszerűbb amine karakterek listáját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #192 Dátum: 12 márc 30, 12:13:05 » |
|
Persze, Hiei meg 3 éven át uralta a legjobb anime szereplő listáját zsinórban Ja és a Yu Yu hakusho is 1900 legjobb animéje lett többször is
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #193 Dátum: 12 márc 30, 12:18:44 » |
|
Az info bármi hihetetlen de igaz! Forrás: AnimeStars Magazin különszáma 17. oldal lap alja (aki nem hiszi nézzen utána)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #194 Dátum: 12 ápr 12, 20:35:00 » |
|
Kedvencem mikor Raizen átveszi Yusuke felett az irányítás azt ss5be változik. Ott szerintem simán a legerősebb szereplő volt úgy allba. Meg az pja "Raizen" milyen erős lehetett már ha soha nem vesztett harcot a saját generáció ellen meg utána se, egészen addig míg le nem gyengült, és az Ő régi vetélytársai lenyomták még a 2 főnököt is. Azért hiei elég csipiket belevitt, egy ezred alatt levágta a pali kezét, azmeg észre se vette a tornán Amúgy Hiei meg Kurama alapból A szintüek voltak régen, csak ugye legyengültek, ki-ki más miatt, szóval ha meghagyták volna erejüket lehet Ők is topon lettek volna még jobban is mint így más erő által. Ami még érdekelne hogy enma király a böszme testével milyen erős lehet, előfordulhat hogy vele soha nem húztak ujjat a démonok. (bár Raizen elverné )
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|