Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #165 Dátum: 10 ápr 04, 22:21:03 » |
|
Ez egy jó anime... gondolom xD
Vmikor réges régen néztem. Szerintem nem néztem végig, mert vmi bajnokság volt, és Hiei vmi kör alaku kardos faszi ellen használt vmi trükköt és vágta le a kezét, vmi mestere lehett neki vagy mi.
Én magyarul láttam azt a pár részt (odáig mindet). Aki ugy éppen most élvezi, az elküldhetne nekem egy PÜ-t (ha lehet torrentes oldal legyen, vagy simán emailre a torrent, nem akarom 1esével lefele szedni xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #166 Dátum: 10 ápr 08, 13:47:55 » |
|
Fuhh már énis jónéhányszor láttam Szerintem az első animéim között volt kb.,és még most is az egyik kedvencem.^^ Bár mostanában inkább a nosztalgia kedvéért nézem mert a történetet már kívülről tudom
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #167 Dátum: 10 ápr 17, 13:32:14 » |
|
Ez volt az az anime amire legelöször azt mondtam : " Huh ez király, még " Anno akkor még A+ -on néztem és nagyon bejött A másik szerintetek is hasonlit Hiei - Sasuke-ra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #168 Dátum: 10 ápr 17, 20:11:02 » |
|
Hát valamennyire igen Szerintem.Mind a kettő az a magányos hős típus ^^
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 10 ápr 17, 20:14:54 » |
|
Igen, a személyiségükben nagyon sok hasonlósága van. Bár az is, hogy Sasukénak és Hiei-nek is van "saját szeme"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #170 Dátum: 10 ápr 17, 20:18:25 » |
|
Inkább Vegitára nem? De ha a P1-es Szászkéra gondoltál úgy nagyon is is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #171 Dátum: 10 ápr 20, 22:21:31 » |
|
Jóhogy Vegitára. Minden ilyen típusú anime a DB másolata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #172 Dátum: 10 ápr 20, 22:50:46 » |
|
Ez nevetséges általánosítás. Yuyu Hakushonak pont semmi köze dbhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #173 Dátum: 10 ápr 21, 06:52:49 » |
|
Egyet kell értsek az előző hsz-ekkel. A Yuuyuu Hakusho rengeteg szála köthető a DB-hez. Mint írták Hiei eléggé hajaz Vegitára: Rosszfiúból passzív jófiú lesz, stílusa, alacsony, a haját meg sem említem, estébé.. Akkor ott a Reigan, ami nem kicsit emlékeztet a Kamehamehára. Aztán még Budokai, Yusuke ssj-formája, Bulma = Botan, hadd ne soroljam.^^
Bár ettől függetlenül még simán nézhető volt régen a YuYu.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #174 Dátum: 10 ápr 22, 09:55:02 » |
|
Azt meg már ne is említsük, hogy még olyan szereplő is van aki mind a két sorozatban szerepel. Yama vagy más néven Enma aki eldönti hová kerülnek a halottak lelkei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8hokage XD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 10 aug 28, 17:40:55 » |
|
üdv nekem is ez a kedvenc animém és a nosztalgia kedvéért végig lesném valaki küldene pü-t honnan tom letölteni a 112 részt és még örülnék a két movinak is mer nem láttam őket sajna)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 10 aug 28, 17:56:06 » |
|
http://www.megaupload.com/?f=AM4RRKDTIndavideon am. meglelhető a Movieval együtt...*Legalább is a Moviet ott néztem meg anno*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8hokage XD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 10 aug 28, 18:21:45 » |
|
indán fenn van a teljes sorozat magyarul ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #178 Dátum: 10 szep 02, 20:27:12 » |
|
Nem rossz egy anime. Nálam 7.1/10 pontot kap. A történet kicsit furcsa, hogy 2x is előjön ez a torna dolog, de azért tetszett. Amúgy az elég érdekes, hogy Toguro-t, milyen erősnek állították be, aztán Yusuke legyőzi, átmegy az alvilágba, és ott meg hirtelen, milyen gyengének tűnik, pedig ugyanaz a Yusuke az, aki leverte a legyőzhetetlen Toguro-t. Na jó tudom ,hogy elmondták, hogy S+os és még erősebbek is vannak is lent, de akkor is érdekes. (persze ez minden animeben így van, hogy egyre erősebbek az ellenfelek )
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 10 szep 02, 20:28:39 » |
|
Toguro "csak" A osztályú szörny volt,míg az Alvilágban S szntűek rohangásztak,ennyi a különbség köztük.. 8hokage:igen fentvan,vagyis én régebben ott néztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|