24 nov 25, 04:44:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Örülnétek ha folytatódna a Yuu Yuu Hakusho?
Igen
Nem

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Yuu Yuu Hakusho  (Megtekintve 44401 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #150 Dátum: 09 márc 20, 13:52:59 »

Nagyon imádom, már vagy 3-4 alkalommal végignéztem.  Pontosan
Kedvenc: a srácok
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Pikkon
Gennin
*

« Válasz #151 Dátum: 09 máj 22, 19:59:32 »

Én is imádom, kétszer láttam végig eddig, de még fogom is.
Mind a 4 főszereplő nagy kedvenc, plusz még Genkai, de a legelső az Yusuke!

Szerintem kevesen vannak így vele, de szerintem jóval királyabb anime, mint a Bleach, van köztük egész sok hasonlóság, csak ez egy röpke évtizeddel idősebb.

Kedvenc korszakom az utolsó, a túlvilági torna, nagy kár, hog Kuwabara nem kapott már szerepet benne, csak annyit, hogy Kurama gondolataiban egy pillanatra felbukkan, az egy isteni jelenet!

Mivel ezt aki ismeri, az már tuti látta végig, szóval remélem nem baj, ha spoilereket írok, pontosabban csak néhány kedvenc jelenetemet szeretném leírni:

-amikor Yusuke szenved a Genkaitól kapott erőtől, majd megmenti Puu-chant
-mikor Hiei magába szívja az ensats-ot és szétzúzza Bui-t
-mikor Genkai meghal
-Kuwabara visszagondolásai és kitörése Yusuke "halálánál"
-Yusuke győzelme Toguro felett
-Yusuke győzelme Jin felett
-mikor Raizen megszállja Yusukét
-mikor 3-an elindulnak az alvilágba és elbúcsúznak a többiektől
-mikor Yusuke elmondja az ötletét Yominak
-Raizen sírjánál a régi spanok erőfitogtatása!!
Naplózva

Believe in the Will of Fire inside you!
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #152 Dátum: 09 máj 22, 23:54:14 »

Nekem is az utolsó Saga a kedvencem, de úgy gondolom túl hamar lerendezték, ott nagyon gyorsan pörögtek az eseméynek, évek teltek el egy pár rész alatt, pedig elnéztem volna  ezt a szakaszt egy oylan hosszan mint mondjuk az elötte lévő szálat, tényleg jobban is kidolgozhaták volna, de azt hiszem egy előre meghatározott határidőre be kellett fejezniük a sorozatot. Legalábbis más okot nem tudnék mondani arra, miért nagyolhatták el ennyoire a "túlvilági tornát"
Naplózva
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #153 Dátum: 09 jún 07, 18:11:23 »

nekem is ez volt az első kedvencem és még mindig benne van a top 3 ban Nevet
sajna nincsenek meg igy a TV ben néztem (eddig lusta voltam letölteni >.<#) és mindig a jo részekröl maradtam le.... Szomorú
ugyhogy adna vki vmi jo linket ahonnan érdemes letölteni Nevet?
Naplózva

all_in
Chuunin
*

« Válasz #154 Dátum: 09 júl 04, 09:12:29 »

hát minden nap megy az animaxen tehát ott is nézheted 20:50-kor Nevet
Naplózva
Rakéta
Újonc
*

KYOUKUGEN!!!!

« Válasz #155 Dátum: 09 aug 05, 15:40:23 »

Még nem láttam belőle sokat, de majd lehet, hogy megnézem.
Bár eléggé meglepődtem , amikor láttam az openingben, hogy Yusuke az UJJÁVAL LŐ!!!
Naplózva

Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
defga
Újonc
*

« Válasz #156 Dátum: 09 aug 06, 19:51:40 »

Tényleg az ujjával lő Nevet , de sztem egyáltalán nem zavaró . Én láttam az egész sorozatot kb 4-szer , és sztem a legjobb rész az volt mikor Raizen megszállta Yusukét ( Akkor elég vadul is nézett ki ) Nevet
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #157 Dátum: 09 aug 07, 16:37:10 »

Engem a sorozat után is egy dolog foglalkoztat, miszerint Yusuke most meddig fog élni? Sima emberi élet vagy a mazokuság miatt tovább (Amikor vége a viadalnak mondjuk az apja szelleme azt mondja" azt hitted megnyered, majd talán 500 év múlva). Szerintetek?
Naplózva

Esztii
VIP

« Válasz #158 Dátum: 09 aug 07, 16:45:26 »

én is kb. 4-szer láttam az animét, de még mindig imádom. Nem húzták el 200 részen keresztül, mint a Bleachet, és nincs telepakolva fillerekkel. Viszont tényleg nagyon hasonlít az imént említett animére. Illetve az hasonlít rá Mosolyog
A kedvenc szereplőm a Hiei és Yusuke, de Kuwabara beszólásai nélkülözhetetlenek.

Bontakun, szerintem a mazokuság miatt tovább fog élni, mint a sima emberi élet
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
ikariam
Chuunin
*

« Válasz #159 Dátum: 10 márc 14, 19:34:51 »

Én a mangát kerestem de csak az elejét találtam meg ha valaki tudja hogy honnnan tölthetem le az pls írjon  bow
És én nekem az eleje unalmas onnantól tetszik hogy elkezdődik a viadal mert onnantól szinte mindig harcolnak  Kúl
Naplózva

http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #160 Dátum: 10 ápr 04, 19:13:23 »

Szerintem is ez még mindig jobb anime, mint a Bleach, vagy a Naruto. Pedig én aztán nagy bleach fan vagyok.
Nincsenek benne végtelen ideig folyó időhúzások, na meg az animációkispórolásokról nem is beszélve... Nem mint az előbb említett 2 animébe... Halad a történet és élvezhetőek a harcok, nincsenek fél órás egymásra bámulások meg harc közbe beszélgetések.
Az egyik kedvenc részem az első torna vagy nem emléxem már melyik, amikor Togióval (ha ez volt a neve..xD) harcol Yusuke. A másik meg a sensuis saga. Kedvenc karakterem alap h Hiei, ő volt a legrajosabb Nevet Amit azért elég gáz volt h a szinkronstúdió Kuramának lány hangot adott x) Igazi epic fail...
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #161 Dátum: 10 ápr 04, 19:24:33 »

Véleményem szerint ez a legzseniálisabban lefordított anime amit eddig láttam. Egy két apróságot leszámítva (ez a "spirituális erő" melyet nem értem miért nem neveztek szellemerőnek. A S.E. ugyanis Kuwabara és Yuusuke szájából viccesen hangzott. Nevet ) nagyon ott van mint a szöveg, mint a fordítás.  Pontosan A szinkronról már nem is beszélve. Csak Kuramánál fogtam a fejem, a többiek hangja nem zavart.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Hiei
Vendég
« Válasz #162 Dátum: 10 ápr 04, 20:08:53 »

Nekem Kurama meg Hiei hangja tetszett a legjobban illetve Kubawara hangja is jó volt. Pont az tetszett Kuramaba, hogy ilyen hangot kapott.
Azért lett spirituális erő mert a szellemi erőt mi másra használjuk. Agyi képességeidre értendő... lásd szellemi fogyatékos stb. Én is szellemi erőt kedvelem jobban, de az magyarban félre érthető.
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #163 Dátum: 10 ápr 04, 20:24:58 »

Azért nem tetszett ez a spirituális erő, mert egy Kuwabara szerű karakternek a szájából viccesen hangzik ez. Nevet Vagy akkor meghagyhatták volna Reikinek. Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Hiei
Vendég
« Válasz #164 Dátum: 10 ápr 04, 20:40:47 »

Ez igaz az lehet jobb lett volna. Jahh szmöre szájából tényleg vicces voltXDDDD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins