24 nov 23, 23:14:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Ha lenne magyarul Naruto DVD, megvennéd?
Igen - 225 (46.2%)
Nem - 170 (34.9%)
Nem tudom - 92 (18.9%)
Összes szavazó: 420

Oldalak: 1 ... 13 14 [15]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ha lenne magyarul Naruto DVD, megvennéd? Miért?/Miért nem?  (Megtekintve 51563 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
BlackPoet
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #210 Dátum: 12 feb 14, 14:58:13 »

Isten ments! Egy rész láttam magyarul, de nem bírtam befejezni annyira rossz az eredeti hang után! Magyar szinkronnal olyan gyerekes jellege lesz az egésznek. De szerintem csak japánul az igazi és akármilyen másféle szinkron csak rosszabb lehet.

Akkor egyszer nézd meg német szinkronnal. Én úgy láttam belőle két részt és azt hittem kiugrok a hatodikról Pirul Pirul

Nos, ami azt illeti én szerintem nem venném meg. Sajnos most nem állok úgy anyagilag, hogy nagyon költekezhessek.
Naplózva

Abe
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

未知の,神秘的,でありながら強力な

« Válasz #211 Dátum: 12 júl 17, 16:21:34 »

Ameddig ingyen addig biztos nem. De ha máshogy nem lehetne biztos megvennem na persze csak úgy hogy japán szinkron és magyar felirat mert úgy a legjobb Mosolyog Azért venném mert nagyon érdekel engem a Naruto.
Naplózva

"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #212 Dátum: 12 júl 25, 00:49:55 »

Elég volt egyszer végignézni az alap narutót magyarul nem kell több. ^^ Borzalmas, főleg ha mostoha hugimmal kell nézzem mert ő nem hajlandó olvasni. Szomorú Úgyhogy nemre szavazok kivéve ha lenne japán szinkron-magyar feliratos változat. Mosolyog
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #213 Dátum: 12 júl 30, 08:45:12 »

Egyértelmű nem. A magyar szinkron számomra kész botrány, jó nekem japán szinkronnal magyar felirattal...  Mosolyog
Egyébként ha választanom kéne, egy animét sem néznék magyarul. Valamiért olyan illúzió romboló.

Apa amúgy mindig azt mondja, hogy az anime szereplők csak tátogni tudnak, pedig ha rendes japán szinkronnal nézi az ember, akkor azért a szájuk a szavakhoz van rajzolva, legalábbis ahogy én látom igen. Mosolyog A magyarhoz pedig még jó hogy egyáltalán nem passzol...
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #214 Dátum: 12 júl 30, 15:50:19 »

Igen, de van pár feltétel:

-japdub/hunsub
-fillerek nem kellenek
-ne olyan legyen mint régen a dragon ball kazetták hogy egy kazzetán volt 4 db rész és volt vagy 4 ezer forint...
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #215 Dátum: 12 júl 30, 16:07:43 »

Nem venném meg.

A magyar ígyis egy nagy sokk volt az életemben, nem kockáztatom hogy megutáljam a Narutót Mosolyog)
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #216 Dátum: 12 júl 30, 18:32:09 »

Másfél óráért nem fizetek 3000ft körüli összeget, ezt manapság ki engedheti meg magának? Hmm?
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #217 Dátum: 12 júl 31, 06:28:15 »

A magyar az anyanyelvünk, kár isteníteni a japánt nem oda születtünk.
Az viszont másik kérdés, hogy a magyar szinkron színvonala a béka segge alatt van (jobb esetben csonka picivel, és sthol bucival az élen).
DVD-ét persza nem venném meg, most nem a 2-3e Ft-ról van szó, hanem arról, hogy nem ér annyit sem. (Max 4 rész egy lemezen? ugyan már, jobb esetben 8) Egy 300-350 részes sorozatnál (annyit nyilván menni fog, még a 400 sem kizárt, nemsokára komoly fillerezésbe kell, hogy kezdjenek) elég sok  lemezt jelent, és sokszor 2000 Ft-ot.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #218 Dátum: 12 júl 31, 11:30:31 »

Tudod a különbség az, hogy ha te csak magyarul nézed akkor úgy is jónak találod. Ne azzal hasonlítsad össze, hogy rengeteg ember japán hanggal és magyar felirattal nézi. Aki megszokta már a magyar szinkront annak az úgy jó is legfeljebb nem nézi meg a feliratos formában. Ennyi erővel semmilyen külföldi fimet ne szinkronizáljanak mert az eredeti az igazi. Azt én is viccesnek találom, hogy 3-4 részenként ilyen sokat kérjenek. Elvárnám a 7-8 részt egy lemezen mint anno az Inuyashánál is tették.
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #219 Dátum: 12 júl 31, 11:37:11 »

Én azt tudom mondani, hogy nem venném meg mert egyrészt drága, másrészt az előttem szólókkal értek eggyet sokkal jobb a japán szinkron. De ez nem csak a Naruto-ra igaz hanem mindenre.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #220 Dátum: 12 aug 01, 09:07:22 »

kornel, rini67:

EnxTheOne fórumozótársunk a Dragon Ballról, videokazettáról és a múltról(!) beszélt. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #221 Dátum: 12 aug 01, 09:25:10 »

Chakra elnézést a félreértésért, én a lehetséges Narutorol beszélek.
Ami tény az tény, a szinkron csapnivaló, nem csak a rajzfilmek, hanem az A kategóriás mozik esetében is komoly mértékben zuhant a színvonal.
A másik dolog a dvd hossza, egy korong kapacitása 120 ill 240 perc (attól függ, hogy egy vagy két rétegű e). Tudom, hogy házilag rá lehetne pakolni 20-25 részt is egy lemezre, de itt nem ez a harci helyzet, legjobb minőségben (8-10000 kbit/sec bit rátával), több hangal, feliratokkal adnák a lemezeket, így a max 8 rész/korong előrejelzés a helyes + menü, reklám vagy extrák.
Egyszerűen túl sok lemez. Még fillerek nélkül is legalább 200 rész. Ez 25 Lemez alaphangon.
Tehát válaszom továbbra is nem venném meg a Naruto dvd-ét.
Naplózva
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

« Válasz #222 Dátum: 12 szep 02, 01:12:40 »

Csak is akkor, ha eredeti japán szinkron és magyar feliratos lenne.!!:)
Mert magyar szinkronnal ocsmány.!!! Neeem
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 07:52:06 írta Hitsugaya-fangirl:) » Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
Oldalak: 1 ... 13 14 [15]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins