25 máj 23, 23:35:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Ha lenne magyarul Naruto DVD, megvennéd?
Igen - 225 (46.2%)
Nem - 170 (34.9%)
Nem tudom - 92 (18.9%)
Összes szavazó: 420

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ha lenne magyarul Naruto DVD, megvennéd? Miért?/Miért nem?  (Megtekintve 58545 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Zafyr
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

-

« Válasz #180 Dátum: 09 szep 06, 20:54:04 »

Tutira nem venném meg. Egyrészt mert nekem is megvan minden része, másrészt mert már megszoktam a hangjukat és a Jetixes verzióbol kiindulva vmi nagyon szégyen szinkronuk lenne...
Naplózva
Esztii
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #181 Dátum: 09 szep 07, 15:38:43 »

Nagy valószínűséggel nem venném meg, mert a környékünkön nem kapni ilyesmit, szóval egyrészt ezért, másrészt azért, mert minek vegyem meg, ha már le lehet tölteni őket? Különben is kíváncsi lennék rá, hogy milyen szinkronnal adnák...
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #182 Dátum: 09 szep 14, 18:20:58 »

Ha nem a szinkronhangok, és a rossz fordítás miatt, de a "cenzúra" miatt nem. Itthon abban a tévedésben élnek egyesek, hogy ennek is olyannak kell lennie, mint a reggeli rajzfilmeknek.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #183 Dátum: 09 szep 14, 18:35:39 »

Nem valószínű, hogy megvenném. Sajnos a szinkron általában nem adja vissza az eredetit. Ráadásul Lawliet- Ryuuzakinak igaza van tényleg elég sok mindent kivágnak mondván, hogy árt a fiatalságnak  Szomorú. Úgy talán megvenném, ha lenne rajta eredeti nyelv felirattal + vágatlan lenne.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Norgreid
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #184 Dátum: 09 szep 14, 21:29:07 »

Azért szavaztam nemmel, mert tutira venném hogy 4 részenként adnák ki. Már most bocs de az pontosan (ha csak a sima Narutot nézzük) 55 db dvd-t jelentene... és adnák legalább 1500 ftért na már most az akkor 82 500 ft lenne. Juj... na neee.... egyébként sem komálom a magyar szinkront.
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #185 Dátum: 09 szep 15, 19:21:56 »

Annyira azért nem!  MosolyogÉvadonként adnák ki... Minden anime sorozatot évadonként adnak ki... 1 évad 1 lemez, lemezenként 25 rész... Ugyanúgy adnák ki mint a többi nyelven... Mindenki látott már japán, meg francia Naruto DVD borítót... Gondolkozik Azok is ha jól vélekszem évadonként lettek kiadva...

Sima Naruto 9 évad, ami 9 dvd...
Shippuuden eddig az 5. évadnál tartunk, tehát 5 dvd...
Összesen 14 lemez...
1500Ft-os árral számolva:
14x1500=21000 Ft...

Gondolkoztam egy kicsit a dolgon, hogy kb mennyi különbség van árban a házilag készített saját verzió, és a boltban kapott lemez között:

Én letöltöm, kiírom magamnak a 14 lemezt:
14x100=1400 Ft a normális írható lemez,
14x50=700Ft a DVDtok, +
14x5=70Ft papír, +
1-2000 Ft tinta...  
Eddig tartunk 4170Ft-nál, és nem is gondoltunk a villanyszámlára:
6-12 óra alatt töltesz le 1 évadot (25 részt), 14 évad letöltése 80-100 óra...
Az évadok kiírása 4x sebességgel, 20 perc... 14 évad kiírása kb 5 óra...
Nyomtatás, borítók tokba beszabása, stb, stb...
A legtöbb művelet futtatható párhuzamosan... Számoljunk a letöltés idejével...
1 óra alatt a gép mindenestül megzabál mondjuk 500 Wattot...
100 óra alatt 50 kW-ot... 1 kW kb 30-40 Ft... 1500-2000Ft a villanyszámla mire kész vagy....

4170
+2000
=6170 Ft    

Felfele kerekítve tartasz körülbelül 6200 Ft-nál, és több órányi munkánál, mire a polcodra teszed az összes részt...
Én ezt a borító nyomtatást kivéve megjátszottam, és mégegyszer semmi kedvem hozzá.... smirksweat
Ha nekem nem lennének meg a részek, és kiadnák DVD-n, akkor inkább megvenném a bolti lemezeket!

Aki még nem töltötte le, és megjelenik esetleg boltban, és megvenné az választhat... Mindenki döntse el neki meik a jobb megoldás...
Na a bolti és a házi készítésű lemeznek is megvan a maga előnye, és hátránya...
A boltinak kapásból az hogy esztétikusabb... A házi készítésűn kapásból meglátszik, hogy Made In Saját Kezűleg...
De a házin magunk adjuk meg a nyelvet, feliratot, úgy szerkesszük ahogy nekünk jól esik..

Na ezt csak körülbelül számoltam, nem hiteles adatokkal... A számok változhatnak felfele is, lefele is...

Elnézést hogy ennyit rizsáltam, rengeteget sikerült gépelni... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 15, 19:48:01 írta Gabesz » Naplózva
Norgreid
Chuunin
*

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #186 Dátum: 09 szep 17, 19:10:44 »

Ha évadban nézzük akkor tényleg nem gázos, csak én a hazai DVD kiadást vettem alapnak és az nem igazán arról híres, hogy egy animét évadonként nyomjanak piacra. Bár ez egyértelmű, tudják hogy sokan szeretik és megveszik éppen ezért adagolják, hogy minél több pénz legyen benne. Ezért (marketig fejjel gondolkozva) inkább az én variációmat játszanák meg a dvd kiadónál  Nevet
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
T@BI
Akadémiai tanuló
*

Örökös Hot-Dog /blöki/ faló! x|

« Válasz #187 Dátum: 09 szep 17, 19:12:57 »

Ez a megvétel dolog szerintem megérne nekem pár ezer forintot Gondolkozikés tőke hiányom egyenlőre nincs szóval most jöjjön Nevet
Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

« Válasz #188 Dátum: 09 szep 28, 20:34:02 »

Megvenni biztos nem venném meg, sajnálom rá a pénzt /am is megvan letöltve/. De pl ajándékba szivesen elfogadnám, úgyis olyan nehezen tud nekem ajándékot választani a rokonság Nevet
Egyébként sztem lenne rajta japán hang+magyar felirat is a magyar szinkron melett, mert pl nekem megvan a Cowboy Bebop dvd-k és azon lehet nyelvet és feliratot választani.
Naplózva
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #189 Dátum: 09 okt 03, 18:46:26 »

Hát igazából nem tudom,ilyen Jetix-es szinkronnal biztos nem venném meg meg hát a DVD-k árától is függ.
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #190 Dátum: 09 okt 04, 19:06:05 »

Egy lemezen általában 4-8 rész van...
Egy közel 300 részes sorozat esetében DVD kiadvány halál...
Optimális esetben is 50 lemez mondjuk minmum (és még hol a vége) 1999 forintos áron...ez etwa 100.000...
+ OWAk mondjuk 3999 ért darabja....
Ki van zárva....
Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

« Válasz #191 Dátum: 09 okt 04, 20:03:46 »

Ha van eszük, akkkor ilyen rész mennyiségnél már nem 4-8 rész/DVD-ben gondolkodnak. Megoldható, hogy akár 25 rész is ráférjen egy sima egy rétegű dvd-re úgy, hogy a minősége asztali lejátszón keresztül is élvezhető TV-n.
Legalábbis ha én lennék a felelős, hogy ki kéne adni DVD-n a Naruto-t én tuti így adnám ki, hogy japán nyelv+magyar felirat lenne az elsődleges és aki nagyon akarja, az átállíthatja magyar szinkronra /ki lenne ilyen elvetemült? Nevet/ és minél több részt zsúfolnék egy DVD-re. Az extrák pl nem lenne olyan fontos szerintem, max ha marad egy kicsi üres hely, amire már nem férne fel még egy rész, akkor tennék rá. Így olyan 15-20 DVD-n sztem kiadható lenne az eddig elkészült részek, mondjuk 1990 Ft-os baráti áron. Lehet, hogy még így is soknak tűnik, de lényegesen kevesebb mint pl 5 rész/DVD-nél. Na meg ugye nem kötelező egyszerre rendelni Mosolyog Megrendelsz havonta 2 DVD-t, az 50 rész 4000-ért. Így én lehet, hogy megvenném, márcsak a szép dísztok miatt is Nyelvesít
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #192 Dátum: 09 okt 05, 06:11:03 »

Egy gyári dvd átlagos mérete mondjuk 6,7-7,3 gb, ennél feljebb nem nagyon mennek.
Egy rész két hangal + igazi DVD bitsűrrűséggel legalább 500 mega.
+ menü és valami érdektelen extra.
Na jó akkor egy évad (25 rész lenne mondjuk két lemez) kicsit elszámoltam.
Na mindegy így is baromi sokba lenne...kizárt, hogy megvenném
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #193 Dátum: 09 okt 06, 17:54:16 »

Én speciel nem vennám meg, akármilyen a boritója vagy a mérete stb. Szerintem azok akik ilyen animéket vagy más meséket próbálnak szinkronizálni, azok inkább ne csináljanak semmit. Csak feliratozzanak, kész. Nem tudom ki nézi a Jetixen vagy az Animaxon a Narutot,hát már én se. Olyan szonkronhangokat találtak, hogy összecsinálod magad, olyan rettenetes. És ami a legrosszabb, CENZURÁZNAK.

Most a Hidan Kakazu-s jelenetek hogy néznének ki? - mittomén: Ejnye ezek a bitang roszfiuk leléceltek? Légyszives legyél csendbe Kakazu, ezt bizd rám. Tudod mit Kakazu, egyél Kakit  Lehánylak Lehánylak
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #194 Dátum: 09 nov 07, 17:06:26 »

Tuti nem venném meg....Míg van net,japán szinkron meg üres dvd addig soha Nevet A magyar szinkronok elég gázosak....Pl: Bleach Ukitake vagy Naruto hangja.Renningan azt nem fogják leadni,mert túl sok erőszak van benne,és szegény Narutot meg Asuma bácsit bántják benne Sír
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins