Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 szep 05, 19:59:22 » |
|
gyore! Sztem gondolkodj mielött leirsz valamit....Hogy lenne már Sasuke Danozu testvére amikor Danozu Sasuke apjának az apja lehetne....Az meg h Danozunak "jogosan" van Sharinganja legalább akkora hülyeség mint amit elötte irtál....
Renningan! Nem rossz ötlet h Naruto Kushinátol örökölte volna a vérvonalképességét és az okfejtésed is megállja a helyét, de én még mindig ugy gondolom h Minatotól örökölte Naruto és sztem valami teleportálós tér-idő jutsu féleség lesz, de ez a levegőben irányítgatós kunai se rossz ötlet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 05, 20:00:07 írta Fl3gma »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyore
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 09 szep 05, 20:06:37 » |
|
Tudod Fl3gma nem direkt van ott az az ( ) én ezt csak viccből gondoltam ugyanis magam is tisztában vagyok az életkorokkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 szep 05, 21:42:44 » |
|
A kunaiok irányítása tudtommal nem kekkei genkai ,hanem a fuuton elem miatt tudta irányítani őket.Én is inkább arra számítok ,hogy Kusinatol fog örökölni valamit ,vagy esetleg Yondi teleportációs jutsuja ,bár szerintem az nem vérvonal képesség ,azt a képességet nagyon hiányolom már Narutotol és biztos vagyok benne ,hogy ha megszerzi felül fogja múlni apucit.Még valami Kisi azt is nyilatkozta ,hogy kifog törni a ninja háború ,amiben egyre jobban hiszek. 1:Danzou csalása 2:Ha most sikerül Sasukénak megölnie a Raikagét de ez csak a jövő zenéje...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyore
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 szep 06, 09:52:46 » |
|
Én még azt is el tudom képzelni hogy naruto leendő kekei genkai-a át ugrott egy generációt és csak az "elfeledett" nagyapjának/nagyanyjának volt a képessége és kakashi meg a többiek ezért nem tudják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 szep 06, 11:32:40 » |
|
Akkor meg semmi értelme nincs, az már túlságosan is kitekert lenne
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #80 Dátum: 09 szep 06, 19:35:55 » |
|
Szerintem is lehetséges, hisz ha nagatóra gondolunk az ő szülei is egyszerű közemberek voltak még nem is ninják. És narutó vérvonal képességéről annyit írnék, hogy tudjuk nagyon jól hogy sokkal gyorsabban regenálódik mint egy átlag ninja ez nem lehetne az egyik vérvonal képessége? Csak annyi lenne, hogy ez nem a kyuubitól származik mint azt ahogy mindenki hiszi, hanem ez a saját tulajdonsága, és ha erre megfelelő technikával rásegítene akkor akár a harcmezőn akár egy súlyos sérülést is semmissé tehetne.(Bár ez csak az én ötletem és semmi sem támasztja alá). Gyore ebben teljesen egyet értek veled, én is nyagyon várom már és kiváncsi vagyok, hogy "mekkorát robban". Na meg természetesen az új szekszi jutusu is érdekel (^-^)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 06, 20:33:28 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Kakashi87
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #81 Dátum: 09 szep 15, 19:34:52 » |
|
Szerintem naruto egyik vérvonal képessége lehet a rasen shuriken is mivel más nem tudja megcsinálni csak ő . A többi meg szerintem is kushinátol lesz mivel a harci stílusa is az övére hasonlít,nem pedig az apjáéra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyore
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 09 szep 16, 20:35:19 » |
|
Az nem vérvonal képesség csak egy nagyon nehezen megtanulható technika sőt szinte lehetetlen naruto azért tudta megtanulni mert sok kage bunshint tud csinálni ami azért van mert mérhetetlenül sok chakrája van és nem azért mert ez a vérvonal képessége, de am mint azt már mondtam akármi lehet akármi tehát nem lehet tudni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bekojocoka
Újonc
Nem elérhető
Kritikus
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 szep 22, 13:39:51 » |
|
Sziasztok! Az bizonyos, hogy Danzó lopott saringanja Uchiha Shisi- től van. Narutó anya ninjutsu beállítotságú volt, igy biztos hogy ered tőle valami szinten az öröklött képességek, de nem hiszem, hogy kekei - genkai. Az apja ninjutsuja pedig benne van a pecsétek tekercsében lefogadom, a teleportálási technikájához tér idő ninjutsut használ, szóval egy másik dimenzíó által tudta odateleportálni magát esetünkben a myjobuki hegy ez a valószinűbb ezért jelölte meg az áldozatot->kakasi gaiden, vagy megnöveli a csakrája nagyságát és mint a hyugák esetében egy érzékelő teret hoz maga körül létre melyben az elenfelek mozgását, légzését figyeli, és egy suninn ninjutsuval mozog ez hasonló a villám elemű mozgáshoz.-> Sasuke és a Raikage harca. Ezért van hogy sárga villanása, de ez lehet a dimenzió váltáskor is. Ezt a két lejhetőséget képzelem el a Yondaimeről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #84 Dátum: 09 szep 22, 16:05:17 » |
|
A gyors regeneráció a kilencfarkunak köszönhető az nem Kekkei genkai. A resen shuriken is egy technika, mint pl a Kirin.
A yondi meg megjelölt kunaikoat dobott a tömegbe, és azokhoz tudott villani, semmi több. "Sima" téridő jutsu.
Naruto kekkei genkai -ja meg összefüg a nevével, az anyja származásával is, és a jellel amit magán visel. De egyik jutsu se az, amit ő vagy az apja használt. Még ????? ennek a kiléte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #85 Dátum: 09 szep 22, 16:07:38 » |
|
Amugy az egyik interjuba az van hogy "Lesz egy érdekes fordulat a Tobi vs. Kakashi részben", ez azt jelenti hogy konkrétan megint találkoznak , vagy ez már akkor volt amikor volt az ITi vs Saske???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 szep 22, 18:58:03 » |
|
Kakashiék Tobiba botlása már volt az Ita Sasu harc közben. Kiderült, hogy van sharinganja.... A gyors regeneráció a kilencfarkunak köszönhető az nem Kekkei genkai. A resen shuriken is egy technika, mint pl a Kirin.
A yondi meg megjelölt kunaikoat dobott a tömegbe, és azokhoz tudott villani, semmi több. "Sima" téridő jutsu.
Naruto kekkei genkai -ja meg összefüg a nevével, az anyja származásával is, és a jellel amit magán visel. De egyik jutsu se az, amit ő vagy az apja használt. Még ????? ennek a kiléte.
A 4. vezetékneve Namikaze ami angolul waves and wind azaz hullámok és szél az Uzumaki spiralt jelent... szerintem anyucinál tanulta apuci a rasengant vagy legalább is hatással volt rá és apucinak van valami pöpec szeles vérvonala név alapján nekem ez jön le. 13. Az Akatsuki megtámadja Konohát, bevetve a titokzatos szörnyetegeket, és Shiranui Genma nagy segítséget nyújt majd Konohának. (Ez tehát azt jelentené, hogy a Madarunk ráereszti Konohára a biijukat? Lehet ezeket az utcsó nélkül egyáltalán?) Engem most ez a rész foglalkoztat Tobi mondott valamit Sasuke és a szobor szinkronba hozásáról lehet ez is képessége az örök MSnek.?!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 22, 19:10:30 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 szep 23, 20:36:17 » |
|
Mindenkinek van 1 feltételezése, de lehet lessz 1 nagy pofára esés és senkinek sem lessz igaza.Ha eljön az ideje megtudjuk de jelenleg mostmár a Gaara cs Sasuke megy mint oj régen 12 éves korukban.
ráadásul mindenki cáfolt mindent: 1.Kunaikat dobált a tömegbe és azokhoz teleportál(mellesleg nem csak Minato tudott/tud teleportálni példa tobi ő is tud + a csöppet bizarr hasamon nagy lyuk trükk)Tehát ez se biztos hogy Kekkei. 2.Kushina hm hm mit is ja igen elfelejtettétek hogy naruto eggyáltalán nem tud genjutsut? 3.Rasen shirukent a hachibi is csinálhatna ha fuuton lenne a csakrája és rájönne hogyankell hasonló mennyiségű csakrája van tehát ezis ki esett. 4.Ha jóltudom kunaikat más is tud irányítani ráadásul hogyha csakra szál volt rajta akkor nem ojan trükk amit ne lehetne megtanulni. Tehát valszeg a mester valami ojan képességeket talált ki amik télleg a padlóhoz vágnak és amijet még az életben nem használtál + kakashi gaiden ben miért lőtte volna le a poént ha esetleg megmutatja a Kekkei.t apucitól?És ahogy mondták lehet átugrott 1 generációt.De valszeg ugyis Kakashi segít majd neki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 23, 20:36:58 írta Signor Doe »
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 szep 23, 21:25:27 » |
|
Én ezzel abszolu egyet értek. egyik eddig látott jutsu se kekkei genkai. Eddig azt hittem, h talán a senju vérvonalat örökölte, de ez hamar megdőlt bennem. Nagyon ütősnek kell lenni az tény, mert az uchiha a legerősebb vérvonal. Naruto egyáltalán nem tud genjutsut, és nagyon gyenge ellene, de nem hiszem h ehez köze van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madeye
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 szep 24, 20:11:20 » |
|
Hát én ma olvasgatva a topicot egy újfajta elméletet ötöltem ki a vérvonal jutsukkal kapcs. Egyrészt az majdnem 100%, hogy Minato-tól fog származni, mivel van egy külön olyan pont, hogy megismerjük Minato vérvonal jutsuját, és ha neki van, akkor valszeg azt fogja Naruto is továbbvinni. Mi van akkor, hogyha Itachi nem konkrétan erőt, vagy valami technikát adott Naturo-nak, hanem olyan emlékeket esetleg tudást, ami hozzásegíti majd a vérvonal jutsuhoz, csak esetleg ennek a kibontakozását valami eseményhez, vagy időhöz kötötte. Ha belegondolunk Itachi ANBU-s korában elég sok információhoz hozzáférhetett, vagy megbízhatták olyan titkokkal amit csak kevesen tudtak, ha már annyira bíztak benne, hogy megölették vele a saját családját, ha meg mást nem akkor "ki is leshetett" dolgokat. Legszélsőségesebb esetben akár személyesen ismerhette is Minatot, meg a családot kis siheder korából. És akkor az Itachi emlék visszatérés és a Minato féle vérvonal felderítés akár egyszerre történne.
Arra is kíváncsi vagyok, mennyire fog a Háború beleszólni a dolgokba, mennyire fog eltérni az egyes szereplők fókuszáról, én annak örülnék, ha lenne olyan, hogy Narutóék csapata elindul a háborúba és ott osztanák a jónépet.
A három új Aka tag bevezetésére is kíváncsi vagyok, nem örülnék neki, ha úgy lépne be egy hokage testvér, hogy eddig nem is hallottunk róla, az nem vallana a mindíg jól előkészített eseménysorozatra, bár igaz még nem tudjuk ilyesmi mikor fog történni, szóval addig még sok minden kiderülhet.
A Tobi vs Naruto halál, meg nem harcolhat többé dolog meg elég lehangoló lenne, ha csak kettejükre vonatkozna, mert ha Naruto nyer és lebénul, az hogy nézne már ki, még akkor is erősen rossz lenne, ha ezzel lenne vége az egésznek. Szóval remélem, hogy igazatok lesz és valami közbeavatkozó szervnek esik bántódása.
Na ennyi voltam. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|