Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #30 Dátum: 09 aug 17, 18:33:37 » |
|
Ja könnyen elképzelhető az is hogy valaki más hal meg hisz elég sokan mennek a Vas országában.(Van egy olyan érzésem hogy most lessz majd a nagy Fight) Így nyilván lehet olyan is hogy a végső csapás elött beugrik Tobi elé mint anno Hinata Pein elé....Igaz ő nem halt meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
robozsog
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 aug 17, 19:15:15 » |
|
válaszom renninganak! Kétlem hogy a kage bunshin kekkei genkai lenne, bárki tudja használni kakashi is és sztem nincs kapcsolatba vér szerint yondaimével! Elnézést rájöttem hogy mit tud madara meg yondaime nem teleportálás tér-idő jutsu volt lásd naruto manga 395.rész:) Ja és igen ezt kakashi biztos hogy nem tudja csak yondaime és madara már amennyire tudjuk.De ez nem lehet kekkei genkai mivel, hogy azt nem lehet sharingannal lemásolni.Tehát a tér-idő jutsu az valószinüleg nem kekkei genkai csak egy nagyon erős jutsu féleség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 aug 17, 20:08:17 » |
|
A 3 új aka tagból egyik a hokage tesója ha matekozunk akkor a hokagék fele Senju 50%esélye van, hogy kapunk egy csávót fa leműcsakrával meg démon írányító erővel és ha Tobi kipurcan Narutó ellen akkor ő intézheti konoha elleni támadást. Genmáról meg köszi az infó, lövésem nem volt ki is ő.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 aug 17, 20:16:17 » |
|
Az nagyon kemény lenne ha még 1 Mokuton használó feltűnne... Az felérne 1 oan nagy dobással, mint Danzou sharingánjá...(Sztem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #34 Dátum: 09 aug 17, 20:23:28 » |
|
Az nagyon kemény lenne ha még 1 Mokuton használó feltűnne... Az felérne 1 oan nagy dobással, mint Danzou sharingánjá...(Sztem) Ja megnézném hogy csatázna el Yamatóval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #35 Dátum: 09 aug 17, 20:26:09 » |
|
Tényleg felérne. De lehet nem ilyen képessége van, hanem h pl tudja irányita a kyuubit. Lehet ha fater is megpróbálta, csak Madara MS-e erősebb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #36 Dátum: 09 aug 17, 20:33:10 » |
|
Most jutott eszembe , lehet , hogy a 2. Hokage lessz az Akatsukiban elvégre rola nem tudunk semmit és az 1. Hokage tesója .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 aug 17, 20:35:42 » |
|
a2 hokage halott. Ezt a tényt támassza az alá, h Oro elétre keltett 2 halottat (1-2) ráadásul még a lelkét le is pecsételte a 3ik, tehát ez kizárt. Csak danzou maradt, esetleg tsunade. Milyen érdekes, h egyik pillanatról amásikra felkelnek a halottak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 aug 17, 20:39:18 » |
|
Nah de attól még Hokagék maradnak... szal akár a 2. vagy 4. Hokage tesója is szóbajöhet. Hát milyen jó is volna, ha Itachi visszatérne közénk... Mostanában csak ezen jár a fejem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vvica
Akadémiai tanár
Nem elérhető
vvica
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 aug 18, 08:52:24 » |
|
Sasuke mint Hokage... huh... na az erős lenne.
Yamato remélem nem szerepel a kivégezendők listáján ^^". De az interjúból azt lehet leszűrni szerintem, hogy még igen csak készíthetjük magunkat az esetleges halálesetekre.... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 aug 18, 19:06:55 » |
|
Köszönjük Sevanna. Jöttél azzal, hogy biztosan fake az infók nagy része. Mutass fel példát, ha támadsz! Addig csak találgatsz te is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #41 Dátum: 09 aug 19, 11:58:23 » |
|
Erről a megvakulós bigyóról: Nem kell ahoz doujutsuval rendelkezni, hogy megvakuljon az ember. Végülis könnyűszerrel ki lehet bökni vkinek a szemét. Komolyra fordítva, szerintem logikus, hogy majd Sasuke fog megvakulni. Bár Kishi mangájáról van szó, sz'al abszolút nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 aug 19, 21:07:39 » |
|
Rem ez az interjú valóban Kishitől származik, hisz már eléggé bele éltem magam pár dologba. pl. örültem , h elv. lesz 3 új AKA tag. ( főleg ha igy hullanak( Zetsu) + Naruto kekki genkai-ának + Killer bee-nek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 aug 19, 22:24:49 » |
|
Rem ez az interjú valóban Kishitől származik, hisz már eléggé bele éltem magam pár dologba. pl. örültem , h elv. lesz 3 új AKA tag. ( főleg ha igy hullanak( Zetsu) + Naruto kekki genkai-ának + Killer bee-nek Ja énnekem is teccetek,bár gyanúsan sokat mondó volt Amúgy Mi történt Zetsuval?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|