Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #480 Dátum: 12 márc 07, 19:54:21 » |
|
Én megyek ^^ És Tia kérésére, Törökország powaa: http://www.kephost.com/images4/2012/3/7/s4wtg4tmm0xzk67ckl8w.jpgNekem két kedvenc képem van Hetáliából: ez, meg a függetlenségi háborús, amit Flex lerajzolt *O* Annyira széépek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 19:57:36 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #482 Dátum: 12 márc 07, 20:16:45 » |
|
Bocsi hogy ritkán írok de betegebb vagyok mint vártam :S 39 fokos láz :S stb
Szóval előre is elnézést ha nem tudok nagy figyelmet szentelni a projectünknek. Mindenesetre egy két kép már elég tiszta bennem, szóval már csak le kell rajzolnom =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #483 Dátum: 12 márc 07, 20:31:29 » |
|
Ausztria nekem is semleges, de alapjába véve vannak jó pillanatai. (főleg, mert mikor ő szerepel, akkor Magyarország is szokott ^^) ...A RuPru-t hogyan hozták össze? xD Eddig csak gyilkolós képeket láttam kettejükről. xD...
Ahol lehet gyilkolni, ott lehet szexelni is. Egyébként sok párosban én se látok logikát. (de ez még nem jelenti azt, hogy nincs) A mangát én is meg szeretném egyszer venni, de kétlem, hogy valaha is sikerül. Vagy, ha igen a szüleim meglátják, hogy milyen "ocsmányságokat" nézek. (rühellik az animéket) Törökország olyan ritkán szerepel az animében. Lew: Jobbulást! Pihenj! Ja, és Prussia úgy awesome, ahogy van! Pepepepepe... Flexee: virítsd, a képet! xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 20:32:11 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #484 Dátum: 12 márc 07, 20:34:33 » |
|
Semmi baj, pihenj nyugodtan. Majd elkezdjük rendesen, amikor meggyógyultál. Én közben fordítom a szöveget. ^^ Ha esetleg megmondod, hogy milyen képekre gondolsz, akkor elkerülhetjük, hogy két ember ne rajzolja véletlen ugyanazt. Amúgy mi lenne, ha egy pici animációt is betennénk a videóba? (a lassú részhez gondoltam :3) Szegény Westo...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #485 Dátum: 12 márc 07, 20:39:55 » |
|
van az a rész, hogy: The fall of France and the German blitz =D Huh ha belelátnál a fejembe és tudnád milyen elmebeteg fejet álmodtam meg Németországnak + szerintem a te rajzaid símán jók lesznek oda hogy: "Heaven see love, heaven help us" =D Gondolok itt a PruHun-os képeidre. A magam részéről még van egy régebbi hungary fanartom , azt is betehetjük valahová. http://graypapaya.deviantart.com/gallery/#/d4l2gsqÉn is gondoltam az animációra de nem túl nagy munka? Mármint én egy kicsit sem értek hozzá =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #486 Dátum: 12 márc 07, 20:48:16 » |
|
Igen, emlékszek erre a képedre, simán betehetjük. Szóval a refrénhez? Akkor több kell! *-* Szegény Franciaország, előre sajnálom. Az animáció meg nem nehéz. Csináltam már párat. Kicsit több idő kell hozzá, mint a sima rajzokhoz, de csak a framek miatt. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #487 Dátum: 12 márc 07, 21:13:09 » |
|
...A RuPru-t hogyan hozták össze? xD Eddig csak gyilkolós képeket láttam kettejükről. xD...
Ahol lehet gyilkolni, ott lehet szexelni is. Egyébként sok párosban én se látok logikát. (de ez még nem jelenti azt, hogy nincs) Hát ja kb én is így állok vele Én tök aranyos képeket is láttam róluk, sőt még dj-t is Bár én azt sem értem hogy Hangarii-oni-chan a Kis gonosz Porosszal hogy jön össze .... szerintem a történelemben nem sok közük volt egymáshoz ............ vagy de? Kis Gilberthez még annyi hogy a kedvenc képem róla és Atsushiról /a szinkronhangjáról/ ...kis husik http://www.zerochan.net/704482#full/bocsi ha már volt bent a kép / Ja, és így utóiratban: Van saját Gilbert babám és vele alszok az egyik barátnőm varrta nekem szülinapomra** ha akartok képet is mutathatok a feje picit perverz és még Gilbirdje is van*o*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 21:14:49 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #488 Dátum: 12 márc 07, 21:19:36 » |
|
Rape face. Lapozz vissza párat, volt ott egy beszámolóm a magyar-porosz kapcsolatokról, mert Kallen sem tudott sokat róluk. ^^ Nekem is kell Gilbirdes Gilby baba. *o*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #489 Dátum: 12 márc 07, 21:25:56 » |
|
Oké akkor visszaolvasok Ő itt az én kis drágám*3* ]http://kepkezelo.com/images/urnmgl7rok6mv5i6kv.jpg[ ..............Nem tudom hogy ide tartozik-e de mivel akkora Gilbert fanságom van ezért csináltam olyat hogy "Ő és Én". Hétvégén csináltam egy új firkálmány Gilről és magamról hát igen.........túlságosan imádom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 21:27:11 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #490 Dátum: 12 márc 07, 21:40:24 » |
|
Betehetnéd a rajzos témába. :3 Szép nagy. *-* Azt hittem, hogy picike, meg chibi. Nagyon aranyos. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #491 Dátum: 12 márc 08, 16:36:03 » |
|
Nekem vagy Igirisus vagy Prussias baba kellene *-* meg most találtam egy tök cuki Prussias avát, minny be is teszem képet talán ma felrakom, de lehet még bele-bele piszkálok amúgy a Prussiás és az Igirisus videó is édess x3 és az a kép :DD AWESOME!! amúgy szerintem ismét változott a top 5öm 1 - Igirisu 2 - Prussia 3 - Doitsu 4 - Swe 5 - Spain & Romano x3 ~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 17:29:33 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #493 Dátum: 12 márc 08, 17:39:19 » |
|
A-chan: visszaolvastam hogy hogyan is kapcsolódik egymáshoz Hungary és Prussia. Szerintem is jó ötlet volt kettejüket összehozni mert illenek egymáshoz^^ x3 Flexee: Nekem is először Anglia volt a kedvencem DE amint megláttam, Pru-kunt tudtam............ő kell nekem*3* Ez a kép beteg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #494 Dátum: 12 márc 08, 17:42:06 » |
|
lol az a kép kinézetre én talán Spanyolországra hasonlítok. csak ez a szemüveg hoztam is egy kis aranyos AMV-t http://www.youtube.com/watch?v=45r9kqXBJ0E&feature=relatedÁcsán: kérek egy képet rólad :DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|