Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #465 Dátum: 12 márc 06, 21:07:26 » |
|
Flex: az nekem is nagy kedvenc képem, most csináltam meg éppen a vázlatát xD Nem hiszem, hogy megcsinálom normálisan, de olyan jó, hogy muszáj volt megcsinálnom xD a másik kedvenc az a kép, amikor törökörszág azt mondgaj, hogy 'ideje ráhozni a frászt európára' :3
(A videó tök cuki :3 Ez csak egy kérdés, de hoyghogy mi is az Europára cisnálunk? Mm ha már van egy történelmes, amit Lew is betett, akkor a miénk (illetve tietek) lehetne csak úgy random is.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 21:22:45 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #466 Dátum: 12 márc 06, 21:21:30 » |
|
A függetlenségi háborús rész olyan szomorú. Szerintem is szép. :3 Melyik az a kép Sabaku? Még nem láttam... Szőke vagyok, úgyhogy nem értem az apróbetűs részt. Azt mondod, hogy nem muszáj pont arra a számra csinálni? :O Bocsi, tényleg szőke vagyok. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #467 Dátum: 12 márc 06, 21:26:10 » |
|
Bocs, néha hülyül a billentyűzetem. És kb. azt, de csak azért, mert ugye olyat már csináltak, nem is akármilyen színvonalon.
Ha akarod, majd beteszem, de most már hiába fotóznám le, sötét van /:
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #468 Dátum: 12 márc 06, 21:40:04 » |
|
Oké, én várok. ^^ Ezt közösen kell majd eldöntenünk, úgyhogy nem mondok rá semmit. De lehet, hogy a kis projektünkről szóló beszélgetés offnak számít? Remélem nem. Amíg nem szólnak ránk, addig nincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #469 Dátum: 12 márc 06, 22:15:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #470 Dátum: 12 márc 06, 23:25:12 » |
|
Eddig nem is tudtad, hogy létezik a téma? PruHun! Egyre többen leszünk! *-* Úgy szeretem az első videóban azt a képet 1 percnél. De sehol sem találom. A másodikat meg már láttam, le is van mentve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tyncly
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #471 Dátum: 12 márc 07, 08:23:06 » |
|
Nemrég néztem végig én is az egész animét, és rögtön beleszerettem. A mangákat egyből berendeltem magyarul, most is azokat olvasom. ^-^ A-chan: Ha a táncolós képre gondolsz, akkor ezen a linken megtalálod.
|
|
|
Naplózva
|
"Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #472 Dátum: 12 márc 07, 08:34:04 » |
|
Köszönöm szépen! De jó nektek, meg tudjátok venni a mangát. Mennyibe kerül egy kötet? (és hány van kiadva?) Ha nem ésszerűtlen az összeg, akkor lehet, megkérnék valakit, hogy vegye meg nekem és küldje el. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #473 Dátum: 12 márc 07, 13:22:43 » |
|
Nyuu de rég írtam ide~ :3 Egy barátnőm vett köteteket. Azt mondta hogy 2000 Ft. És ha jól tudom eddig 3 kötetet kiadtak magyarul.^^ A PruHun párosítást én is imádom . ..............................ne vessetek meg ezért de én a RuPru párost jobban bírom xD Ja és hivatásos Gilbert fan vagyok.............Prussia forever **
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #474 Dátum: 12 márc 07, 16:14:49 » |
|
Flex: az nekem is nagy kedvenc képem, most csináltam meg éppen a vázlatát xD Nem hiszem, hogy megcsinálom normálisan, de olyan jó, hogy muszáj volt megcsinálnom xD a másik kedvenc az a kép, amikor törökörszág azt mondgaj, hogy 'ideje ráhozni a frászt európára' :3
Hehe én már el is készültem, A3-as lapra kicsit olyan stílusú lett, mint a manga, de nekem mindig is tetszettek az ilyen elnagyolt vonalas vázlatos rajzok A manga 2200 ft, ma kaptam kölcsön a 2. kötetet, de majd igyekszem megvenni Én is szeretem a HunPrut nagyon kawaiik együtt de a HunOst is aranyos azt csak én szeretem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #475 Dátum: 12 márc 07, 16:48:24 » |
|
Áhhh én nem bírom Óóósztoriát. :DD Poroszunk pedig maga a megtestesült awesome. Am. nekem emiatt kedvencem a 3. kötet, abban több Poroszország van! :DD Am. Anime Karácsonyon 1700 Ft/db áron vettem meg, de lehet még jobban spórolni vele, ezzel kapcsolatban írtam már ide talán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #476 Dátum: 12 márc 07, 17:22:21 » |
|
Porosznak először a hangját nem bírtam, de mostmár azt is szeretem Nekem meg is van mind a 3 kötet, kíváncsi vagyok, mikor jelenki meg a 4... Flex: Mutiii *.* Nagyon kíváncsi vagyok, hogy rajzolsz Az A3-as méret nem semmi, az én szkeccsem A5ösnek volt kb. a fele xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #477 Dátum: 12 márc 07, 18:17:36 » |
|
Ááá ki kell húznom még tűfilccel, bár úgy lehet hülyén mutat majd, meg még nem is rajzolok annyira jól, de kézzel színezni sem tudok, szóval...kaptok egy fekete-fehér vázlatszerű képet aztán lehet megcsinálom nyáron alkoholos filccel is és színezve is. remélem addigra szerzek normális ceruzákat is, nem ilyen bénákat aminek alig látszik a színe. Esetleg tudtok valami jó márkát? valami oylan kell ami puha és a színe erős.. Amúgy én elsőre megszerettem Prussiát és Romanot is Amúgy, olyan szuper AMVket mutattok, most a Globustol az Europa az egyik kedvenc számom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 18:19:20 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #478 Dátum: 12 márc 07, 19:13:24 » |
|
Köszi emberek az infót. :3 Nem is olyan drágák, ennyit még kiadnék érte. Tudja valaki, hogy angolul megvan-e a 4. kötettől? A RuPru-t hogyan hozták össze? xD Eddig csak gyilkolós képeket láttam kettejükről. xD Ausztria nekem általában semleges karakter. Kivéve, amikor a "csóró nemes"-i részek vannak. Akkor szegény Doitsu agyára megy. Én szeretem Gilbert hangját. Kis nyomott. Szerintem nagyon jól eltalálták az idegesítő hangot az idegesítő karakterhez. Proissu Apropó... Europa... Folytatni kellene a fordítását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #479 Dátum: 12 márc 07, 19:33:52 » |
|
Én is szeretném majd megnézni a rajzod, Flexee.^^ Ausztria nekem is semleges. De azt a részt nagyon szerettem, amikor azon vitázott Doitsu-vel, hogy Beethoven osztrák volt vagy német. nincs kedve valakinek barkóbázni velem?x) Hetaliából gondoltam, de senki sem akar játszani.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|