Az egyik szomszéd csaj kiköltözött Angliába, a tesója meg az anyukája kiment meglátogatni őket. Mivel elég jó a kapcsolatunk hozott nekünk egy két szuvenírt, meg élménybeszámolót.
A kajájukkal nem az a baj, hogy rossz, hanem az, hogy minden sz*rt összekevernek, amit éppen találnak.
Azt viszont belátom, hogy a mentolos aprósüti jó ötlet volt!
Egyébként Magyarországgal is lehetne kaja sztereotípiákat gyártani bőven... höhö. Erről ennyit.
Lehet azért, mert ő a főszereplő, de Italy személyisége van a legjobban kidolgozva, totálisan tükrözi a háborús eredményeit.
De attól még Romano a legjobb, mert ő még próbál maffiózó lenni, azt a végén ő is sírva menekül.
Mikor először néztem az az összevisszaság nekem is furcsa volt, de aztán ráéreztem, hogy is kell követni a történetet úgy, hogy ne gabalyodjak minden helyszínváltásba bele, na meg már lassítottak a tempón is a 8. rész körül.
A komolyságról megint csak azt tudom írni, hogy a valóságban eléggé csöpögött az a vértől, néhány filmen nem is szépítik. Lehet, hogy kicsit bugyutának tűnik az egész, de ilyenkor jön elő a fanok kreativitása. Ha a készítő nem fogja komolyra a dolgot, akkor a fanok 2 perc alatt vérfürdőt, orgiát, esetleg csoportos baráti ölelést rendezhetnek. Ezért is jó ez az anime, mert a közönség tudja fejleszteni, a saját szájízére formálni. Apropó,
ez itt Hitler?
A filmről pedig annyit, hogy... khm...
Anglia =
Kimi Räikönnen.
Egyébként az egész egy totális agyzsibbasztás.
Sealand Naruto lett, Russia az állat idézős Pein. (még a szeme is lila!) Rocker megnyilvánulások, hóember képzés hó nélkül 5 perc alatt... Tehát, minden finomság.
Ami pedig kész röhej, hogy volt képük néhány szereplőt összesen 29(!) másodpercig szerepeltetni! Azám!
(ui.: A Kimi és a Räikönnen is külön képet takar)