24 nov 22, 22:37:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyik a jobb anime? A Dragon Ball, Yu Yu Hakusho, Bleach vagy a Naruto?  (Megtekintve 48108 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
kkaksjaudil
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #75 Dátum: 12 márc 28, 23:34:11 »

1. Dragon Ball [ azon belül is 1. DBZ, 2. DB, 3. DBGT kiskoromba én is ezen nőttem fel.
Első anime amivel találkoztam. Nagyon megtetszett ezáltal a harcművészet is valamint, hogy minden egyes részt az érdekesnél hagyják abba és ott folytatják ,ahol véget ért. Ez akkoriban igazi különlegességnek számított, sok más mesével ellentétben amelyeknél minden rész másról szólt.]
2. Yu Yu Hakusho [az egész úgy jó, ahogy van, egyszerűen nem lehet belekötni..Dark tournament saga mindent vitt..]
3. Naruto [sok rész vissza van még amit nem láttam, de szinte tökéletes, ahogy megvan csinálva az egész anime bleachel ellentétben a készítő következetes eddig, nem találtam benne egy logikai bakit se...]
4. Bleach [ Bleach sokkal előbb is szerepelhetne, de amit ezzel jónak ígérkező animével művelt Kubo a Karakura harcok alatt az teljesen nevetséges, logikátlan és következetlen volt és utána csak egyre rosszabb lett....az 1. saga 60 részig viszont istentelenül jól volt felépíte, kidolgozva (Bankaiok, kapitányok halálistenek...) még a Grimmjows részek is, utána viszont vmit nagyon elszúrt a csávó, mert már nem ugyanaz mint régen..]

Akik egyébként még nem látták One Piecet és nagy DBZ fanok, azoknak ajánlom figyelmébe, 100 % hogy tetszeni fog nekik....lassan indul be ugyan a story de miután rákattantál már nem tudod abbahagyni.... DBZ  mellett legjobb anime amit valaha láttam....
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #76 Dátum: 12 márc 30, 07:56:04 »

1. Dragon Ball (sima dragon ball, a z számomra a 3. helyet érné el)
Pont tegnap töltöttem le az eredeti DB összes részét, továbbra is nagyon ütős. A Z-vel ellentétben itt még nincsenek übererők, világelpusztító ujjmozdulatok, super saiyan 8000, stb. Egyszerű, szimpla, bájos, vicces, és nagyon ütős Mosolyog A Z is jó anime, de egyszerűen annyi a pózolás és pofázás van benne csaták közben, hogy az hihetetlen. Meg idővel megmondom őszintén már zavart, hogy mindig van egy feljebb levő szint. Freeza < Cell < Buu, stb. stb. De itt az erőkülönbségek akkorák, hogy az hihetetlen. Továbbra is szívesen nézem, de a sima db-hez képest számomra rosszabb.

2.) Naruto
Azt hiszem itt nem kell semmit magyarázni, mindannyian követjük, továbbra is nagyon jó sorozat.

3.) Yu Yu Hakusho
Nagyon vaciláltam, hogy Bleach, vagy Yu Yu Hakusho kerüljön a harmadik helyre, az indoklásomat lásd a Bleachnél. A Yu Yu Hakusho egyszerűen idegesített a nagy harctornánál, amikor a rohadt kommentátor csaj volt. Ott legszívesebben lecsaptam volna, de azon kívül az egész egy kellemes, jól megcsinált anime Mosolyog

4.) Bleach
A Bleach azért végzett utolsóként nálam, mivel NAGYON kezdem unni az erőfitogtatásokat, Kubo pedig egyszerűen képtelen a saját storyjára figyelni, hibát hibára halmoz. A harcok nagyon ütősek továbbra is, de kezdem unni, hogy ugyanazok a dolgok ismétlődnek folyamatosan (elrablás, visszazerzés, megmentés, erőelvesztés-visszaszerzés/visszakapás)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 07:58:41 írta MoonTiger » Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #77 Dátum: 12 márc 30, 10:53:54 »

Na megnéztem újra a felsorolt animéket, változott a véleményem Nevet

1. Naruto Shippuuden

2. One Piece

3. Yu Yu Hakusho

4. Dragon Ball

5. Bics (50 részig jutottam smirksweat  )
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #78 Dátum: 12 ápr 01, 11:37:37 »

Hát megnéztem a Fairy Tail-t.
Valami eszméletlen.
Amennyire nem tetszett az eslő rész, annyira megfogott a többi, íme az új sorrendem:

1. Fairy Tail
2.One Piece
3.Dragon Ball
4.Death Note
5.Naruto
6.Bleach
7.Yu Yu Hakusho (Még mindig nem néztem meg 1 részt sem xD )
Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #79 Dátum: 12 ápr 01, 11:55:56 »

A Fairy Tail után azt hiszem én is meg kell  gondoljam az előző listám...

1. Naruto és Fairy Tail
2. Yu-Yu Hakusho
3. Bleach

nem számítottam rá, hogy a Fairy Tail ennyire jó lesz, de az. Szinte hihetetlen  Nevet Annyira magával ragadott, hogy a tanulást és minden egyebet félretéve mindössze egy hét alatt jutottam el az anime 124. részéig  ikszdé Most kezdem olvasni a mangát is  Nyelvesít
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #80 Dátum: 12 ápr 01, 15:48:24 »

Egy javaslat: Soha ne rögtön azután alkoss véleményt, hogy épphogy befejeztél valamit. Teljesen frissen él még benned, így persze, hogy úgy érzed, hogy az van az első helyen Mosolyog Félreértés ne essék, én is zseniálisnak találom a fairy tail-t, de ha közvetlen azután alkotsz valamiről véleményt, hogy megnézted, az gyakran túlhypeolt vélemény lesz Mosolyog
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #81 Dátum: 12 ápr 01, 16:12:51 »

xD Igen ez így van. Mindig az a legjobb, amit éppen nézel/néztél Mosolyog Úgyhogy én már nem is tok normális véleményt alkotni szerintem. ikszdé
Azt tudom, h elsőnek láttam a narutot végig, de utána az inuyasha és a bleach is ugyan olyan élményt adott. Aztán megnéztem jópár animét többek között a yu yu hakushot, dragon ballt death note-ot, és nem azt mondom, h azok nem voltak jók, de az első ezek után, ami úgy magával ragadott mint az első 3, az a one piece volt.
De azt már sose tom eldönteni, hogy végül is melyik volt a legjobb xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #82 Dátum: 12 ápr 01, 16:37:48 »

Ez elég egyértelmű...One Piece Nyelvesít

Pontosan. Mosolyog 2. helyezetté koronázom a Narutót. Mosolyog
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #83 Dátum: 12 ápr 04, 13:16:16 »

1. Fairy Tail: először nem nagyon tetszett a rajzstílusa meg a karakterek stílusa(addig amíg nem ismertem meg jobban) de amint elkezdtem a többi részt nézni függőség alakult ki egyszerűen felülmúlta a  korát mint anno a DB,és hogy mire értem? a története érdekes és kiszámíthatatlan de ha az ember megnézi a régebbi dolgok olykor ugyan olyan szerepet játszanak benne mint a jelen története, és ha kénytelenek a fillereket csinálni akkor is mindig érdekes, vicces, izgalmas vagy épp megható történet lesz.
2. Yu Yu Hakusho: érdekes anime, de nekem tetszik Nevet
3. 666 Sátán: nekem ez jobban megtetszett mint az ikerbátya "nagy sikerű"(megjegyzés: a narautora célzok) mangája. sokkal szellemesebbnek találtam, sokkal jobb poénokkal és csatajelenetekkel(habár még nem olvastam végig, mert vagy magyarul vagy sehogy^^).
4. Naruto: egykor nagyon szerettem de egy idő után elhagyta a színvonalát és hosszú, hosszú hónapokig említésre sem méltó részeket készítettek. Amikor látják hogy már "lázadnak a fogyasztók" akkor tesznek be újabb értékelhető részeket.
Ezért sok ember nézett más anime után IS(így ismertem meg az FT-t), hogy azért legyen valami kikapcsolódása és ne csak... nézzen.

a DB-t azért nem tettem fel a listára mert az az alapköve a mostani Animenek, Mangának és így nem is tudnám hova rangsorolni.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #84 Dátum: 12 máj 19, 08:52:21 »

Személy szerint csak egyről tudok nyilatkozni a dragon ballról. Kezdtem fiatal koromban a nézését és most gondoltam úgy, hogy utánakeresek újból, meglepődtem, hogy még mindig beszélnek,beszélünk róla. Kedvenc animém, és tényleg úgy fejezték be annó minden részt, hogy epekedve vártuk a holnapot, hogy mi fog történni. Sajnos a többiről nem tudok nyilatkozni, igaz önhiba, hogy nem merem elkezdeni nézni, mert félek bármelyik rabul ejtene.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #85 Dátum: 12 máj 19, 19:20:34 »

Hát a one piece azért nincs a listán, mert az egyértelműen veri a többit. Na jó annak is van egy hibája, a rajzolás. Báár, amikor nézem az sem zavar, de lehetne jobb is.
Mégiscsak meg kéne próbálkoznom egy listával.

1. Ide én a narutot és a bleachet tenném, nem tudom eldönteni igazából. Az alap storyja nekem a bleachnek tetszett legjobban az összes közül. Ez a halálistenes dolog nagyon jó, és legalább elüt eléggé a db-től. Az ss arcig nagyon jó, sőt sztem még addig is, ameddig elindulnak hueco mondoba. A naruto is hasonlóan nem végig olyan jó, főleg a sima narutot szeretem. Jó a shipu is, de a varázsa már itt elveszik, hasonlóan a bleachhez.

2. Második helyre a dragon ball-t tenném. Ez is nagyon jó, de vhogy a varázs itt nekem már az elejétől nincs meg.

3. A yu yu hakusho. Kuwabara a legjobb. ikszdé Yusuke karaktere is elég jó, de az alapstory engem annyira nem fogott meg.

A one piece azért a legjobb, mert itt a színvonal nem esik, hanem ahogy haladunk előre, egyre csak jobb lesz. És a döntő fightok vége mindig nagyon epic. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #86 Dátum: 12 máj 19, 23:44:33 »

1) Naruto Shippuuden
2) Yu Yu Hakusho
3) Blícs

YYH a gay rajzolás miatt a második, meg ott csupán egy igazán jó karakerem van (Hiei), a többi átlag. Narutóban meg van pár jóarc, meg a rajzolás is sokkal faxább. Nem bírom azokat a hatalmas, csillogó szemeket a pasiknál xD Blícs meg ugye utolsó nálam, mert DB-t nem láttam. Animében még egész elviselhető, van benne 1-2 jó szinkron, meg nagyon látványos, amivel kb. az összes pozítívumot elmondtam róla xD

De első természetesen az One Pice lenne, szintekkel van a Naruto meg a Blícs felett (a YYH nálam egész más kategória, inkább rajzfilm, mint anime). Még a legmellékebb szereplő is egyedibb a másik kettő főszereplőinél, pl. Bon Clay-Naruto, vagy akár Marco-Ichigo. A grafikája is nagyon egyedi, sokak szerint ronda, de nekem bejön, hogy nem csak tökéletes emberek vannak benne, és a gonosz gyakran helyesebb is, mint a jó. A szívonal az idő elteltével meg nem csökken, hanem egyre egyedibb, összetetteebb, és persze jobb is lesz a történet. A legjobb meg, hogy Oda nem írtja ki a karaktereket már szinte a megjelenésüknél, megfosztva ezzel a történetet sok későbbi fordulattól, mint pl. a Narutóban: Hidan, Kakuzu, Sasori, meg a többi Akatsukis, akik a legtöbb színt vitték a sztoriba, azonnal meghalnak. One Piece-ben meg még kb. a 2.-3. arcban szereplő nyominak is mekkora szerepe lesz már később. Most meg már leállok, így éjjel egyre elég volt a monologizálásból, meg nem akarok túl nagy spoilerek írni.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
DeiGaara
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #87 Dátum: 12 máj 31, 18:17:34 »

Háát nem ismerek túl sok animét, de a Naruto az alap  Mosolyog -.-
Naplózva

Fogd be, vagy MEGÖLLEK!
A robbantás...MŰVÉSZET!
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #88 Dátum: 12 jún 15, 13:11:22 »

1. Naruto
2. Bleach
3. Dragon ball
4. Yu Yu Hakusho
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
RádonNaruzoo
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Titánia harmadik Uralkodója

« Válasz #89 Dátum: 12 júl 23, 20:43:25 »

A NARUTO a toplistás ő az ami igazán megmozgatta a fantáziám . YuYu hakusho ról azt mondanám hogy jó jó de már vége nincs új rész , viszont a másik kettő még remekel het valami újat a többiről nem mondok véleményt mert lehet olyat emlitek amit a,, NARUTO- kun nem ide tartónak talál"  Nyelvesít vagyis nem ti feliratoztátok ép ezért. Választottam a Naruto elsőnek pedig volna pár ami leszoritaná ha tovább ment volna a storija csak abba maradt ez van egy bent marad a többi ki esik Bakumanból sok mindent megtudtam hogy a korai eredmény és a végeredmény közöt rengeteg változás történhet .  ha őtet is be sorolnám ő 5-6 helyen álna de inkább 5 id . 
Naplózva

Réges rég volt már de tisztán emlékszem arra a fálydalomra amit az ő látogatásuk okozott 2015 December 1-je; egy bolygó méretű háború kezdete. .Elsőként A.R.F.E.H. kat küldték az emberekre amik igen csak vérszomjas egy bestiák amint ki lőtték a műholdakat már vakok voltak az emberek a világ összes fő városát támadás érte a népeséghez viszonyitva az arányokat....
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins