24 nov 22, 22:27:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyik a jobb anime? A Dragon Ball, Yu Yu Hakusho, Bleach vagy a Naruto?  (Megtekintve 48104 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
katsuyu-chan
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #45 Dátum: 10 jan 19, 17:51:30 »

Gery SSJ3: Azt hiszem, a DB-hez már nem tudok hozzáfűzni ennél jobbat, mindent elmondtál. Mosolyog

Nálam ezen animék közül a Bleach talán a legélvezhetőbb mostanában. A fillerek is nézhetőek, az eddigiek közül a legnormálisabbak, bár a manga nagyon lassan halad. Szomorú
A Narutót mostanában hanyagolom, mivel az egészségesnél több benne a Szászkeee-herceg. XDDDD
Bocsi, ez a szitu, de legalább a fanok örömüket lelik benne. Én várom a jobb napokat.  Pojén
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #46 Dátum: 10 jan 20, 00:51:40 »

Nos, most hogy én is aktív figyelője vagyok a Dragon Ball Z sorozatnak (hamarosan be is fejezem, aztán lehet belekezdek a Kaiba is, és tovább olvasom a sima DB mangát) azt kell mondjam, hogy a Bleach és a Naruto egyaránt sok elemet átvettek tőle. Lehet közrejátszik benne, hogy Toriyama-sensei mindkét mangakának (Kubo, Masashi) jó barátja és mintaképe. Naruto - maga a karakter - hasonlít Gokuu-ra, hisz ő is narancsos cuccban feszít és ugyanolyan egyszerű a gondolkodásmódja, mint a majomgyereknek. Nevet A Bleach viszont inkább a harcjeleneteket vette át (egy kis sugarat ellőnek és atombomba méretűt robban, egy ütéstől beomlik a fél utca stb.) és a kezdetekben jellemző fanservice szálakat. Nevet Bár a Bleachet  inkább kötném a Yuu Yuu Hakushouhoz mint a DB-hez. Véleményem szerint ez a két manga azért ilyen népszerű az idősebb és a fiatalabb rajongók körében, mert azokat a vonalakat, amik jók voltak a Dragon Ballban és a Yuu Yuu Hakushou-ban, tovább vitték (látványos harcok, kellemes és nem túl bonyolult történet, szerethető karakterek). Bár, ha rangsorolnom kéne az animéket és a manga verziókat, akkor valami ilyesmi jönne ki az én rangsorolásom szerint:

Anime:

Naruto (sima): Igen, nekem még mindig ez a kedvencem, igaz hogy tele volt fillerekkel, de ezek csak akkor voltak zavaróak, mikor a manga eseményei a végükhöz értek. Közben elég kevés filler volt, nem úgy mint a Shippuudenben.

Dragon Ball: A nosztalgia érzés miatt is nagyon szeretem ezt az animét, meg a harcok miatt is. Azoknak a küzdelmeknek megvolt a valódi kemény érzése, hogy egy shounen-fightot néz az ember. Kevés női karakter, sok izmos, szuperhős kaliberű csávó harcolt szuperhős stílusban, ahogy azt kell, ráadásul humora is van. Ráadásul ennek készült fillermentes, felújított változata is, ami nem kis pozitívum. Mosolyog

Yuu Yuu Hakushou: Ez az anime nem tetszett annyira, hogy 25 résznél továbbnézzem.

Bleach: Mivel itt össze-vissza vannak bevágva a fillerek, ezért nekem ez az anime az utolsó a rangsorban.

Manga

Dragon Ball: Ezen a mangán néha akkorákat szakadtam hogy az valami mesebeli. ikszdé A grafikája egyszerű de nagyszerű, úgyhogy mindenképpen első helyezett.

Naruto: A part I eseményei miatt ez a kedvenc mangám, csupán azért kap második helyet, mert a manga eseményeivel a Pein vs Jiraiya és az Itachi vs Sasuke harc óta nagyon nem szimpatizálok, és ezért leragadtam a sima Naruto sorozatnál, amit megismertem, megszerettem, mikor még kicsik voltak. 

Bleach: Hasonló a helyzet, a Soul Society eseményei után megfigyeltem egy erőteljes romlást a mangában, ezen kívül volt benne jellem-erőszak, nincsenek már erőkorlátok, stb. Ezen kívül nagyon lassú a sodrása, sokkal kevesebb dolog történik benne tíz kötet alatt, mint a Narutóban ugyanennyi idő alatt, vagy legalábbis az ember kevesebbnek érzi.

Yuu Yuu Hakushou: Ez csak azért az utolsó, mert a mangáját még nem olvastam, és azok alapján amit az animében láttam, nem is érdekel annyira hogy belevágják.         
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
gadavid
Újonc
*

« Válasz #47 Dátum: 10 feb 01, 17:37:50 »

itt most az anime-t kell díjazni nem a mangát ezért az én döntésem:
1. Dragon Ball (komoly verseny lenne ha a Narutoba nem lett volna annyi filler... szer naon elrontották vele de azért tetszik)
2. Naruto
3. Bleach
4. Yu Yu (ez folytatódik tovább manga-ba?)
Naplózva
soltesz
Újonc
*

« Válasz #48 Dátum: 10 feb 06, 21:40:19 »

Hát szerintem mindenképpen a Dragon Ball a nyerő!! A többi sem roszz, de a DB az akkoriban nagy animének számított, és sok dolog ki lett belole "lopva".(bocs nem tudom máshogy mondani smirksweat)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #49 Dátum: 10 jún 01, 12:37:12 »

ha az egész sorozatokat kell nézni akk talán a Naruto.másodiknak jobbe a YYH,harmadiknak a bleach:)
a DBZ-t most nézem de már kicsit unom személy szerint hogy körülbelül 20 részen keresztül szerencsétlenkedik Goku meg Dermesztő...meg hogy felrobban a bolygó Nevet
10 résszel ezelőtt volt 5 perc de azóta volt 1 óra,pár óra és néhány pillanat kifejezés is xD(a bolygó robbanására)
ez egy kicsit furcsa...de azért ez se rossz,csak elhúzták ezt a részét:)

ha csak bizonyos részeket nézünk az animékből(mindből szerintem alegjobbat) akk:
Bleach,a Bountos előtti részekig...az nagyon ütött szerintem Nevet
Sima Naruto Sasuke harcig...az is nagyon nagy volt
Sima Dragon ball a 3.
és így már szegény YYH minden szempontból az utolsó xD
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 09:57:39 írta Mistich » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #50 Dátum: 10 jún 02, 00:53:35 »

Helló! Nos én sem irtam még ide, tehát ha nem gond megtenném most Nyelvesít. Az én toplistám a következö
4: Bleach. Tetszik maga az anime, de nehéz a döntés igy a Bleach-é a 4 hely.
3: Yu Yu Hakusho. A történet nagyon tetszik, illetve a szereplök is! Valamiért nagyon tudok velük azonosulni.
2: Naruto. Valamiért a Narutoban sok olyan dolog van ami igazán szivhez szóló, és ezért is kapja nállam a 2. helyet egyszerüen hihetetlen anime!
Éss az 1. nem más mint a Dragon Ball. De szerintem nem nagyon kell elmagyaráznom miért is, hiszen egy kultusz anime egy klasszikus Mosolyog. Hát ez lenne az én kis toplistám.
Naplózva

Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #51 Dátum: 10 júl 17, 18:10:05 »

Dragon ball,Naruto...
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #52 Dátum: 10 júl 18, 22:34:21 »

Nincs ilyen, hogy "jobb". Kinek milyen az ízlése, na meg a szempontok is fontosak.
Például, ha hetente nézünk meg 1-1 részt kedvenc sorozatainkból, akkor alap, hogy Shippuuden a nyerő. Sokkal jobb a sztori, még ha a Bleach-t jobban kedvelem is. Bleachbe rühellem, hogy lassan megy a sztori, hiába tesznek bele 1 részbe 3-4 manga fejezetet.
Tavaly, vagy talán tavaly előtt kezdődött az "anime mániám". Kb 1-2 hét alatt végignéztem a bleach 70 valahanyadik részétől egészen a zanpis filler kezdetéig. Egyidőben néztem vele a Shippuudent is. Meg kell hagyni, ilyen szempontból a Bleach volt az élvezhetőbb. Legalábbis számomra Mosolyog

1. Bleach
2. Yu-Yu
3. Naruto
A sima db-t nem néztem végig (ebből adódóan se a z-t, se a gt-t/kai-t), így nem tudom elhelyezni.
Naplózva

Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #53 Dátum: 10 júl 19, 12:15:25 »

Rangsorom:
1. Dragon Ball: itt inkább a zed mert az nagyon jó lett a simát is szerettem de a gt-be már tul sok minden benne van szoval azt nem annyira csipem, na de azért jo a zed mert a szereplők jelleme egyszerűen istenire sikerültek. Goku:jó szívű fejlödö erő ,túl naív Nevet Vegita:elején gonosz büszke akkor még erősebb volt mint goku utána kezd meglágyulni a szíve de nem mutatja mert tul büszke, Gohan:kedvenc anime szereplőm főleg amikor gimibe kezd járni, a legjobb hogy a végére mindengyik szereplő fejldött mind erő mind értelmi szinten ..stb
2. Naruto:itt meg inkább a shippuuden mert az erőviszonyok jobbak mint a simában. Naruto: sok tulajdonsága Gokura üt ezér a favoritom Nevet meg érdekes történet a múlt egyszerűen kibogozhatatlan idáig.
3:itt nekem holt verseny alakult ki a bleach és yu yu hakusho közt
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Hellus-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #54 Dátum: 10 júl 19, 13:09:27 »

egyetértek jiijo-val!:D
Naplózva
kazu2
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A sharingan mestere.

« Válasz #55 Dátum: 10 júl 20, 17:50:17 »

Nálam az 1.Naruto (de ezt se tartom túl jónak mert sok a filler(és unalmas is legtöbbször Nevet), a shippu rajzolása néha szörnyű (főleg a legjobbnak ígérkező harcoknál  :/ ) szóval Naruto-nál marad a Manga Nevet)
                2.Bleach (az első 60-70 rész talán meg is előzi a Naruto-t de aztán csak egyre rosszabb :S)
                3.DB

Am ha nem az itt felsoroltak közül kéne a 2 legjobb : FMA : BH , Hellsing Ultimate ezek nem túl hosszú animék ajánlom őket mindenkinek aki még nem látta Mosolyog                 
Naplózva

geryke5
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #56 Dátum: 11 ápr 03, 19:26:13 »

Naruto! Naruto! Naruto! Naruto! Naruto! Shippuunden! 4ever
Naplózva

PSN név: gerykelf
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #57 Dátum: 11 máj 05, 16:15:52 »

Nos innen a DB-t ki kell zárnom, mert még nem láttam ^^". Szóval a 3 közül:
1. Bleach - Tetszik az, hogy poénok és akció is van szinte minden jelenetben, de a komoly harcnál nem fecsegnek hanem megy a fájgt. A karaktereket pedig egyenesen imádom (kivéve egy párat, élen Orihimével).
2. Yu Yu Hakusho - A második. A karakterek szintén tetszetősek. A történet egybefüggő, nem hülyeség amit csinálnak benne és mindig sok lehetőséget hagynak a harcokra.
3. Naruto - Na ez az ami a szememben az utálomig nőtte ki magát. Utálom, hogy mindenki rajong érte, és sok ember már attól otakunak érzi magát, hogy a shippu legújabb részét látta a megjelenés után 2 perccel (ezt csak kitaláltam Pirul). Ezen kívül nem tudok jobb okot mondani, egyszerűen nem tetszik..
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #58 Dátum: 11 máj 09, 23:56:53 »

Én a Dragon Ball-t választom, mert minden idők legjobb animéje, korszak alkotó Mosolyog Nagyon sok már nagy mangakának ihletet adott. Nagyon sokszor végig néztem, kis koromba már 4-5 évesen ott ültem a tv képernyője előtt és néztem az RTL-en Nevet Nevet meg is van az egész sorozat magyar szinkronnal, a sima is és a Z is (igaz a simából első 12 rész nincsen, de az felirattal jó Nevet). Sokféle, színes karakter van benne, akik külön-külön egyéniséggel rendelkeznek, a harcok kifejezetten észbontóak. A rajzolás az elején kezdetleges és kidolgozatlan, de ez részek/évek múltán, annyira csiszolódott, hogy mese szép. Maximális tiszteletem Akira Toriyama úrnak, hogy megalkotta eme csodás animét.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Darklight
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #59 Dátum: 11 máj 18, 17:46:48 »

Dragon Ball és Yu Yu
a Yu Yu Hakusho-t előbb látam, de ha akcióról van szó akkor az Dragon Ball.
Mindegyiket nagyon szeretem ^^
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins