Na elmegyek egy napra és az alatt mit kapok! :O
Na akkor sorjában!
Ez nem teljesen igaz. Yamamoto például elég nagy jellemfejlődésen ment át az eleje óta, régen csak "vicces játékként" fogta fel az egész eseménysorozatot, viszont most már eléggé komolyan veszi a harcokat. Mondjuk neki adott is egy löketet az apja jövőbeli halála, szóval tudni lehetett, hogy nem marad azon a barátságos szinten, amin volt.
Viszont akinek valóban nagy jellemfejlődésre van szüksége, az Chrome. Még mindig Rokudo-tól függ, nem képes elszakadni tőle, pedig már nagyon illene neki.
Chrome-os résszel egyetértek. Ami Yamamotot illeti talán igazad is lenne, de mint látom nem nagyon fogtad fel mit is írtam. Ha alapjaiban nézzük a szereplőket, akkor nem nagyon különböznek a történet elején megismert önmaguktól Yamamoto pl. még mindig a vicces, békés, de erős karakter. Remélem már érted mire gondoltam. De a többi karakternél előfordul, hogy még ennyi változást sem látunk.
Harag, akkor ajánlom, hogy újra olvasd el a mangát.
Kösz, de van jobb dolgom is.
Mivel a történet alapjában véve egy maffia sztori, így gondolom azért szükség van némi szabályozásra,
Aham, maffia, törvényen kívüliek satöbbi. Tényleg, jó, hogy mondod ezek mindig szabályok szerint harcolnak, hogy én mekkora ökör vagyok!
Hibari vs Mukuro a Mukuro arcban. Nem volt abban semmi szabályozás csak szimplán, hogy Hibari azért ment Mukoro és bandája után, mert Mukuro kis haverjai megtámadták az "iskoláját".
Ha végigolvastad volna az előző postomat akkor látnád, hogy azt írtam aréna battle szabályokkal VAGY 1v1. azaz egy az egy ellen.
Gokudera+Yamamoto vs. Squalo a Varia arc elején. Tudod mikor Squalo megtámadta a bandát.
Kb. 2 perc az egész, aminek az a jelentősége, hogy Tsunáék mennyire gyengék. De azért ügyes vagy, így már három, azokkal együtt, amit én is írtam.
A Millifiore bázis megtámadás,
Igen ez volt az egyik kivételem az előző postomban. Továbbra is három.
Varia harca a Millifiorékkal (valamint az ehhez tartozó Xanxus vs Rasiel)
négy. + egy újabb 1v1
Vongola bázis megtámadása
5 bár a vége ennek is az lett, hogy be lettek zárva.
És akkor még nem beszéltem a Gamma, Gokudera, Lal vs. Zakuro + Ryohey, Tazaru, Nusaru, Lambo vs Kykyou rövid harcról, valamint a komplett banda vs. Ghost műsorról. És persze lezárásként a Byakuran vs Tsuna harcról. Ezzel azt hiszem röviden lezárhatom a Future arcot.
az első felét elfogadom, 6. De Ghost ellen semmit nem csináltak az is biztos. Megjegyezték, hogy ez elszívja az erőmet és jó napot.
Byakuran vs Tsuna
1v1 ráadásul aréna is, mivel egy elszigetelt részben harcoltak.
Végül pedig mikor a Shimon család megtámadja a Vongola Örökösödés ceremoniát, vagy mi a szöszt.
Megint egy Arc eleji csata, ami a power up szükségességét hozta. Legyen 7.
Tehát eddig 372 fejezet alatt előfordult 7 ilyen alkalom. Csak úgy dőzsölünk!
S hogy nem lenne benne semmi jellemfejlődés. Ha már csak Tsunát nézem ő is mutat meglehetősen sok jellemfejlődést.
Ugyanazt a mangát olvassuk? Még mindig ugyanaz az idióta szánalomhalom, mint az elején.
Nyissuk már ki a szemünket emberek!
Ajánlom, hogy mindenki mennyen vissza ahhoz a részhez, amikor Tsuna először használja az X-Burnert.
Ad 1:
Az ellenség türelmesen megvárja, míg Reborn el tudja magyarázni, hogy mi történik(ez úgy egyébként mindig igaz)
Ad :
Az ellenség megtudja, hogy ez valami überbrutál hiperszuper pusztító technika lesz, csak fel kell tölteni. Tehát a logikus lépés nem az lenne, hogy megakadályozom egy támadással a feltöltést, hanem az, hogy beállok elé és röhögök. EPIC FAIL!
A harcok minősége egyszerűen röhejes, és teljesen random, hogy melyik szereplő éppen milyen erős. De én már azzal meg lennék elégedve, ha a szabály harcokat hanyagolná a mangaka ezek után. A falat kapartam, mikor a Shimeon siget is szabályharc lett!
Am ez lényegtelen, az OP-ben sincs jellemfejlődés, mégis a legjobb shounen.
Az lehet, de hol van ez a OP-től.