24 nov 22, 19:13:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133812 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #315 Dátum: 10 feb 25, 22:08:45 »

*______*

Persze naná, h nem lesz pénzem rá-___-
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #316 Dátum: 10 feb 27, 23:28:25 »

elméletileg "csak" 780 yen és remélem ez azt jelenti, hogy olyan 4-5Eft-ért már be lehet majd szerezni >.<

mondjuk nem hiszem, hogy az összes *195* oldal full színes lesz ennyi pénzért D:

*össz pénzét Miura Haruma photobookra költötte D:*
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 27, 23:35:12 írta verdict » Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #317 Dátum: 10 feb 28, 13:01:01 »

Hmm, az artbookhoz képest elég óccó*__* Mondjuk külföldről nem tudok rendelni (meg anyámék meg is ölnek, ha az ő kezükbe akadna a csomag^^"), majd megkérek valakit, h legyen olyan szívesxD

Legalább még több motivációm van arra, h május-júniusban melózzak Nevet
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #318 Dátum: 10 feb 28, 16:14:26 »

/ nekem animelandesek rendeltek külön kérésre így nem nekem kellett szenvednem :Đ /

én már az új Vongola gyűrűk merchandise megjelenését várom (ami remélhetőleg hamar megtörténik) :Đ remélem ebayen olcsó lesz~ *___*
Naplózva

sadonchisuibito
Újonc
*

« Válasz #319 Dátum: 10 márc 18, 10:06:07 »

a mostani vmiért olyan cuki fejezet volt..főleg squ  Hümm-hümm de vajon látjuk még?túl kevés Varia volt  Technikai KO kíváncsi vagyok mi lesz ezután.. kiderül az arcobaleno titok..remélem  Hümm-hümm
Naplózva

"What happens to me..?Is my soul taken?"
"I start to think the world would be better off without all of them"
Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #320 Dátum: 10 márc 25, 15:57:04 »

Muhahahaaa istenem új arc!! Nevet
És Tsuna végre maffia vezér lesz *w* és sok sok új karakter, weirdok, de az a jó xD Viszont ez a Shitt P..LOL ikszdé  a tipikus sunákra emlékeztet, de a neve a legdurvább xD Kaki P tovább fokozott változata Nevet
Enma viszont akárhogy is alig beszél, de nagyon cuclinak tűnik >w< érdekelni kezdett Nevet és a szeme is tök funny *w* Hibari meg munkanélküli lett..tuti berág majd a csajra.

Amúgy valaki meg tudja mondani az anime hogy s mint van? Hallottam, hogy szegény Genkishi halálát elrontották, de pontosan mi volt? Sajnos nem tudom követni, az elb***ott netem miatt szinte semmit sem tudok nézni>~<
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 25, 15:58:56 írta Daken » Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #321 Dátum: 10 márc 25, 19:57:52 »

mm...tetszik ez az új arc téma,de azért remélem ezekkel az új karakterekkel nem ismétlik meg a varia vs. vongola részeket..jók voltak azok nem azért mondom,csak most valami new kéne >.<# Enmaval kapcsolatban szerintem nekem is érik egyfajta szimpatizálás,bár én inkább lila hajat adtam volna neki nem rózsaszínt XDD
Tsunaban meg csalódtam,azt hittem ezekután valamivel összeszedettebb meg talpraesettebb lesz a karaktere,erre ugyanúgy megvereti magát meg pánikol hogy úristenmaffiavezér! nanemár hogy nem számított erre főleg az elmúlt incidensek után...T_T
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #322 Dátum: 10 márc 25, 23:46:18 »

én csak azt nem értem, hogy amikor a jövőben jártak, miért nem mentek ez a másik maffia család segíteni nekik. Mert akkor már ugyebár lezajlott rég a ceremónia... nah mindegy, nem is foglalkozom ezzel, hisz a kettő két különböző arc. Bár szvsz jobb lett volna úgy, ha ez van előrébb, mert akkor láthattuk volna a TYL "formájukat". Nevet Egyébként ígéretesnek tűnik ez az új fejezet, és Enma egyből a szívem csücske lett... túlságosan is hasonlít rám. xD az a Shitt P. vagy ki, nahjujj... NAGYON nem illik bele a reborn-ba... :/ még Iris... vagy kicsoda (az a nagy mikrofonfejű csajszi, aki még anno Shoichinek dolgozott) az is kiverte nálam a biztosítékot. Adelheidről meg annyit, hogy kiköpött Kyoya... csak épp lány, és idősebb... és még idegesítőbb már most. nekem. xD Nahjó... Tsunából is elegem van egy picit, és hogy miért, azt már az előttem szólók leírták... de komolyan... oké, hogy No-good Tsuna jelző rátapadt, de attól még lehetne picit bátrabb, határozottabb, és nem ilyen szétszórt... >_> ennek nemörülök. =(
nahjó... inkább nem írom le az egész manga fejezetet, lényeg: jóó voolt, nagyon jóóó, és még jobb lesz! =D kíváncsi vagyok.
nah és persze nagyon boldog vagyok, hogy Amano-sensei elkezdett egy újabb arc-ot. Mosolyog yay! ^^
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #323 Dátum: 10 márc 26, 12:59:58 »

ahogy az sokszor ki lett fejtve sok párhuzamos világ van... és Shoichi azt is említette, hogy minden utazásnál máshol találta magát más jövővel... így ezek az új karakterek/arc egyáltalán nem problémásak sztem... xD

és én Kouyou-ra leszek kíváncsi :Đ
Naplózva

Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #324 Dátum: 10 márc 31, 19:39:30 »

Új karakterek...Enma nekem rögtön megtetszett... kíváncsi vagyok... Nevet

De umm... Gnek ezt a rózsaszín hajat most komolyan gondolták? DDD":
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #325 Dátum: 10 márc 31, 21:42:21 »

remélhetőleg nem... ahogy D. Spade hajzatát sem D: mindkettő nagyon epic fail xD
*még két nap és Colore!*
Naplózva

sadonchisuibito
Újonc
*

« Válasz #326 Dátum: 10 ápr 01, 07:01:48 »

na attól a rózsaszín hajtól én is kikészültem...de azért várom már ezt az 1. generációs fillert
A mangában meg Kouyou és Enma a legjobbak szerintem  Hümm-hümm
Naplózva

"What happens to me..?Is my soul taken?"
"I start to think the world would be better off without all of them"
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #327 Dátum: 10 ápr 01, 16:03:44 »

Pedig G olyan kakkoi volt mangába azzal a tetkóval, erre rózsaszín haj, hát pff... Csak a tetoválása ne legyen valami piros vagy mit tudom én. xP De attól még kíváncsi vagyok ezekre a fillerekre, attól függetlenül, hogy egy ideje nem értek semmit a Rebornból felirat híján. ^^"
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #328 Dátum: 10 ápr 02, 12:10:05 »

áháh... az artbook a preview alapján is jól néz ki~ részemről én megrendeltem xD
*Gokudera szobája epic*
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #329 Dátum: 10 ápr 02, 13:59:16 »

mmh,úgy tűnik mindenkinek meg lesz a maga 'ellensége?' vagy milye... arra leszek kíváncsi, hogy Gokudera kivel lép majd kapcsolatba,Shit-P-vel vagy azzal a bengával...szegénynek jól meghagyták a két leggázabbat XDD
Enma meg a kis szerencsétlen...imádom XDD de a mostani színes oldal alapján inkább vörös haja van nem? Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins