én csak azt nem értem, hogy amikor a jövőben jártak, miért nem mentek ez a másik maffia család segíteni nekik. Mert akkor már ugyebár lezajlott rég a ceremónia... nah mindegy, nem is foglalkozom ezzel, hisz a kettő két különböző arc. Bár szvsz jobb lett volna úgy, ha ez van előrébb, mert akkor láthattuk volna a TYL "formájukat".
Egyébként ígéretesnek tűnik ez az új fejezet, és Enma egyből a szívem csücske lett... túlságosan is hasonlít rám. xD az a Shitt P. vagy ki, nahjujj... NAGYON nem illik bele a reborn-ba...
még Iris... vagy kicsoda (az a nagy mikrofonfejű csajszi, aki még anno Shoichinek dolgozott) az is kiverte nálam a biztosítékot. Adelheidről meg annyit, hogy kiköpött Kyoya... csak épp lány, és idősebb... és még idegesítőbb már most. nekem. xD Nahjó... Tsunából is elegem van egy picit, és hogy miért, azt már az előttem szólók leírták... de komolyan... oké, hogy No-good Tsuna jelző rátapadt, de attól még lehetne picit bátrabb, határozottabb, és nem ilyen szétszórt... >_> ennek nemörülök. =(
nahjó... inkább nem írom le az egész manga fejezetet, lényeg: jóó voolt, nagyon jóóó, és még jobb lesz! =D kíváncsi vagyok.
nah és persze nagyon boldog vagyok, hogy Amano-sensei elkezdett egy újabb arc-ot.
yay! ^^