Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #165 Dátum: 09 aug 25, 08:46:54 » |
|
a most szombati rész előzetesében... Mammon meg Bel, Tsuna mamma kajáját eszik. nagyot röhögtem rajta. xDD
Hát az előzetes alapján én is ezt hittem és iszonyatosat röhögtem volna, ha nem csak Tsuna familiája, meg a kiegészítő emberkék, de még Bel és Marmon is odament volna hozzájuk és ott csöveznének, ahogy sokszor a többiek teszik Bár nekem az is betett, hogy Yamamoto-ék sushi bárjába mentek Nagyon remélem, hogy lesz még szerep kettőjüknek, mert most nagyon szőke iker-mániás lettem. Ha már nincs Siel, akkor legalább Bel-t had lássam x33
Fong meg...GYáááááá egyem a kis pöttöm szívét, de cukorfalat x33 Tudom, hogy full Hibari külseje van, akit most nem részleteznék ki, de akkor iiiis x33 Most jön majd Uni anyja, és nagyon remélem, hogy utána már jön Verde, mert az eddigiek alapján arcnak tűnt
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #167 Dátum: 09 aug 25, 14:52:47 » |
|
ok-kke, akkor megdoblak párral ^^ pü-ben lehet képet küldeni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 09 aug 25, 16:46:08 » |
|
hello most jelenleg csak a 147. részig van meg az anime?És mikor szokott megjelenni?
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #169 Dátum: 09 aug 25, 17:37:23 » |
|
szia, igen most a 147. résznél tart, és minden szombaton jelenik meg. olyan délután körül. angol felirattal. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #170 Dátum: 09 aug 25, 17:56:17 » |
|
Én magyar felirattal néztem a 27. részig vki talán nézte tovább felirattal? Am naon elkezdtem csipázni ezt az animét! Eddig Reborn a fav. naon üt a hangja? Am neki már volt harca mangában?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 17:57:10 írta Senpai »
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #171 Dátum: 09 aug 25, 20:28:20 » |
|
Verde, mint nagy arc? én úgy tudom, hogy ő rossz ember. Verde rossz ember? szerintem csak Viper a ferdült,több szemét arcobaleno ne legyen már xD nekem Verde egyenlőre csak valami flúgos Plutónium professzornak tűnik,aki mindjárt megteremti cukorból és plüssállatokból a box weapon-öket xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #172 Dátum: 09 aug 25, 22:01:20 » |
|
Senpai, hogy őszinte legyek, Rebornnak még nem volt nagy csatája (nagyon kicsi se, mert mindent Tsunáékra hagy. ), bár a legújabb mangában, mondom bepöccent picit. énis megnéznék egy Reborn vs. XY harcot. és... ha 27. részig van magyar felirat. hát akkor addig van magyarul. utána már mi is (jó, én mondjuk az egészet) angol felirattal néztük/nézzük. de így is élvezhető, szerintem.
áááh, Plutónium Professzor *régi szép emlékek, hmm. x"DD* cukor, só, és minden mi jó. hát tudod mit? majd meglátjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 09 aug 26, 07:52:54 » |
|
oké köszi jajj most akkor beértem és várhatok egy egész hetet az új részig..najó már csak pár nap.De amúgy ha Reborn harcolna azt én is megnézném..és a próbájára is kiváncsi vagyok
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #175 Dátum: 09 aug 26, 10:23:09 » |
|
Miből lett Mukuro és a duója? Hát ananászléből xD Rebornt meg biztos valaki piszkálta az egyik fantasztikus cosplay-e miatt,talán beszóltak Elder Pao Paonak xD Paooo~ :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #176 Dátum: 09 aug 29, 10:30:51 » |
|
huhúú, közkívántra jövőhéten Reborn fight lesz! kíváncsi vagyok, ő mit fog tesztelni de ahogy látom Leonra a végén borogatást kell majd tenni o.o lesz szügség a szolgálataira xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #177 Dátum: 09 aug 29, 20:48:26 » |
|
Tudom,hogy a felfogóképességemmel nekem bajok vannak,de kissé belezavarodtam a mostani rész végébe..tehát ki is ez a nő tulajdonképpen? Addig oké,hogy Gamma főnöke,de ezen kívül totál sötétségben vagyok ^^" Ő is arcobaleno? És ki kinek az anyja meg a lánya? xD Viszont aranyos volt a rész elején,amikor Tsuna hátrahajtott fejét úgy rajzolták le,hogy gyakorlatilag fordítva állt a feje xD Azon is jót nevettem,hogy Kyoko és Haru csak úgy odavisznek egy vadidegen nőt Tsuna házához,merthogy "dolga van vele".. Ésésés felnőtt Reborn *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #178 Dátum: 09 aug 30, 00:18:52 » |
|
Luce Aria anyja aki meg Uni anyja >.> korban ezt nekem még nem sikerült összerakni de elméletileg így van... (Luce az "eredeti" arcobaleno)ez a 148-as rész kimondottan "érdekes" grafikával rendelkezett... rég rontottak el részt grafikával... most sikerült megint egyetlen pozitívum volt hogy volt Narita Ken azaz Ootona Reborn a részben *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 30, 00:19:54 írta verdict »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 09 aug 30, 06:54:28 » |
|
egyetlen pozitívum volt hogy volt Narita Ken azaz Ootona Reborn a részben *.*
Ez azt jelenti,hogy reborn igazi neve Narita Ken?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|