Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #120 Dátum: 09 júl 19, 22:59:45 » |
|
Öcsééém, szétspoilerezitek a topicot, egyre kiváncsivbb vagyok és még csak a 85.résznél tartok mert anyámék lerángattak közben balatonra O_O Ez így kibírhatatlan Muszáj gyorsan haladnom vele xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #121 Dátum: 09 júl 20, 14:04:48 » |
|
Felkeltette az érdeklődésem ez a manga/anime. Magyarul elérhető valahol v csak angolul lelhető fel a vilg hálón? Ja és még vmi... Ebbe a mangában/animében sok akció dús jelent van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #122 Dátum: 09 júl 20, 14:23:10 » |
|
AA-n van hozzá első 10 részig magyar felirat, de az a jelenlegi 142-ből igen csak kevés a másodikra a válasz pedig az hogy: IGEN Bár az anime 20 rész bemelegítő rekeszizom gyakorlattal indít, benne kevés fighttal, de a 20. résztől átmegy shounenbe, lesz tömény harcok, amik később csak jobbak és jobbak lesznek, közben meg persze a vígjáték is meg marad benne Vannak benne fillerek, de kevés, és max egy két rész erejéig, és azok is élvezhetőek, nem úgy, mint más animéknél. Én csak ajánlani tudom
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #123 Dátum: 09 júl 20, 16:05:44 » |
|
Úristen...ez a 89.rész...ez kéééész Mmint a végénél amikor Lambo benyit a konyhába "There were a lot of boobies!" Yamamoto és Tsuna reagálása gyönyörű volt XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #124 Dátum: 09 júl 20, 21:36:18 » |
|
Am ezek a tournamentek hányadik fejezettől kezdődnek( h Mist vs Sun..stb..) ja és, h miért küzdenek? nah meg h-h vannak besorolva? sry de nem nagyon értek angolul..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #125 Dátum: 09 júl 20, 22:35:22 » |
|
Akkor sztem mindenképpen keress egy oldalt,ahol van magyar felirat,mert ezt leírni kissé nehézkes dolog lenne.. de ez csak ajánlás Most mondjuk én is belassultam,én is vidéken vagyok,és mostanában annyi a dolgom,hogy az nemigaz(ráadásul nekem itt az időkorlát,hogy nem gépezhetek akkor és annyit,amennyit akarok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #126 Dátum: 09 júl 20, 23:05:33 » |
|
Jó de meik epizódoktól kezdődik(anime)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #127 Dátum: 09 júl 20, 23:10:17 » |
|
Senpai, ezek a harcok a Varia és a "Vongolának készülődők" (vagyis Tsuna, Yamamoto, Gokudera, Ryohei, Lambo, Chrome/Mukuro, Hibari)között vannak, hogy eldöntsék ki legyen a Vongola főnöke, és "védői" (guardian). jah... mondjuk. ^^"
azt meg, hogy hányadik fejezettől vannak, halvány lila gőzöm sincs, mivel én akkor kezdtem mangát olvasni, amikor beértem az animét. xD (olyan 134. rész környékén.)
nos, hogy hogy vannak besorolva... mindenki kapott a Varia, és Tsunáék is, úgymond egy "fél gyűrűt"; Sky, Sun, Mist, Storm, Lighting, Rain, Cloud. és a Varia szintúgy. Nah, hát úgy vannak besorolva, hogy akik például Nap(sun) gyűrűt kaptak azok egymás ellen. De ha mondhatjuk, a gyűrűk kompatibilisek azzal a személlyel akinél az adott gyűrű van. De ez majd később fog feltűnni. Nekem legalábbis feltűnt. xD (najó, a magyarázásba nem vagyok éppen a legjobb, ha valaki letudná jobban írni, megköszönném/megköszönnénk. x"D)
aztmeg, hogy melyik epizódtól kezdődik, hát... olyan 20-tól robban ki ez az egész, hogy "vetélytárs" bukkan fel (Varia), de nem 100%
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 09 júl 20, 23:11:45 » |
|
Senpai ha rákeresel egy epizódlistára könnyen megtalálod... (egyébként ha jól emlékszem a 39-41-ik rész környékén)bár ha kihagyod az anime elejét akkor fogalmad sem lesz róla ki mit mikor miért csinál
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #130 Dátum: 09 júl 21, 19:39:34 » |
|
úristen, 92. rszben amikor megjelent squalo és üvöltött egy nagyot...athittem ott áll el a szívverésem annyira megijedtem Am megnéztem a rebocon 2008at és hű, reborn hangján eléggé meglepődtem xD És nem azon h csaj hanem h rózsaszín haja van Amikor Squalo beordít...ott nekem is a torkomból kellett visszanyelni a szívemet,annyira megijedtem utána meg nem győztem röhögni Neeko meg haláli csaj,és az,hogy rózsaszín a haja,nem általános érvényű tény,mivelhogy a részelőzetesek felmondásán(youtube-on szintén fennvan,de a cím kanjikkal van kiírva,szal nem tudom megadni ponotsan) már hosszú,dús szőke haja van szerintem minden nap másmilyen hajat varázsol magának,éppen milyen kedve van..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #131 Dátum: 09 júl 21, 20:47:58 » |
|
Neeko meg haláli csaj,és az,hogy rózsaszín a haja,nem általános érvényű tény,mivelhogy a részelőzetesek felmondásán(youtube-on szintén fennvan,de a cím kanjikkal van kiírva,szal nem tudom megadni ponotsan) már hosszú,dús szőke haja van szerintem minden nap másmilyen hajat varázsol magának,éppen milyen kedve van.. és most azt képzeld el, hogy ReboCon 2009-en narancs színű haja van. xPP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #132 Dátum: 09 júl 22, 21:49:36 » |
|
az gyönyörűségességes lehet majd ha lesz oly szerencsém,akkor vetek rá egy pillantást... (legközelebb már kék haja lesz? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #133 Dátum: 09 júl 22, 22:35:37 » |
|
ezek a Varia akciók nagyot ütnek főleg Fran (flan? o.O) azt hiszem megelőzte nálam Squalot és felcsúszott első helyre a variasok között : D de egy valami nem világos, ő áll valamiféle kapcsolatban Mammonnal vagy sem? elég zavaros nekem . . . de ahogy Bel dobálja belé a kést, ő meg ugyanazon az unott hangon beszél tovább az kész nomeg a 2.variációjú opening az odacsap *o* arcobaleno és Reborn (fél) face x3 /kb.1hét alatt kipörgettem 140 részt O__O megdőlt a rekord,hogy meddig bírom a székben XDDD/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető