24 nov 22, 12:48:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133327 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Aysee
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #120 Dátum: 09 júl 19, 22:59:45 »

Öcsééém, szétspoilerezitek a topicot, egyre kiváncsivbb vagyok és még csak a 85.résznél tartok mert anyámék lerángattak közben balatonra O_O
Ez így kibírhatatlan ikszdé
Muszáj gyorsan haladnom vele xD
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #121 Dátum: 09 júl 20, 14:04:48 »

Felkeltette az érdeklődésem ez a manga/anime. Magyarul elérhető valahol v csak angolul lelhető fel a vilg hálón? Nevet Ja és még vmi... Ebbe a mangában/animében sok akció dús jelent van?
Naplózva
Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #122 Dátum: 09 júl 20, 14:23:10 »

AA-n van hozzá első 10 részig magyar felirat, de az a jelenlegi 142-ből igen csak kevés smirksweat
a másodikra a válasz pedig az hogy: IGEN Nevet
Bár az anime 20 rész bemelegítő rekeszizom gyakorlattal indít, benne kevés fighttal, de a 20. résztől átmegy shounenbe, lesz tömény harcok, amik később csak jobbak és jobbak lesznek, közben meg persze a vígjáték is meg marad benne Nevet
Vannak benne  fillerek, de kevés, és max egy két rész erejéig, és azok is élvezhetőek, nem úgy, mint más animéknél.
Én csak ajánlani tudom Mosolyog
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
Aysee
ANBU Kapitány
*

Maknae Taemin. <3

« Válasz #123 Dátum: 09 júl 20, 16:05:44 »

Úristen...ez a 89.rész...ez kéééész ikszdé
Mmint a végénél amikor Lambo benyit a konyhába ikszdé
"There were a lot of boobies!"
Yamamoto és Tsuna reagálása gyönyörű volt XDDD
Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #124 Dátum: 09 júl 20, 21:36:18 »

Am ezek a tournamentek hányadik fejezettől kezdődnek( h Mist vs Sun..stb..) ja és, h miért küzdenek? nah meg h-h vannak besorolva? Gondolkozik sry de nem nagyon értek angolul.. smirksweat
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #125 Dátum: 09 júl 20, 22:35:22 »

Akkor sztem mindenképpen keress egy oldalt,ahol van magyar felirat,mert ezt leírni kissé nehézkes dolog lenne.. de ez csak ajánlás smirksweat
Most mondjuk én is belassultam,én is vidéken vagyok,és mostanában annyi a dolgom,hogy az nemigaz(ráadásul nekem itt az időkorlát,hogy nem gépezhetek akkor és annyit,amennyit akarok)
Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #126 Dátum: 09 júl 20, 23:05:33 »

Jó de meik epizódoktól kezdődik(anime)?
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #127 Dátum: 09 júl 20, 23:10:17 »

Senpai, ezek a harcok a Varia és a "Vongolának készülődők" (vagyis Tsuna, Yamamoto, Gokudera, Ryohei, Lambo, Chrome/Mukuro, Hibari)között vannak, hogy eldöntsék ki legyen a Vongola főnöke, és "védői" (guardian).
jah... mondjuk. ^^"

azt meg, hogy hányadik fejezettől vannak, halvány lila gőzöm sincs, mivel én akkor kezdtem mangát olvasni, amikor beértem az animét. xD (olyan 134. rész környékén.)

nos, hogy hogy vannak besorolva... mindenki kapott a Varia, és Tsunáék is, úgymond egy "fél gyűrűt"; Sky, Sun, Mist, Storm, Lighting, Rain, Cloud. és a Varia szintúgy. Nah, hát úgy vannak besorolva, hogy akik például Nap(sun) gyűrűt kaptak azok egymás ellen. De ha mondhatjuk, a gyűrűk kompatibilisek azzal a személlyel akinél az adott gyűrű van. De ez majd később fog feltűnni. Nekem legalábbis feltűnt. xD
(najó, a magyarázásba nem vagyok éppen a legjobb, ha valaki letudná jobban írni, megköszönném/megköszönnénk. x"D)

aztmeg, hogy melyik epizódtól kezdődik, hát... olyan 20-tól robban ki ez az egész, hogy "vetélytárs" bukkan fel (Varia), de nem 100%
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #128 Dátum: 09 júl 20, 23:11:45 »

Senpai ha rákeresel egy epizódlistára könnyen megtalálod... (egyébként ha jól emlékszem a 39-41-ik rész környékén)bár ha kihagyod az anime elejét akkor fogalmad sem lesz róla ki mit mikor miért csinál  smirksweat Pojén
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Aysee
ANBU Kapitány
*

Maknae Taemin. <3

« Válasz #129 Dátum: 09 júl 21, 02:31:35 »

Igen, mindenképp érdemes átugrás nélkül végigmenni az animén ^^

úristen, 92. rszben amikor megjelent squalo és üvöltött egy nagyot...athittem ott áll el a szívverésem annyira megijedtem ikszdé

Am megnéztem a rebocon 2008at és hű, reborn hangján eléggé meglepődtem xD
És nem azon h csaj hanem h rózsaszín haja van ikszdé

へ へ
の の
 も
 へ
Szegny Giannini...Lambo rulz. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 21, 03:12:44 írta Aysee » Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #130 Dátum: 09 júl 21, 19:39:34 »

úristen, 92. rszben amikor megjelent squalo és üvöltött egy nagyot...athittem ott áll el a szívverésem annyira megijedtem ikszdé

Am megnéztem a rebocon 2008at és hű, reborn hangján eléggé meglepődtem xD
És nem azon h csaj hanem h rózsaszín haja van ikszdé

Amikor Squalo beordít...ott nekem is a torkomból kellett visszanyelni a szívemet,annyira megijedtem ikszdé utána meg nem győztem röhögni ikszdé
Neeko meg haláli csaj,és az,hogy rózsaszín a haja,nem általános érvényű tény,mivelhogy a részelőzetesek felmondásán(youtube-on szintén fennvan,de a cím kanjikkal van kiírva,szal nem tudom megadni ponotsan) már hosszú,dús szőke haja van Nevet szerintem minden nap másmilyen hajat varázsol magának,éppen milyen kedve van.. ikszdé
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #131 Dátum: 09 júl 21, 20:47:58 »

Neeko meg haláli csaj,és az,hogy rózsaszín a haja,nem általános érvényű tény,mivelhogy a részelőzetesek felmondásán(youtube-on szintén fennvan,de a cím kanjikkal van kiírva,szal nem tudom megadni ponotsan) már hosszú,dús szőke haja van Nevet szerintem minden nap másmilyen hajat varázsol magának,éppen milyen kedve van.. ikszdé
és most azt képzeld el, hogy ReboCon 2009-en narancs színű haja van. xPP
Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #132 Dátum: 09 júl 22, 21:49:36 »

az gyönyörűségességes lehet ikszdé majd ha lesz oly szerencsém,akkor vetek rá egy pillantást... Nevet (legközelebb már kék haja lesz? Hmm? ikszdé)
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #133 Dátum: 09 júl 22, 22:35:37 »

ezek a Varia akciók nagyot ütnek  >.<# főleg Fran (flan? o.O) ikszdé azt hiszem megelőzte nálam Squalot és felcsúszott első helyre a variasok között  : D de egy valami nem világos, ő áll valamiféle kapcsolatban Mammonnal vagy sem? elég zavaros nekem . . .
de ahogy Bel dobálja belé a kést, ő meg ugyanazon az unott hangon beszél tovább az kész  Pojén

nomeg a 2.variációjú opening az odacsap *o* arcobaleno és Reborn (fél) face x3
/kb.1hét alatt kipörgettem 140 részt O__O megdőlt a rekord,hogy meddig bírom a székben XDDD/
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #134 Dátum: 09 júl 23, 15:12:51 »

/kb.1hét alatt kipörgettem 140 részt O__O megdőlt a rekord,hogy meddig bírom a székben XDDD/
hehe, gratulálok!! Nevet Nevet
Fran-t én is nagyon imádom a flegma válaszaival. xD és ahogy Bel-t felidegesíti... hát az kész. Nevet (Varia-ban a 2. kedvenc. xP)
ésésés.... szombaton 143. rééész, juhúúú. *-* (legyen az filler, vagy rendes rész, mindig nagy izgatottsággal várom. Nevet bár... mint már tudjuk ez ilyen Arcobaleno-s filler lesz, szóval jó lesz. megjajj a KHR-ben mindegyik filler jó. ^^ (nemúgy mint a shippuuban. -_-))
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins