24 nov 22, 13:28:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133481 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
Aysee
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #90 Dátum: 09 júl 17, 00:20:15 »

Uramisten...az első vongola boss...*.*
Aranyhajú bishi x3
Jólláttam, hogy a Vongola 8.főnöke csaj? Nevet

Igen, Dino a második kedvencem.
És ő is bishi ikszdé

Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #91 Dátum: 09 júl 17, 00:59:22 »

tejóistenXD meghalok ikszdé ez a Reborn Homeroom elporlasztja az ember tűrőképességének határait >.<# főleg mikor a seiyuuk pár jelenetre karaktert cserélnek... agyfagyáááás 8D
legfőképp, berekedt Ryohei, mint Gokudera; Reborn, mint Mukuro X''D viszont Mukuro hangja valahogy jól helytált Hibarinak és Romeonak is  Pojén
Naplózva
Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #92 Dátum: 09 júl 17, 09:50:00 »

Fuuta akkora lett, mint egy felhőkarcoló Nevet Ő nekem egy semleges karakter, de kisebben talán egy kicsit szimpatikusabb volt. Viszont az jó, hogy ő is besegít a búvóhelyen a dolgokba, és nem bébiszitter felügyelete alatt van Nevet őt is biztos rábíznák Kusakabéra ikszdé Plusz a hangja a beszívott borz státuszt üti meg, de azért szódával elmegy ikszdé

Ha meg már bishik akkor én azt mondom, hogy: GAMMA~~~~~~~!!!!! x3333
a Millefiore család egy rakás szutyok, főleg Irie, de Gamma egy kivétel..csak rá kell nézni, ő meg rád néz a bébiboci szemeivel és elolvad az ember, még ha az északi sarkon is vagy Nevet
Nekem ő a KHR Bébiboci szemű szőke Hidanja jóval több ésszel Nevet ikszdé
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #93 Dátum: 09 júl 17, 12:50:56 »

Hékás, nem leszólni Shoichi-t, mert..... *síííp, spoiler* ... szal, őt nem leszólni, mert szeressük őt is. =D
És... a mai manga... valami... valami eszméletlen. Gokuderaaa.... rohadt szexi, én mondom (őőőh, most télleg, aki nem olvassa mangát, az ez se olvassa: Harley Davidson feelingű mocin ül, cigi a szájban, menő arc, és a sok bomba... valami fenomenális Gokudera!! *-*  *aaaaah, fangörlizmuuuuus O.o* Nevet Nevet
Naplózva

Liliv
Újonc
*

« Válasz #94 Dátum: 09 júl 17, 18:22:18 »

Hali!
Örülök, hogy végre találtam Rebornra is fanközösséget:) Eszméletlenül el van hanyagolva, pedig egyik legjobb manga!
Inkább mangával van animevel haladtok? Nekem ugy igazi kedvencem nincs, de ch250 elején az a kép a tyo Rebornról beinditja az agyamat:D (*lenéz-sapkaárnyék-mosoly*^^)   Csinál vmeikötök amvket véletlenül, csak kiváncsi vagyok. Nah majd jövök mgé, sztem visszatérő vendég leszek, pápá:) bye bye
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #95 Dátum: 09 júl 17, 19:00:52 »

Eszty-chan az nem csak "feelingű" hanem pontosan az :"D

spoiler:
a többiek motorjai:

Tsuna: Honda 250cc NSR Rothmans

Gokudera: Harley-Davidson Sportster XL 883L or 883C (883cc)

Yamamoto: Ducati Monster S4 (916cc)

Ryohei: Honda CBR 400cc RR

persze a legtöbbön van valami kis módosítás hogy jobban passzoljon a gazdájához :"D

őszintén örülök mondjuk hogy már lassan 2 éve túl vagyok a "fangörling" korszakomon X'D anno mindenkinek KHR fankodtam... de persze senki nem hitte el, hogy jó anime/manga... persze sikerült megfertőznöm néhány embert (olyan  6-8-at X'D) de félelmetes mennyire elutasítóak voltak ezzel az animével szemben Mo-n 1-2 éve T_____T

csakhogy valami konkrétat kérdezzek: aki nem látta/olvasta a gyűrű harcokig annak SPOILER következik

Ki kit tart a Kiri no shugosha-nak? (gyengébbek kedvéért a köd őrének vagy hogy magyarítsam  :""D )
kíváncsian várom a válaszokat XP

Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #96 Dátum: 09 júl 17, 19:40:48 »

Verdict,tudom,hgoy spoiler lenne és nem érdkeel,hogy az,viszont rohastul érdkelenek a mocik,egy képet be tudnál róluk nyomni? Nevet
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #97 Dátum: 09 júl 17, 19:42:44 »

hát én unakoztam, és kerestem AA-n egy vígjáték-shounen-es animét, és rátaláltam a KHR-re... nekem nem mondta senki. a sors úgy hozta, muszáj megnéznem. és lám, nem csalódom egyáltalán, sőt!
én nem nagyon osztom meg, hogy milyen animéket is nézek, mert akik "körül vesznek" engem, azok mind megvetik ezeket (lásd: osztálytársak. xD), tehát én itt magamban sikongatok, és ennyi. ^^" de ezalatt a 3 év alatt, amióta elkezdtem animézni... megszoktam. ^^

és... hogy lehettek elutasítóak vele? szerintem nincs semmi baj vele, van kőkemény shounen, és "sírógörcsrohamot" hozó jelenetek is. Akik meg inkább a horrorisztikus, vérrel teli animéket szeretik, és belekukkantottak az első húsz részbe... nos... nem sajnálom őket, ha elutasítóak voltak a KHR-rel szemben. de akkoris, éljen a KHR mozgalooom!  >.<#  Punker

Ki kit tart a Kiri no shugosha-nak? (gyengébbek kedvéért a köd őrének vagy hogy magyarítsam  :""D )
kíváncsian várom a válaszokat XP
nah, erre nemtudok válaszolni... sajnos, alapjába véve hülye is vagyok, plusz, hogy angolul van a manga/anime, nemtudok mindent megérteni. tehát, sajna nemtudok válaszolni. (pedig valami rémlik, hjajj. >_<)

bocs mindenkitől a sok spoiler miatt.  Technikai KO ^^" >>
őőő, Gokudera... najó... hogy komolyan Harley-a legyen... te... húú... amint elolvastam amit írtál... - nincs okom rá - mégis felsikoltottam egyet. lol. há' hülye vagyok? xDDD
egyébként Tsunához rohadt jól illik a motorja... de komolyan... x3 meghát ugye Gokuderához... olyan... menőőő!  Kúl
Ryohei és Yamamoto motorja, most valahogy nemrémlik, mindjárt átlapozom a mangát. =D

« Utoljára szerkesztve: 09 júl 17, 19:43:34 írta Eszty-chan » Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #98 Dátum: 09 júl 17, 19:51:45 »

Morimoto-kun megkerestem neked azt a fejezetet (vagyis fejezeteket mert többen vannak) :"D

SPOILEREEEK :"D
Tsuna motorja http://www.onemanga.com/Katekyo_Hitman_Reborn/233/01/ -ebből színes verzió is van ala Amano-san: http://www.onemanga.com/Katekyo_Hitman_Reborn/234/01/ :"D
Gokudera: http://i25.tinypic.com/2n71c37.jpg (személyes véleményem szerint az övé igencsak passzol a személyiségéhez)
Yamamtotoé a felső kockában Ryoheié pedig az alsóban: http://i30.tinypic.com/10n5ixs.jpg
Yamamoto Gokudera Tsuna: http://i30.tinypic.com/2mmbsj4.jpg
SPOILER VÉGE :"D

Ha Mocchan és Ryohei "verziójából" találok jobban láthatót majd linkelem :"D

szerk: még 1 képet feltöltöttem/linkeltem ^^
és spoiler hogy miért de Ryohei motorjáról nincs közeli még(?)
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 17, 20:02:13 írta verdict » Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #99 Dátum: 09 júl 17, 20:36:17 »

Hát a legjobb Yamamotoé Nevet
És köszönöm a képeket Nevet
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #100 Dátum: 09 júl 17, 21:46:07 »

Nekem egy barátnőm mesélt róla,mint a legtöbb animével,ezzel is ő fertőzött meg..de amikor az elején elkezdte,hogy egy sráchoz jön tanítónak egy kisbaba,na mondom neki állj,és kiszakadt belőlem a röhögőgöcs ikszdé nem bírtam elképzelni,hogy egy kisbaba neveljen maffiavezért egy szerencsétlen tizenéves japán srácból ikszdé aztán amikor nem volt mit nézzek,akkor eldöntöttem hogy elkezdem,kiv voltam erre a "kisbabára" Nevet és nagyon nem bántam meg ikszdé

Megvan az a rossz szokásom,hogy beleolvasok a spoilerekbe,most is megtettem,a képeket is megnéztem,és most kicsit elképedtem. ez a motoros dolog nekem most így hirtelen túlzásnak tűnik smirksweat valahogy nem érzem beleillőnek...de lehet majd ha megtudom,hogy mi miért,akkor megváltozik a véleményem,csak most ilyen Yu-Gi-Oh! 5D-érzésem lett "mostmár nem csak kártyáznak,de kártyáznak,és közben motoroznak!" ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 17, 21:51:51 írta TaraAkera » Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #101 Dátum: 09 júl 18, 00:31:15 »

nekem is fura volt először "digimon&pokemon" mindenkinek aztán motor... de végül is a körülményeket tekintve ez volt a tökéletes választás a mangában... :"D
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #102 Dátum: 09 júl 18, 12:55:11 »

öööh egy valamit nem értek.. Gokudera doboz cicája most miért ily' ellenszenves vele? lehet a léha angolom miatt van a gubanc... pedig a könyvtárba(?) még puszipajtásoknak tűntek  Hmm? ( aaah az milyen Shrek 2 beütésű jelenet volt X3 csizmáskandúr vs. shrek,már csak az a csilingelő zene kellett volna alá  ikszdé )
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #103 Dátum: 09 júl 18, 13:06:26 »

állandóan marakodni fognak... csak 1-2x lesz olyan pillanat amikor összefognak.Nevet de akkoris Uri a kiráály.  Ördögi
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #104 Dátum: 09 júl 18, 17:17:46 »

Uri csak akkor kedves mikor enni kér és mikor Gokudera élete múlik rajta... amúgy imádja csíkosra mintázni a fejét ^.^ kicsit hasonlít és kicsit pont az ellentéte Gokkyunnak...  Pojén  és nálam Besteren kívül Nuts a nyerő  Pojén

Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins