TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #15 Dátum: 09 jún 26, 20:27:26 » |
|
Hát igen,egyesek itt közülünk tudnának egyet s mást mondani Squalorol,ugye Anyu? Színfoltnak én is inkább Lambot tartom,sőt,ő egyenesen a szívárvány nekem Haru kariját már kissé erőltetettnek tartom. Sztem ilyen gondos háziasszony témához elég Kyoko is,bőven. Yamamoto viszont hihetetlenül tündéri egy fickó őt is szeressük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #16 Dátum: 09 jún 26, 20:35:34 » |
|
Pontosan!!! ha úgy vesszük tényleg ő a legnormálisabb, mert neki csak az alaphangja üvölti túl egy metál koncertet meg hát Vooiiii!! x3333 a többiek meg vagy hatalom mániás, pénzmániás baba, okama, talpnyaló vagy Gola Mosca Lambo szívárvány? átvette Viper helyét? mondjuk jó lenne ha ő is Arcobaleno lenne csak hát szegény nem igazán érett Szerk.: Bocsánat, Belphegort kihagytam.. akár mennyire betegen viselkedik nekem ő a második favoritom a Variaból és még így is normálisabb az előbb felsoroltaknál
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 26, 21:04:32 írta Daken »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 09 jún 26, 20:39:25 » |
|
A legnyomibb karakter tuti,hogy Viper...... anynira megérdemelte az amit Mokuro-tól kapott.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #18 Dátum: 09 jún 26, 21:00:47 » |
|
Hát Viper még annál többet is megérdemelt volna. Oda kéne lógatni Ryohei elé, hogy boxzsáknak használja Olyan mint egy idegesítő bogár.. legnagyobb szerencsénkre többet nem lehet majd látni őt a Varia részek után. nem is nagyon hiányzik.
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 09 jún 26, 21:25:42 » |
|
Ő meg leosztaná az Sun Extreme Maximum Cannon-al de szép is lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #20 Dátum: 09 jún 26, 21:27:24 » |
|
Belphegor a maga módján aranyos shishishi elég beteg egy ember az,aki még a fájdalmán is röhög,mint egy hiéna Viper meg annak ellenére,hogy egy undormány kis kígyó volt,úgy érzem helyén való volt. Kell egy ilyen arcobaleno is,nem lehet minden tökéletes. Lambo szegénykém pedig semmilyen tekintetben nem lehetne arcobaleno. Nemcsak a gyerekessége miatt,de képességek terén sem mutat semmi különöset (mmint gyerekként. Merthát a gránáttal való dobálózást és az emberek idegeire menést nem lehet képességnek nevezni ). Meghát az arcobalenok valamiben speciálisak,ami később még ki fog derülni. Már lassan kezd kibontakozni valami,pl amikor Reborn Yamamotoval beszélt,és felnőtt árnyéka volt,és mondta neki,hogy ha sikerül majd őt legyőznie az edzés közben,akkor elárul neki egy titkot magáról,és hogy megmutatja az igazi formáját. Valami miatt nekem olyan érzésem van,hogy az arcobalenok gyerektestbe zárt nagy képességű emberek..reméljük kiderül az igazság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 09 jún 26, 21:32:38 » |
|
Igazából olvastma valahol,hogy a TYL arc után egy "filler" lesz mely magyarázatot ad az Arcobalenok miben létére,hogy kik ők,miből lettek és miért kapták a cumit azért raktma idézőjelbe a fillert,mert ezt a mangak írja....vagyishogy az ő keze alatt fognak az animések dolgozni,tehát nem egy szar sima filler lesz hanem egy mangából is kimaradt cucc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #22 Dátum: 09 jún 26, 21:39:45 » |
|
Hát én az Arcobalenokról olvastam kicsit, de nincs kedvem szöveget áthúzogatni, meg amúgy sem szeretnék spoilerezni erről. Jobb is szerintem, hogy Lambo nem Arcobaleno, mert akkor már valószínűleg ő sem lenne a jövőben ahogyan még egyesek. Jobb ő így szerintem, hogy olyan kis esetlen, cuki és el akarja érni a legnagyobb vágyát és mindent bele is ad, még ha az lehetetlen is. Ő így Lambo
ha meg shishishis~, akkor találtam valami felettébb édeset:D http://www.youtube.com/watch?v=9EfVSDqVf-M&feature=related Igazából olvastma valahol,hogy a TYL arc után egy "filler" lesz mely magyarázatot ad az Arcobalenok miben létére,hogy kik ők,miből lettek és miért kapták a cumit azért raktma idézőjelbe a fillert,mert ezt a mangak írja....vagyishogy az ő keze alatt fognak az animések dolgozni,tehát nem egy sz*r sima filler lesz hanem egy mangából is kimaradt cucc Ezt én is olvastam, csak arra nem találtam választ hogy melyik is a TYL arc bár gondolom a Byakuran utáni részek..de tényleg nem tudom..nem merek találgatásokba bocsátkozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 09 jún 26, 21:41:49 » |
|
TYL= Ten Years Later vagyis az az arc ami most megy....ami a negyedik openingtől keződik,vagy előbb nem tom..... Még nem tartok ott
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 26, 21:46:45 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 jún 26, 21:57:25 » |
|
Na akkor jó.Tudtam én,hogy nem hagyják sötétségben a népet,és magyarázatot adnak a cumistákra Viszont szerintem a KHR-ben a fillerek egyáltalán nem sz*rok. Egyetlen anime,amiben imádom a fillereket Amúgy Lambo onnan is egyértelmű,hogy nem arcobaleno,hogy nincs ugyebár cumija. Márpedig az kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 09 jún 26, 21:58:48 » |
|
Nem gáz Mondjuk én alapból rájöttem Remélem mire elkezdődik az a "filler" addigra beérem a sorozatot,mert nagyon nagyonmegszerettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #27 Dátum: 09 jún 26, 22:09:47 » |
|
viszont ha beéred a végét akkor meg az a szivacs,hogy egy hetet kell várni egy részig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #29 Dátum: 09 jún 26, 23:22:23 » |
|
Mondjuk egy 5 éves gyerek már nagy is a cumihoz Nadeee ezek nem akármilyen cumik És neki sosem fogy el az afrojából a cukorkészlete..valaki mindig újratölti neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|