25 júl 18, 12:21:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 550 551 [552] 553 554 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 910358 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
naru05
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8265 Dátum: 13 júl 28, 21:43:17 »

Hát ez fel***sza az agyamat
Már mióta próbálom kiszedni a gram-et,amit fng temarinál lehet kiszedni ugye. Nemtom mennyi a min. if ,ami kell hozzá,de van 756 if-em,de persze a murasame az hamar kiesett,már mennék is tovább csak kéne vmi jó cucc,hogy beverjem a kyuubit...
Naplózva
eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8266 Dátum: 13 júl 29, 10:07:56 »

A gramhoz nem kell IF ha jol tudom. Ne aggodj,ezzel nem vagy egyedül. Miota probálom kiütni Chaos blade-Zangetsu duot de eddig még egyik se nagyon akarta megadni magát :S Üsd , egyszer majd csak kiesik Mosolyog
Lehet meghprobálok 1-2 LW-t kiszedni FNG-kböl hátha azok könnyebben kiesnek ..
OW-be meg Nidaime tart fel, csak nem akar átengedni . Van hogy egyböl leüti 1-2 geninem (általába azokat) ..
Egyszer majd csak megadja magát mert már kicsit kezdem unni Hardot . Nevet

Extreme-re meg van egy ujabb,talán örültebb ötletem : Chiyo nagyival milyen lehet? Nevet Igaz,igy csak 3FN lehetne a teambe de miért is ne? Csak azt nem tudom megéri-e .
Igy a felállás kb igy nézne ki:
starter genin+2FNG+FNJ+starter jounin+Chiyo+Nibi/Gobi = 20+20+28+12/15=80-83/95
starter genin+2FNG+FNJ+Zabuza+Chiyo+Nibi = 20+20+15+28+12=95/95
starter genin+2FNG+FNJ+Shukaku Gaara+Chiyo+Nibi/Gobi = 20+20+11+28+12/15=91-94/95
starter genin+2FNG+FNJ+Mabui+Chiyo+Nibi/Gobi = 20+20+12+28+12/15=92-95=95

Plusz ez mellé bejönne a multkor emlitett másik 3verzio is (2FNG-2FNJ , 3FNG-2FNJ , 2FNG-3FNJ)

Bár valszeg a starter genin-2FNG-2FNJ-Gaara-Nibi/Gobi felállást fogom alkalmazni ,de kiváncsi vagyok sztetek életképes lenne-e Chiyoval a team vagy h megérné-e kiprobálni.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8267 Dátum: 13 júl 29, 12:29:13 »

bandee
Általában én is csak akkor szoktam elkezdeni kjuubit verni ,ha van már "érzékelhető" esélyem a győzelemre. Most is csak azért kezdtem el elöbb ,mert elösször pályafutásom alatt nincsen lw hiányom. De mostanra már megvan az az 0,1% is.

Lassan úgy érzem ,hogy nem bírnám kivárni egy hs tai teamet extremen. Hamarosan mégkevesebb időm lesz és idén még jó lenne ha extremet kivénném (vagy legalább a közelébe kerülnék). Szóval egy full ls team lenne jobb 3 fng 2 fnj , nibi meg valami kage. Mondjuk az is igaz ,hogy 1 igazán ls nin fng van meg kettő mides ,de extremen ugy is 40-45+ lvl ek lesznek . Bár lehet ,hogy egy kis lelkesedésért elmegyek fng kakasiért.

eragon:
Én kagekkal ugy vagyok ,hogy nem feltétlen érdemes a jobbat berakni a teambe ,ha cserébe kiesik egy FN (plána ha fnj). Ezért is porbálok 3:2 es teamet építeni még ha így a kage "silányabb" is. Megvallom az öszinét nekem gaara kage új formája nem igazán tetszik . Lehet csak azért érzem ,mert ahogy haladok elöre egyre több Fn kerül be kage elé és igy ő fejlödik egyre nehezebben.

Én ahelyedben starter jounin szereplését impora tartogatnám.

De ha rám hallgatsz azt választod ami legjobban közel áll a szívedhez. Nézd csak meg a mostani teamem ,igazi vegyesvágott , lassú is ,gyenge is ,de mégsem bántam meg ,hogy ezzel vágtam bele hardba. Kicsit többet szenvedek ,de legalább emlékezetes lesz számomra.
Extremet is csak azért akarom sietettni ,hogy mégközelebb kerüljek az FNK-k hoz , hogy nekifoghassak a rerunoknak.
Persze ettől még 2(+1) szint választ el, szóval nem holnap lesz  Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8268 Dátum: 13 júl 29, 17:40:08 »

Egy kis szünet után újra visszatértem, csak azt nem tudom hogy meddig Mosolyog.
Camper-nél ki is esett a Kali Blade, pedig véletlen kattintottam rá... Nevet. Az IF már 900 fölött jár, csak a szinteken kell egy kicsit tornázni.

Fuu/Guren/Zabuza simán mehet FNJ helyett, ugyanúgy életképes csapat. És akkor befér egy erősebb kage. Ilyen magas szinteken már inkább a kage dönt. Ha rosszul választasz, sokáig egy szinten maradhatsz.
Volt nekem Extreme-en Shodai kagem, mivel elég népszerű volt. Meg is bántam, hogy őt választottam. Kisebb szinten vagy ha befér, akkor temp kage-nak tökéletes, amúgy nem.

Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8269 Dátum: 13 júl 29, 23:33:48 »

Lila róka lettem, Kyubbit 3. próbálkozásnál legyőztem.
Ha most újrakezdeném beginnert, választhatnék Ita helyett másik FNG-t?

Arra gondoltam, hogy kiszedem a Sword of Betrayal-t, utána akkor Lunat (IF miatt csak így menne), és akkor vagy Lunat viszem, vagy Ame no Nuboko-t (bár még nincs meg).

Ha az egyik ninja kap +10 elemental resist-t, akkor az mennyit ér? Úgy kell elképzelni, hogy mondjuk az én ninjám szél, rá támadna egy tüzes,  e.resi nélkül ütne 30-t plusz az alap attack, de a +10 e. resivel csak 20-t fog plusz az alap attack?

Na és az elem adv. hogy működik?

Támadásnál melyik jelzi a critet, és melyik a rerollt? Felsőindex vagy dőlt?

Mi az AA, amiről beszéltetek?
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 23:49:00 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8270 Dátum: 13 júl 30, 08:33:35 »

Grat a lila rókához!
Ha újrakezded beginnert nem választhatsz ita helyett másik fng ,csak mellé még egyet ,azaz 2 fng lenne. Viszont ez nem feltétlen éri meg ,mert elémetileg beginneren ,csak 1 fn lehet a csapatban,mondjuk ezzel az fn slotos dologgal elég sok a furcsaság ,szóval nem mondom biztosra ,hogy nem engedél a 2. berakni.

Ha a jouninokat/kaget még fejleszted egy kicsit ,akkor tudod majd falmolni normál summal és kono trioval a lunát ,így nem kell idöt pocsékolni a betrayal. Ha választani kell ame no és luna között asszem messze egyértelmü ,hogy luna.

Az AA=auto accept lehetővé teszi ha van egy kivívód van ,ne kelljen a te visszajelzésedre várni a meccs elkezdésére ,hanem automatikusan elkezdődik ,amikor kihívott. Régebben ez is egy team upgreat volt és 15 000 ryo fájt.

Az elem resist és adv ban nem vok otthon ,még sosem használtam egyiket sem (direkt).
Hát igy belegondolva harcokat med eleje óta nem néztem végig ,de ha jól rémlik , a rerollt az jelzi a felső index , a crit meg a dőlt. Lehet ,hogy összekevertem.

Általában ugy vagyok az ilyenekkel ,hogy megprobálok tovább haladni ,ha 1-2. ra nem megy ,akkor stop pár lvl up majd újra 1-2 próba ,és ezt addig még nem sikerül ,ez alól csak a kjuubi és a shinigami a kivétel. Shingaminál a lvl5 death miatt ,kjuubinál ha van egy hajszál esély már folyamatosan szoktam támadni.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8271 Dátum: 13 júl 30, 14:46:02 »

A crit-et, a felső index jelöli.
Beginner utáni rerunon belehetne rakni a 2. FNG-t, de mi értelme lenne megint végigvinni? Akkor már irány Easy, ez se tart sokkal tovább és kapsz egy plusz LW slotot.

Res. és adv.: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3750
Elvileg itt le van írva, kis angoltudás nem árt.
A resist WM-on kis szinten felesleges, Hard és fölötte pedig nem ér semmit. Elem adv. pedig annál inkább ajánlott. WM-en is gyorsabban lehet miatta haladni és a kiszemelt FN-t is hamarabb lelehet ütni.
Mondjuk itt FM-en alig ér valamit (eddig úgy látom), csak arra kell figyelni, hogy az elemedet ne üssék.

Aton: olyan szintekkel már illene kono trió mellett a kagekat leverni. Lila rangon csak azt az LW-t érdemes ütni, amit tovább akarsz vinni. Felesleges pluszba 2, 3, 28 másikat kiszedni. Csak az idődet pazarlod vele.
Beginner-en Luna nagyon ajánlott, később megkönnyíti a haladást.
Naplózva

speedes1
Újonc
*

« Válasz #8272 Dátum: 13 júl 31, 14:16:16 »

Szevasztok,regisztráltam a játékra. Egész jó csak annyi a bajom vele hogy pénz alig jön. Tudtok vmi jó kis farmolási módszert?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8273 Dátum: 13 júl 31, 18:32:26 »

Először is a két soros szabályt tartsuk be, mert előbb-utóbb ide talál valamelyik mod és törli a hozzászólásod. Utána lehet meglepődni, hogy eltűnt a hsz.-ed, illetve nem kaptál választ se.

Több lehetőséged is van:
-24/7-be játszani
-Defend Village-t nyomni
-Wind country kivitele után Ryo Bird-et venni
-Kono triónak a 200-as ab-jait megvenni
-Az utolsó két lehetőséget egyszerre alkalmazni, vagy még a Defend is jöhet hozzá

FM-en végre arany csillag lettem. Eladtam a felesleges FN-eket és ~4500 píízt kaptam értük Mosolyog. Egyből meg is vettem a szükséges ab-okat.
A két Kiba helyet cserélt. Mivel elég nehéz FM, ezért lehet hogy FNG már vissza se kerül, hanem FNK megy a helyére.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8274 Dátum: 13 aug 02, 03:28:58 »

4500 ryo hmm Nevet  Grat a kali blade-hez utólag Laci Nevet
Extreme mode complete !  Asszem  megérte a full ls nin, hiszen elég alacsony szintekkel kivittem. az esély kb 0,05 % volt, ami nem sok. Íme:

basher:

Ennek örömére pedig rerunon kiesett a masamune Nevet 
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 02, 03:41:40 írta bandee_26 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8275 Dátum: 13 aug 02, 09:05:05 »

Grat bandee extreme-hez és masamunehoz !

A hokage kvartett is lassan feladja azt jöhet Shinigami (kb 0,01% esélyem van ellene) .
Remélhetöleg még a jövö héten eljutok kiskevencünkhöz Nevet Lehet abbahagyom Chaos-Zange duo farmolását :S Nekem nem fogja megadni magát egyik se Szomorú Helyette Sudarshana,murasame,claymore,golden axe lesz amiket tovább viszek majd (valszeg) .
Extreme-re meg már majdnem meg is van a team. Már csak azon gondolkozom, lehet kiprobálnám Dei FNJ-m igy lehet egy full LSnin team lesz. starter genin-2FNG(Ita+Naga/Sasori)-FNJ Dei/Hidan+FNJ vki (Hidan/Dei,Naga vagy Kisame jön majd mellé attol függöen mely felállást választom) .
Szóval : Dei vagy Hidan (esetleg mind2) legyen az egyik FNJ ?
Vagy ha hybrid féle akkor : starter genin-2FNG(ita,naga(valszeg mind2 HS-re))-FNJ Hidan-FNJ Kisame(ők meg LS-re)-Gaara-Gobi
Akárhogy is nézem, full team csak AT után lesz meg, addig summont+kaget fogom felváltva használni,fejleszteni. Mindez egyenlöre csak egy elképzelésem,lehet mégse igy fogom csinálni hanem máshogy , de egyre biztosabb h 2FNG-2FNJ lesz a csapatba. Már csak az a kérdés hogy mely FN-ek legyenek? (FNG:Ita,Naga,Sasori,Konan(öt most nem nagyon szeretném mint ahogy Jiraiyat sem) ; FNJ:Dei,Naga,Hidan+Kisame(akit extreme-n tervezek beszerezni)
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8276 Dátum: 13 aug 02, 15:16:15 »

grat bandee! nem annyira underlevel az, talán a kage egy kicsit, de hát lsnint játszol + szerencséd volt Mosolyog

eragon: claymore és golden axe semmit nem érnek extremen, progressionben elmennek, de nem endgame egyik sem... akkor valami középszar beginneres cuccot szedjél ki: tornado, ame, vampire claw is jóval többet ér magas nehézségen, lehet nagyobb szerencséd lesz ezekkel... Mosolyog

hát impon Tobi most már az ellenfelem, még mindig tetszik a csapatom, bár LWk terén nem túl erős a csapat még...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #8277 Dátum: 13 aug 04, 09:43:46 »

sziasztok

nah kicsit visszatértem Nevet nemtom mennyire tartós a lendület , de jelenleg a sikertelenség tartós Nevet
nem esik LW és a csapataimnak is elég sokat kell erősödnie hogy legyen esélyem megint utolérni titeket
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8278 Dátum: 13 aug 05, 09:12:28 »

Kösz mindenkinek !
Üdv ujra Negritis Mosolyog  Nemsokára én is elindulok a forbidden mód nehéz útján. Impo rerunt ezennel befejeztem, miután kiesett a másik lw is ami kellett,  a soul blade. Így elég kemény lw-kel felfegyverkezve fogok nekivágni, nem mintha túl sokat számítana, de előtte még ki szeretném szedni Itachi FNJ-t ugyhogy irány hard rerun Mosolyog
Kevesebb mint egy hónap kellett a masamune és soul blade kiszedéséhez ugyhogy nagyon boldog vagyok, ráadásul Konan FNG-t is beszereztem egyúttal a csapatba, ugyanis FM-et is full ls nin csapattal tervezem. Hard alatt bőven lesz időm megtervezni a csapatot...és persze benne a második FNK-t. Na az lesz k.va sokára Nevet !!
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #8279 Dátum: 13 aug 07, 05:57:11 »

komoly előrelépés nincs WM-en egyik csapattal sem sajnos
extremen eljutottam Shinigamiig, valamint kiesett a Demon Hit ennyi történt az elmúlt pár napban

impon nem akar esni a levantine, és addig nem sok értelme van karakurával erőlködni

Forbiddenen ugyebár most AT van, de az túl nehéz az FNK-k szintén
itt próbálok fire LW-t kiszedni (magma sword és fire shield) hátha azzal könnyebben meglesz mifune/naruto
Naplózva

Oldalak: 1 ... 550 551 [552] 553 554 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins