25 júl 18, 05:14:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 552 553 [554] 555 556 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 909728 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
grandpa666
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #8295 Dátum: 13 aug 18, 19:44:00 »

na ki eventezik? Mosolyog szokott névvel, mondhatni megszokott event ninjákkal (Haku), ls nin teamre gyúrva megkezdtem én nagy erőkkel, rögtön battle arenáig elszenvedtem magam homokjounin kombóval meg Shiguréval, még 270 ryo és meglesz Zabuza is Haku mellé... másik jounin mittomén, Chiyo-Nibi by default XĐ

eventem célja egy bármilyen random FNG lesz, az újak közül egyik sem tetszik... egy jó gaara esetleg, és akkor kezdőről FN slotra cserélek XĐ de tűz elem ismét esélyes lesz, mivel víz csapattal megyek állandóan Mosolyog

nem ért meglepetésként, hogy ezt az eventet is a Lee/Jirobou/Hinata csapatok kezdték legenergikusabban, de majd a végén lesújt a ninjutsu büntető ökle!!! XĐ lol wrath
Naplózva

Overlap
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #8296 Dátum: 13 aug 22, 18:14:36 »

Helló. Körülbelül 1 hónapja kezdtem újra a játékot,és most toltam ki az első nehézséget. Csak 1 gyors kérdésre ugrottam be: melyik lw-t lenne érdemes magammal vinnem? (vagy esetleg melyiket kellene kifarmolnom?) Megvan az Ame no Nuboko,a Vampire clawn,a Tornado edge,a Furry Fist,az Arch sword és a Mullvad clawn
Naplózva

Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8297 Dátum: 13 aug 22, 20:24:14 »

Hali Mosolyog  ha nincs kedved farmolni akkor a tornado vagy ameno  közül választanék, mulwad és wampire semmiképp sztem, ha viszont rászánod az időt akkor luna sword-t farmold ki, azt mondják egészen impossible szintig is befér a továbbvivős lw-k közé, sőt akár impon is. Ha vadászod arra figyelj hogy az IF elég legyen hozzá !
Naplózva

Overlap
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #8298 Dátum: 13 aug 24, 09:06:37 »

Köszönöm a választ  Mosolyog
És akkor még 1 kérdés. Battle arenaba,a team 10-nél 2 LW-t mutat. Ebből az elf daggert már kifarmoltam. Akkor a másik is kieshet,vagy hagyjam inkább?
Naplózva

Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8299 Dátum: 13 aug 24, 09:13:53 »

A másik is kieshet.
Persze más kérdés ,hogy megéri e ,de az esély megvan.
Csak azokat az lw ket nem érdemes farmolni ,melyeknél ott van az one szócska ,az lw guideban ,mert azokra csak akkor van esélyed ,amikor az adott helyet 1. teljesíted egy szinten belül, minden más lw( ami a szinteden vagy alatta van) préda Ördögi
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8300 Dátum: 13 aug 24, 12:55:03 »

De a lényeg, hogy ha nem a tornado edge-t, vagy az ameno no -t vagy esetleg másik meglévő LW-det viszed tovább, akkor mindenképp a luna sword ajánlott kiütendő LW, magasan veri az összes többi LW-t ezen a szinten ! és hogy meglegyen a két sor: nem esik sehol semmi Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8301 Dátum: 13 aug 24, 13:54:53 »

bandee: Erre felé éppen esik az eső, úgyhogy nem teljesen igaz az utolsó kijelentésed Nevet

Camper-nél min. 20x esett már ki a Hollow Blade. Bárcsak az Immortal is kiesne... Basher-t még nem néztem, talán már van egy csekély esélyem.

Main letudta az utolsó country-t is. Gondolom mindenkinek kéne még vagy 15lvl, hogy FNK-nál tudjak próbálkozni.
Haladni ugye nem tudok és a használhatóbb LW-ket se tudom még farmolni... Csak szenvedés ez a Forbidden... Remélem Udon már nem rak be ennél nehezebb szinteket.

Luna Sword-ért se éri meg sok időt Beginner-en tökölni, főleg ha már Tornado Edge megvan. Medium-ig simán lehet nélküle haladni, fölötte meg jobb-hasonló LW-ket is kilehet szedni. Utóbbinál lesz is rá idő.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8302 Dátum: 13 aug 25, 15:10:16 »

EZ annyira tipikus.
Meguntam ,hogy beginner rerunon nem esik semmi ,mondom megyek párat kjuubire hátha már beadja. Relativ hamar ez sikerült is.
Ekkor gondolkozok és ha full ls nin teamet akarok ,akkor oro és kakasi mellé még kéne egy igazi ls ,szóval jön még egy rerun ahol FNG Sasori a cél.

Elkezdtem és szépen fire countryban kiesett a kusanagi no tsurugi , ami bár a sok negativ miatt nem annyira elönyös ,de egy run erejéig böven jöhet.

Nah mindegy ,itt viszont nem is fogok próbálkozni lw szedéssel, csak a haladással
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8303 Dátum: 13 aug 28, 08:43:36 »

Ki indult eveneten és hogy haladtok?
Bár rész nem veszek azért még érdekel ,hogy szerepeltek.

Rerun tötymörögve ,de halad. Per pill karakurában áldogálok,de legalább FNG sasori is a csapat tagja.
Amugy durva látni ,hogy 1-1 fng árá mennyit lendít a csapaton.
Poén ,hogy mainen még egy Ab sincsen  Nevet
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8304 Dátum: 13 aug 28, 12:28:13 »

Először is Grat mindenkinek mindenhez !:D

Eventen indultam , inkognyitóban Nevet Tai-os csapatomba 3.FNG-ért (ha minden igaz,akkor Sakura lesz) , 2.FNG Gai lett .
Lehet ott kiszedem majd az össz tai FNG-t . Beginner rerun után easy majd medium , utána rerunok az FNG-kért . Azon az acc-on csak Tai FNG-k lesznek. Ami kb 16-20FNGt jelent.

Hardon semmi :S Lassan lesz egy minimális esély a rokára . Jelenleg kb. 90% Hp-ját tudom leverni . LW ügybe semmi .. Már bijuuknál is néztem 1 párat amit kiüthetnék (pl megingjoro reibinél) de azok sem esnek :S
Lassan ott tartok h majd extreme-n kiütöm ami kell nekem addig meg hardrol megy murasame,sudarshana mellé claymore,golden axe azt kész.
Extreme-n egyre biztosabb hogy full LSnin teamet csinálok : 2FNG(Itachi,Sasori)+starter gaara+2FNJ(Dei,Naga)+Gaara+Nibi = 92/95
FNJ Kisamet , extreme-n szerzendö FNJ-t , meg majd eladom. A ryo az mindig jol jön Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8305 Dátum: 13 aug 28, 12:47:18 »

Átérzem a helyzeted ,én is relativ sokat szenvedtem a hibriddel ,ezért is csinálom már a 2. rerunt ls fng kért.
Extremen ez a két lehetőség játszik ,de még nem tudom melyik lenne a jobb ,ezért megakarom adni magamnak a lehetőséget a változtatásra:
starter gaara-fng kakasi-fng oro-fnj naga- fnj valaki aki választok- gaara(20ch)-nibi
fng sasori - ugyan a kövi 4 és a vége 11 ch-s gaara.

Filoztam rajta sokat ,hogy extremen is valami tais fnj választok ,de nem tolok ki magamnak egy olyan fnj sorral aminek a summ szinte semmit sem ad.

Ha csinálsz egy direkt fng szedő accot ,választasz mellé 2-3 ryo gaines lw-t aztán go. a végefelé már pár nap alatt meglesz egy run .
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8306 Dátum: 13 aug 28, 18:00:39 »

Amelyik FN számomra fontos az már rég megvan, ezért nem is indultam eventen. Viszont a többieknek sok sikert.

Camper-nél tegnap kiesett az Immortal, így 80% az esélyem. Idáig az összes WE-t a rókára költöttem, eddig még nem vesztettem Mosolyog.
Remélem a Ragnarok is hamar kieseik, aztán mehetek itt is új FNJ-kért, mert a régi tulaj LS nin-re épített. Talán itt is nekimegyek FM-nek.

Main-nál Bolt Blade-et próbálom kiszedni. Nem is tudom, hogy melyik LW-nél lenne érdemes próbálkozni.

eragon: Legalább Golden helyére szedj ki valami normális LW-t, ezekkel Extreme-en nem lesz könnyű dolgod. Inkább maradj Hard-on plusz 1-2 hetet a róka után. Ráadásul ameddig nincs ellene legalább 0,1% esélyed, addig nyugodtan próbálkozhatsz.

Chaos és Zangetsu ajánlott. Akár egy Genji Armor-Ryo Blade is sokkal jobb döntés lenne. Mivel LS nin-re mész Moon Chaser is megfontolandó.
Tessék csak válogatni és tovább próbálkozni Mosolyog
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8307 Dátum: 13 aug 30, 16:08:28 »

Nem szeressük a nehezen eső LWket... én helyette inkább kiszedek mindig valami közepesen erős fost, és azzal küldöm neki ezerrel... vagy másodikra kiesik a Revive Armor, ez a két lehetőség van XĐ

Impon csak nem esik a Levantine, pedig már van pár hónapja, hogy elkezdtem ütni... Peinek ellen vagyok, erősödni kéne sokat, de nehéz

Eventen kihagytam 5 napot tábor miatt, de ma újult erővel és Chio chipssel megvertem utolsó countryt is Mosolyog
Kain lett végül az FNGm, egyrész mert tetszik a fiatalkori képe, másrészt meg mert nincs jobb Gyöngyösön... a 10 seallel meg majd megküzdünk valahogy!

Kérdés lsnineseknek: mit ajánlotok? Karakura után Nibi vagy AT után SD??? Várom tanácsaitokat, de nagyon!!! Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8308 Dátum: 13 aug 30, 16:48:15 »

Én Nibi-t javasolnám, SD nagyon későn szerezhető be.

Én úgy csinálnám, hogy egyik genin helyett beraknám a summont. Őket pedig cserélgetve fejleszteném. Vagy starter is mehetne valamelyik FNG helyett, így nem kell őket cserélgetni. Később pedig át tudnád változtatni, Gaara közel FNG szinten van.
Azért FNG kivételét javasoltam, mert tudom hogy nálad Haku és Zabuza alap Mosolyog

Ha már nem akarsz változtatni az elképzelt csapaton, akkor Karakura után is ráér berakni Nibi-t. Addig meg a halak tökéletesen megfelelnek.

Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8309 Dátum: 13 szep 05, 07:03:18 »

köszi, úgy is lett Mosolyog Karakura kész, Nibi bentvan, most veszek 6 darab 800-ast, majd AT Mosolyog
jó ez a csapat! nem a legegyedibb, de azért próbálkoztam, szerintem a kihagyás ellenére is simán ki tudom majd vinni (remélem), bár az első hamar lerendezte a dolgokat...

kövi eventen egy érdekes dolgot fogok kipróbálni: HS crit tai/Conch King Mosolyog most is ott van egy ilyen csapat az elején, én is  ütőképesnek tartom, mediumon teszeljük, ott talán meglesz a 17es szint a max crit chancehez, főleg hogy 2. ország után megvehető Mosolyog
attól függ hány FNGvel indulunk majd, trans ninjának ottvan Lee,Chouji,Jirobou,Sakon aki említésre méltó, FNG is van sokféle, az új Neji Jounin szimpatikus nekem, mellé valaki + Nidaime/Ebizou/Jiraiya a tervem... meglássuk mi lesz Mosolyog szeretek eventezni

impon semmidesemmi nincsen...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 552 553 [554] 555 556 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins