grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #8325 Dátum: 13 szep 19, 06:53:49 » |
|
grat mindkettőhöz  nekem 0,05% esélyem van Basher szerint, full energyvel próbálkozok, de még mindenkinek adok egy szintet kb. és akkor lassan meglehet... bár a szerencse nem mindig adja, de most adhatná, a top 100 még elérhető, be lehetne férni, vagy megdönteni az eddigi egyéni rekordomat (73.) impon nincs Levantine, pedig most nem vagyok rest azt farmolni, de van sok Warp Knife... 50-55-ös csapattal, 60 körüli FNKval és 15-17-es summonnal már be akarom fejezni a szintet, az SDkerősek kicsit, de majd lehozom, legfeljebb 80 ryoért elemet váltok kezdő geninen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8326 Dátum: 13 szep 21, 12:26:01 » |
|
Grat mindenkinek mindenhez!! Tegnapi nap folyamán 8honapnyi "szenvedés" után (amiböl kb 4-5honap a két hard eventtel ment el .. ) 2% eséllyel sikerült Roka barátunkat leütni és igy Hard is megvan Mivelhogy ez idő alatt egy normál LW sem esett (sudarshanat leszámitva) , ugy gondoltam hogy tovább megyek Extreme-re és ott szedem majd ki azon LW-ket amikre szükségem lesz . Viszont lehet jobb lenne menni egy Beginner rerunt két jobb LW-ért claymore és golden axe helyére. Ti mit gondoltok : megérné-e a beg. rerun két LW-ért (pl. zange-chaos duo) és Oro FNG-ért vagy maradjak Extreme-n és ott probáljak majd kiszedni pár jobb LW-t ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #8327 Dátum: 13 szep 21, 14:40:25 » |
|
Grat hardhoz
Szerintem mindenhogyan megérné , az említett 2 LW szinte semmit sem ér itt, még 4 jó lw vel sem könnyű a haladás. Szóval ha nem akarsz itt is annyit szenvedni go beginner. (jó mondjuk én néztem el és inditottam rossz countryt ,de ez van) Én is mentem elötte 2 rerunt FNGkért .
Szerk.: Érdekes a rerunig mindig folyamatosan farmoltam az lw ket és alig akartak esegetni ,erre beginner rerun óta nem farmolok és sorra potyognak , most is kiesett a kalamata ami ugyan annyira nem jó ,de ha ingyen van akkor elfér. Lassan haladok előre tűz országában (majdnem full wind teammel) ,még pár nap és talán kiviszem ,utána szerintem felüdölés lesz egy olyan ország amiben nem verik a csapatom felét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 22, 09:00:58 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8328 Dátum: 13 szep 23, 19:13:25 » |
|
Ez a rerun nem hülyeség, én is lenyomom 2x a beginnert új FNG-kért, miután letudtam az extreme-t. Most végre kiesett a Demon Hit, kb egy hónapnyi szenvedés után és most az Immortal Blade-re hajtok, aztán kicsapom a vöröst és végre kezdhetem újra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8329 Dátum: 13 szep 25, 02:08:24 » |
|
Üde színfoltja a mai napnak, hogy mire elhatároztam magam h az alt csapatommal melyik LWt szedjem ki legkorábban, elsőre kiesett az Otegine  A többivel már nem volt ilyen szerencsém de nem is baj 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8330 Dátum: 13 szep 25, 14:40:36 » |
|
Szokásosan gratulálok mindenkinek a sikerekhez  Camper-nél kiesett a Ragnarok  Már csak azt kéne eldönteni, hogy melyik LW-ket vigyem tovább... Ami (szerintem) biztos: Mjolnir, Ragnarok, Immortal Blade, Revive Armor, Demon Hit Ha minden igaz 6 továbbvihető van. Chaos Blade kiesett, mert Soul Blade egy kicsit jobb nála. Maradt még a Luna, ami szóba jöhet. Nekem, inkább WM-en kell a stamina, ezért Soul-t vinném. Várnám a véleményeket  Szerk.: Ameddig döntök LW ügyben, addig szórakozásból üssünk tovább egyet-kettőt. *Elnézést a kifejezésért* Hát beszarok... Ezt gondoltam magamban, amikor elsőre kiesett a Masamune  Nem akarom elhinni, hogy 2 perc alatt 2 ilyen LW esett ki. Szerk2.: Ja, a 6. percben main se maradjon már ki a jóból. Ott Bolt Blade tulajdonosa lettem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 25, 14:48:56 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8331 Dátum: 13 szep 25, 21:23:48 » |
|
wow laci nagy grat, nem semmik pottyantak, és hát soul blade nem is kicsivel jobb mint chaos. megjegyzem én is pl chaos helyett immortalt akarok ezért szenvedek több mint egy hónapja beginneren, de még nem esik  nem is tudom megéri-e még mindig ezzel tökölni ,mert WM-en chaos is kitünő immortal sztem csak egy hajszállal jobb a WM vége felé, amikor már elég stamina van és mindegy hogy 100-on felül mennyi a plussz, viszont az endurance akkor is jól jön. szoval emiatt azért cserélnék, akkor is ha arenaban talán chaos a jobb. Amugy masamune nálam egy ls nin csapatba talán a legerősebb LW amit el tudok képzelni kivéve az FM LW-ket. Dante: grat az LW-hez neked is, bár nem is tudom hirtelen milyen az, de majd megnézem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8332 Dátum: 13 szep 27, 16:01:33 » |
|
Addig kell ütni az LW-ket, ameddig megvan a szerencse... Így ma kiesett main-nál a Daedalus Lance is  Camper megy egy jó pár kört Beginner-en, majd utána lecserélem az FNJ-ket. Nem tudom még, hogy kiket szerezzek meg. 2-3 FNJ után, talán itt is belevágok FM-be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #8333 Dátum: 13 szep 28, 11:48:26 » |
|
jó végre  110. hely... hiába szép a progression ha a végjáték ilyen siralmas, bár örülök hogy 2%ra beadta... mindegy, FNG (300 ryo) megvan, az a lényeg  fontos észrevételem, hogy LWzni kellett volna, bár úgy gondoltam az alacsony nehézségi szint inkább a ryot követeli meg (~500 defend winem volt), de így ezt már megbántam. Egyik FNG sem hasított úgy, ahogyan vártam eleinte (Karin 4 sealen volt), Nibit későn vettem meg, vagy erősebbet kellett volna venni, a többi általában jó volt! Most hogy már meguntam és befejeztem ezt, nekem már jöhetne a kövi event XĐ Kritikus Taijutsuval Rendelkező Magas Fókát (high seal crit tai) fogok játszani, van rá egy közepesen egyedi csapattervem  impon hokage kvartettig eljutottam, fejenként 2010 élettel rendelkeznek, amire rápihenek egy jót, hátha csurran-cseppen még valami LW is...  ééés grat mindenkinek, főleg lacinak az LW-vel teli talicskákhoz XĐ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 28, 11:49:08 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8334 Dátum: 13 okt 07, 16:03:34 » |
|
grandpa grat eventhez. És abba a talicskába még mindig fér  Megint volt egy pár nap szünet, de tegnap visszatértem. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy ebben a két napban legalább 5x kiesett a Main Gauche  . Nyilván Gigas Gloves lenne a cél, de kezdetnek ez is megteszi. Azokhoz lenne kérdésem, akik már a 2. FNK-val büszkélkednek: Karakura-hoz és FNK-hoz kb. milyen szintek kellenek? Tegnap megnéztem hogy állok az FNK-kal: az Enemy-ből már az E betű alá 3-4mm-rel leütöttem a hp-ját. Hozzáteszem, nem mindenki teljesített jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8335 Dátum: 13 okt 12, 16:01:44 » |
|
Mivel megint nem esik semmilyen LW, gondoltam irány Karakura. Gyorsan el is szaladtam a végéig. WE elfogyott, ezért nem engedi, hogy Naruto team-el haladjak.
Remélhetőleg Tsunade és Jiraiya nem lesz olyan nehéz. Jó hír számomra, hogy nem ütik a csapat elemét. "Rossz hír" hogy csak az utolsó ellennek van szél eleme. Talán a 800-as ab-okkal menni fog az FNK is.
Szerk.: Még gyengék vagyunk. Nagyjából 2-3 szint kell mindenkinek és menni fog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 12, 18:09:02 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8336 Dátum: 13 okt 13, 10:48:12 » |
|
Majd hogy egy hónap próbálkozás után végre kiesett az Immortal Blade...azalatt kb 15x kijött a Hollow Blade, kicsit idegtépő volt. Nekem személy szerint ez az első event futamom és az lenne a kérdésem, hogy mivan ha lejár az idő? Most az egy hetes visszaszámlálás után a Kyuubinál tartok, de nem sikerült kivinnem, most viszont még azt írja hogy -1 nap van hátra, ha az is lejár akkor lezáródik az event és ha nem viszem végig törlődik minden eddigi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #8337 Dátum: 13 okt 13, 10:56:19 » |
|
Grat az immortalhoz.
Nem törlödik semmi ,csak nem fogod tudni elérni az accodban az battle arenát meg a word öt. Szóval minden meglesz ,csak nem tudod semmire használni. Igazából ez történik akkor is ha kiviszed és akkor is ha nem, miután ez megtörtént reseteled az accot és haladsz tovább (vagy ha úgy vagy mint én ,hogy külön event accod van még resetelned sem kell a kövi eventig)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8338 Dátum: 13 okt 13, 18:21:16 » |
|
A ujdonsült csapatommal alig 2 hét alatt összegyült a ryo minden team upgrade-re  csak ér valamit ez a ramen duo  Mostmár csak a Luna Sword-nek kéne kiesni és tipli Easy-re velük...  Nemtudom hogy miért, de a 3. csapatommal beginneren fogta magát a játék és nem ad tovább dupla energy-t... Direkt nem toltam még ki a rókát hogy amíg nem esik a Luna Sword kapjam a szuflát hozzá de mindenféle előzmény nélkül ma már normál energy adagot kaptam  valaki nem tud erre valami ésszerű magyarázatot? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 19, 18:35:36 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8339 Dátum: 13 okt 23, 07:41:00 » |
|
Én nem tudom, bocs. Viszont nekem is van kérdésem: biztos hogy elég a 610 IF a muramasa-hoz ? Az lw guide azt irja, 610+ IF kell, tehát lehet, hogy több kell,mint 610, vagy annyi már elég vajon ? Jo lenne tudni mert jópár hete nem esik se ez se az immortal, de azt abbahagytam több mint egy honapig csak azt ütöttem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|